Şimdi Ara

AMD Ryzen 3 4100 39.1 TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
8
Favori
16.983
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cüzdan düşürmekle korelasyon ne ? düşen cüzdanı sahibine iade ederim. cepçi değilim. ama tüccar basiretli olmak zorundadır. türk ticaret kanunu da bunu söyler. yani 2 gerekirse 3 kere fiyatları ve ürünleri kontrol etmek onun sorumluluğnda. sorumluluğunu yerine getirmeyen bir kişiye ben vicdan ya da ahlak yapmam. herkes sorumluluğunu bilecek ve işini düzgün yapacak.

  • Kurumsal firmalara karşı delikanlı kesilen tipler, aynı tavrı mahalle esnafına da gösterin de görelim bakalım, basiretli tüccar nasıl oluyormuş. Mahalle esnafına, "Etiketi yanlış yazmışsın, bana bu fiyattan satmak zorundasın" deyin de, sonrasında ne oluyor görelim beraber.

  • estafine E kullanıcısına yanıt
    tüccar cüzdanını düşürürse kaparım diyorsun yani shfdshfdskgf



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunners49 -- 15 Temmuz 2022; 15:37:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tllcyln T kullanıcısına yanıt

    döverse polis çağırırsın, o fiyattan vermezse zabıta çağırısın. gerisini o düşünsün. sen hakkını aramayı bilmezsen semer vuran çok olur.

  • gunners49 kullanıcısına yanıt

    bağışlamam

    affetmem

    hatırlamam  

  • Urunu bu fiyattan alamiyorum, bitti mi, yardimci olabilir misiniz?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • basiretli olma hususu bu ilandaki tarzda uçuk durumlar için geçerli olmaz çünkü 10 yaşındaki çocuk bile bu işlemcinin sadece lojistik masrafının bile 40 liradan fazla olacağını bilir.


    konuyla ilgili istediğinizi yazın onla ilgili değilim ama bir tüccar bir basiret tutturmuşsunuz gidiyor doğru değil bu konuda

  • xenofx X kullanıcısına yanıt

    Benim de benzeri hepsiburada lufian tişörtlerinde olmuştu ve satılmaya devam edilmişti THH beni haklı buldu. HB 600 TLye yakın parayı çekle verdi tıpış tıpış..

  • estafine E kullanıcısına yanıt

    Hocam düşünceniz bana göre yanlış. O tüccar da bir insan sonuçta, cüzdanını düşüren kişi gibi. Ya da büyük firmalarda bu fiyatları yanlış giren kişide bir insan. İnsan hata yapar, bu bizim özelliğimizde var, kusursuz değiliz. Bazen onların hataları da bizim nasıl bir insan olduğumuzu ortaya koyar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sistem_oto S kullanıcısına yanıt
    Ben size gore degil kanunlara gore yasiyorum. Her hatayi yapani affedeceksek halk olarak domalmaktan belimiz agrir sizin dusuncenize gore.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mxsr kullanıcısına yanıt
    E bu benim sorunum mu ? Herkes hatasinin bedelini odeyecek ki bir daha hata yapmasin. Cinayet isleyenleri de yapmis bir hata kader mahkumu disari salalim dusuncesiyle ayni bu zihniyet.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • estafine E kullanıcısına yanıt

    Ben zaten konuyla ilgilenmiyorum dedim istediğinizi yapın ama tüccarın basiretli olması terimi teknik bir terim ve konu. O konuda yazdım sadece.

  • Para söz konusu olunca insanların gerçek karakterleri ortaya çıkıyor :) Tek temennim hayatımın hiç bir döneminde böyle insanlar ile karşılaşmayayım. Benden uzak, paraya yakın olsunlar :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • estafine E kullanıcısına yanıt

    Saygı duyarım karar sizin tabi ki. Ama burada sanki size karşı hata yapılmışta bizde size affedin, boş verin demeye çalışmışız gibi durum yaratıyorsunuz. Empati yapmanız gerekiyor sadece.


    Ayrıca hangi kanunda yazıyor acaba 1 adet fiyatına 60 adet alabileceğiniz. Burada satıcı şu fiyattan, şu fiyata diye bir indirim tutarı ve oranı belirtmemiş, sizi aldatmaya yönelik bir harekette bulunmamış. Fiyat hatası da değil bariz bir başlık hatası var. Acaba Amazon Almanya ürünü yollamasa, siz hakem heyetine başvursanız hakem heyetinin sizi haklı bulacağını mı zannediyorsunuz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hâla vaaz veriyorsunuz. Salın bizi de mutlu olalım. Tamam en müslüman sizsiniz, en etik insan da sizsiniz. Bırakın bizi artık. Almış olanlar burdan iletişimde kalsınlar, duruma göre birlikte hareket etsinler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.uzun -- 17 Temmuz 2022; 20:11:32 >
  • s.uzun kullanıcısına yanıt

    Yazacağınızı bir kere yazmışsınız gidip keyfinize bakabilirsiniz, forum burası görüşü olan gelir yazar susturması biraz zor olur.


    Yani yeni yorum yapanlar başka başka insanlar ama sadece sizde böyle bir cevap yetiştirme görevi düşmüş gibi dönüp dolaşıp gelerek insanları susturma çabanız neden?

  • Wampire^^ kullanıcısına yanıt

    HB ilginç firma:

    4 yıl önce satıcı HB olmadığı halde THH' den 8-10 karar çıkarttım, zamanı gelince de HB' ye gönderip "Gereğini yapın" dedim.

    Akıllı telwfonlar, Macbook vs hepsini bedavaya gönderdi ama nedense o zaman piyasa değeri 25.000 TL olan ama 800 TL' ye satın aldığım 86 inç led tv' yi göndermemekte direndi, ben de icraya verdim. Bunun üzerine icra Mahkemesine itiraz etti. Mahkeme red edince bu defa istinaf etti. İstinafta red edince 2 yıl sonra beni aradılar "O tv elimizde kalmadı sana alternatifleri gösteren bir link atacağız oradan seç" dediler.

    Dediklerini de yaptım ama bir daha arayan soran olmadı.


    THH kararı adıma olsa uğraşmasını bilirdim...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sistem_oto S kullanıcısına yanıt
    Fiyatlari kanun mu belirliyor ?
    Eeee ?
    Istersen 1000 tanesini 10 liradan satar. Kim neden satiyon diye hesap mi soracak ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mxsr kullanıcısına yanıt

    Alanlardan biri de benim, 2 adet işlemci ve para iadesi aldım. Burda gelecek olan arkadaşlara da yol gösterecem, yardımcı olacam belki. Ama kirlilikten başka bir şey yapmıyorsunuz, forumu islami foruma çevirdiniz tamam en ahlaklı da en müslüman da sizsiniz salın bizi artık.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.uzun -- 17 Temmuz 2022; 21:30:22 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.