Şimdi Ara

AMD RYZEN 1700 SİSTEM TOPLAMADA YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar, imzamdaki sistemi kullanıyordum ve işlemci,anakart,ram'i sattım. Yeni bir sistem kurmam gerekiyor ve photoshop, render vb. işlerde kullanacağım.

    Önceliğim fiyat/performans dengesi yakalayabilmek. Amd 1700,msi b350 anakart, corsair 3000mhz ddr4 ram seçiminde bulundum. İşlemcinin kendi soğutucusu olduğu için seçtim. Anakart ve ram içinde ortalama olan modelleri seçtim. Sizce seçtiğim parçalarda bir uyumsuzluk, gereksiz özellikler veya gözden kaçırdığım herhangi bir şey var mıdır ?
    AMD RYZEN 1700 SİSTEM TOPLAMADA YARDIM



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _kej_ -- 26 Eylül 2017; 8:56:56 >







  • Bütçeniz ne kadar? 2500TL gibi bir bütçe ile Anakart RAM İşlemci düşünüyorsunuz galiba, Oyun için sistem toplanıyor ise 5 1600 işlemci almak çok daha mantıklı, 7 serisi oyun için değil. Ha render için kullanıcaksınız bu sistemi almanız daha mantıklı olacaktır:



    https://i.hizliresim.com/Oyq5M5.png
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Michael Townley

    Bütçeniz ne kadar? 2500TL gibi bir bütçe ile Anakart RAM İşlemci düşünüyorsunuz galiba, Oyun için sistem toplanıyor ise 5 1600 işlemci almak çok daha mantıklı, 7 serisi oyun için değil. Ha render için kullanıcaksınız bu sistemi almanız daha mantıklı olacaktır:



    https://i.hizliresim.com/Oyq5M5.png

    Anakart'ta bildiğim kadarıyla X serisi sli ve crossfire için önemli. B350 yeteceğini düşünüyorum. İşlemciyi overclock edebiliyor sonuçta ve işime yaramayacak ekstra özelliklere fazla para vermek yerine işlemciye o parayı vermeyi düşünüyorum. 1700 toplamda 16 çekirdek ve 3ds max tarzı programlar çekirdek sayısına bağlı olarak daha hızlı render sonuçları alabilirim diye düşünmekteyim. Oyun 2. planda olacak ve son çıkan oyunları oynamıyorum genelde.

    Ayrıca daha önemli bir konu ise anakartta kullanılan bileşenler. Bu konu da benim için önemli ve eksiğim var. Anakartta kullanılan chipset, ses kartı,sata girişleri vb. konulara da benim için önemli. Bu fiyata 5-6 tane farklı anakart var ve hangisi en mantıklısı bilmiyorum.




  • _kej_ _ kullanıcısına yanıt
    B350 Plus Prime veya Asrock AB350 alabilirsiniz o zaman.
  • Teşekkür ederim. Başka önerisi olan var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.