Şimdi Ara

AMD Radeon VII patlak çıktı...Maalesef (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
2.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Senin sistemde sorun vardır bir duvara vur onu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu şikayet ettim silmediler, konuyu açana cevap verirsem onlarca sayfa tartışma döner bu şahıs da amacına ulaşır, o yüzden cevap vermiyorum yav he he deyip geçiştiriyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

    Konuyu şikayet ettim silmediler, konuyu açana cevap verirsem onlarca sayfa tartışma döner bu şahıs da amacına ulaşır, o yüzden cevap vermiyorum yav he he deyip geçiştiriyorum.
    Başlığı atmamın en büyük sebebi sanki kazanılan parayı verenler onlarmış gibi şu işlemciyi almazsan salaksın, şu kartı almazsan enayisin diye mesajlar yazan AMD ve İntel amigosu hödükler. Üstüne alınan bunu kabul eder.

    Sen istediğin cevabı ver arkadaş. Aç Youtube'u, en çok aboneli, en kaliteli test yapan 5 kanalı aç. Radeon VII testlerini izle. ben yazacağımı yazdım kendi kendine takılırsın. Son gün çıkardıkları yamayla patlamalar vs. durdurulmuş gibi ama performans asla kararlı şekilde RTX 2080'in üstünde değil, zayıf, üstelik 7nm olmasına rağmen daha az güç tüketimi de yok.

    KISACASI, büyük beklenti ile beklediğimiz (Vega 56 kullanıyorum MM makinemde), yeni nesil kart amiyane tabiri ile patlak çıktı. Zaten piyasada da yok 5000 tane üretmişler yani olmayan kartın nesini alacaksın? 1 sene uğraşıp sürücü ile adam ederler aynı Vega gibi, e ilk günden RTX'e kitle de kitle tayfası bu patlağı görmüyor amigoluk yapıyor hala.

    En kızdığım şey amigoluk, sanki para alır gibi AMD'yi yahut İntel'i savunan kitle. Ben şu an bir makinemde AMD R5 2600, diğerinde i9-9900K kullanıyorum. Ne amacıma uygunsa onu alırım. Gerisi salaklıktır. Nvidia da 3dfx gibi bir devi devirip, teknoloji üretip, herkesi sevindirip bugünlere geldi.

    RTX 2080 seçimimdir, aynı performans seviyesine, DLSS ve Ray tracing olmayan, daha fazla enerji tüketen bir karta para vermem nokta. Burada öyle salak bir amigoluk var ki RTX alana direk salak muamelesi yapılıyor. Böyle aptallık görmedim. Sanki alan adamın kazandığı parayı bu herifler veriyor da yargılıyorlar. Ukalalığın daniskası.

    NAVİ çıksın, umarım iyi çıkar da RTX 1660 gibi kartların fiyatını geri çeker, ülkemizde en çok 1050 ti-1060 satılıyor hala, o sebeple NAVİ bu uydurma Mi50 karttan da RTX 2 serisinden de çok daha önemli.




  • bari ucuza ver 700$ nedir
  • Bu bana en son AMD kartım olan R9 290 kartını hatırlattı

    O kartdada Windows kuruyorum bütün sürücüleri kuruyorum ekran kartı driverleri kurduğum an ekran simsiyah oluyordu sonra bunun global bir sorun olduğunu öğrendim

    Herşeye tamam ama bari fiyatı uygun tutunda millet bazı aksaklıkları görmezden gelsin oda yok

    https://www.google.com/search?client=ms-android-xiaomi&ei=Mh9hXIioHcPQrgT2hpWQCw&q=amd+r9+290+black+screen&oq=amd+r9+290+black&gs_l=mobile-gws-wiz-serp.1.0.0i19j0i22i30i19l3j33i22i29i30.106663.112942..113780...1.0..0.347.3832.0j7j8j2......0....1.........0i71j41j0i67j0j0i10j0i22i30.CCIEhfs19ZI

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Brother ToLGa B kullanıcısına yanıt
    Safirmiydi kartın ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

    Konuyu şikayet ettim silmediler, konuyu açana cevap verirsem onlarca sayfa tartışma döner bu şahıs da amacına ulaşır, o yüzden cevap vermiyorum yav he he deyip geçiştiriyorum.
    İnsanlar ile medeni bir şekilde tartismayi deneyin , erkek adam şikayet etmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    Yok Powercolor idi , arkadaşım Sapphire aldı oda patlamıştı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kart mi50 modelinden uyarkanırken zaten amacın nvidianın üst modellerine biz geliyoruz diyebilmekti. Bu kartlardan zaten kar edilmedi. 16gb hbm2 modüllerin maliyeti belli. Aslında bu noktada bakılması gereken noktaya digital foundires adlı kanal çok güzel bir şekilde değindi. Bu kartın 1440p 4k performansının rtx 2080ile karşılaştırılabilir olduğu da değinilen noktalardan. Amd üst seviye gpu pazarında ben varım diyebilmek için kartı koydu. Kart henüz ham mı derseniz cevabım ham olduğu yönünde. Parasının ederi mi derseniz değil. Ama imkanım el verse ve yeni sistem topluyor olsam bir şans verebilirim radeon vii gpuya. Amd nin hamlesinin sebebi bu kartı çıkardım az sayıda ama navi gpular gelecek beklentilerinizi düşürmeyin demek istedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir bilgisayarci olarak sunu soyluyorum bir bucuk senedir calisiyorum goruntu gelmiyor diye gelen bilgisayarlarin hepsi amd ekran kartiydi bir tane bile nvidia denk gelmedi bana

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    AMD Radeon VII patlak çıktı


    Siz de yama yapın

  • Brother ToLGa B kullanıcısına yanıt
    Sapphire, asus, xfx deseydin şaşırırdım hocam ama powercolor dedin ya o başka. Bende de hd7970 vortex II vardı 3 ay sonra gümledi :)
  • Malesef bende beğenmedim R7 yi. 7 nmde üretilip nasıl 14 nmde üretilen bir karttan hem daha fazla güç çekip hemde nasıl daha az performans verebilir. Ayrıyetten DLSS vs ray tracing teknolojileri yok. Yahu birde sen neden bu kartı 700 dolar yapıyorsun ? 650 yap, 630 yap ne bileyim 640 yap gerçekten şaçmalamış amd



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soporo -- 14 Şubat 2019; 22:10:5 >
  • https://www.donanimhaber.com/2si1-Radeon-Vii-Performansiyla-yakiyor--107988

    Şu amd boşu yapanlara bundan iyi cevap verilemez..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.