Şimdi Ara

amd radeon 6470m var ama kullanamıyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar ben bır laptop aldm yaklasık 1 ay önce pc de ıkı tane ekran kartı war bırısı ıntel hd graphıc 3000 diyerı amd radeon hd 6470m pc de hep hd grapfıc olan kullanılıyor ben amd yi kullanmak ıstıyorum ne yapmam gerekıyor??



  • Control Panel e gir sonra orda araç yöneticisi gibi bir şey olucak (benimki ingilizce olduğu için Türkçelerini pek bilmiyorum)Ona girince orada Display Adapter var heralde Türkçesi görüntü adaptörü yada görüntü aracı gibi birşeydir ona bas orda HD 6470m gözükür ona sağ tıklayıp Enable/Etkinleştir de.

    edit:Eğer o 6470m'e değiştirme sebebin oyun oynamaksa zire biraz uçuk bir hayal olur çünkü 6470 zaten oyun için güçsüz bir kart ve ayrıca seninkinin Mobil olmasıda performansı normal Hd 6470 e göre düşük olması demektir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Alp -- 18 Aralık 2011; 12:20:30 >
  • Optimus özelliği olması lazım laptop ta.Yani grafik gerektirmeyen yerlerde intel hd graphic i kullanır.Oyuna girdiğin zaman ise 6570m e geçer.Laptop'un markası nedir.
  • biraz hortlatma olcak ama ayni sorun bende de var. Benim bilgisayar msi fx420 ve grafik ozelliklerinde hep Intel HD Graphics yaziyor. Neden olabilir? Nasıl düzeltilir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.