Şimdi Ara

amd ısınma sorunu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: uzmane

    onerdigin fan aklıma yattı. ben bu fanla macunu istanbulda nerden alabilirim. uygun fiyatlı olarak.

    ben ankarada oturduğum için istanbulda nereden alacağını bilmiyorum ama bazı istanbullu arkadaşlar yazıcıoğlu kadıköy gibi yerlerden bahsetmişlerdi.
  • su an kasayı degiştirdim. fell hurricane 550 watt. işlemcinin sıcaklıgı 70 dereceden 40-45 dereceye indi. bi de işlemcinin fanını degiştirsem rahatlıyacam. ama hala karar veremedim. 2 arkadasın tavsiye ettigi fanlar arasında karararsızım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: uzmane

    su an kasayı degiştirdim. fell hurricane 550 watt. işlemcinin sıcaklıgı 70 dereceden 40-45 dereceye indi. bi de işlemcinin fanını degiştirsem rahatlıyacam. ama hala karar veremedim. 2 arkadasın tavsiye ettigi fanlar arasında karararsızım.

    soğutma konusunda en iyi kasayı almışsın bu arada istanbul'da aradığın fan vs. kadıköy yazıcıoğlunda,beşiktaş'ta sinanpaşa pasajında ve mecidiyeköy'deki bir çok bilgisayarcı da bulabilirsin.mecidiyeköy'de ali samiyen stadının karşısındaki ara sokaklarda onlarca bilgisayarcı var




  • ARKADAŞIM AYNI KARTLA BENDE BARTON KULLANDIM GÜZEL BİR İŞLEMCİ FANI AL COOLER MASTER DREAM7 GİBİ BİDE BIOS UPDATE İŞLEMİ GERÇEKLEŞTİR ONDAN SONRA BİR pROBLEM YAŞAMAZSIN E ARKADAŞLARIN DEDİĞİ GİBİ BİR PSU 'DA AL ORTA KALİTE TERMİK MACUN FALANDA UĞRAŞMA MACUNUN FAZLASIDA ZARAR

    ANAKARTINIDA SÖK YENİDEN ALTINA BİR YALITKAN BİR MADDE SÜNGER ÜZERİNE MONTAJLA GÜZELCE KISADEVRE RİSKİ KALKSIN BİDE GEREKİRSE ABARTMADAN TİNERLE SİL PROBLEMSİZ 2 SENE KULLANABİLİRSİN BU CİHAZI BÖYLE !!! BENDE HALA VAR KAFEDE KULLANIYORUM ALDIĞIM GÜNDEN BERİ TIK BİLE DEMEDİ
  • arkadaşlar bende de imzadaki sistem mevcut kasanın fanlarından iki tanesini kendim kontrol edebiliyorum birisi işlemci ce anakart üzerine üfleyen ve biriside arkadan havayı dışarıya üfleyen fanlar bu fanları orta seviyede çalıştırdığım zaman işlemci 45 anakart 41 dereceye kadar çıkıyor eğer tamamen açarsam baya bi ses ile birlikte işlemci 45 anakart 33-35 derece oluyor bu değerler oyun oynarken ki değerler .
    1)bu sıcaklıklar işlemci ve anakart için nasıl?
    2)bu iki fan ile anakarttaki ısı düşüşü hemen farkediyor ama işlemci daha çok kendi fanı ile uyumlu sıcaklıklar gösteriyor yani 45 derecede iken işlemci fanı 1800-2000rpm iken 48 derecede 3300rpm de bu bendekisıcaklık problemini nasıl çözebilirim ,fanların sesini nasıl azaltabilirim??
  • arkadaşlar fikri olan yokmu yaww
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.