Şimdi Ara

AMD FX 8320 vs Intel i5 2500K Mini İnceleme (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
0
Favori
4.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: StickyGreen

    dx12 multicore performansı artacak tamam eyvallah peki bu durumda sadece amd işlemcilerinmi performansı artacak? intel yerindemi sayacak?

    ayrıca hala tahminler üzerine konuşuyorsunuz şuan elde olan kesin bi veri yok..

    evet avatarımda intel yazabilir ama yıllarca envai çeşit amd işlemci kullandım intel benim değil bana lira faydasıda yok..

    mesela 8350 nin dx12den sonra i5 performansına geleceğini ve 8350 i5 değişimi yapacaklara bu değişimin gereksiz olduğunu söylüyorsunuz yine tamamen varsayımlar üzerinden konuşarak..

    bakın burdaki herkes şahit olsun bu mesajımıda burdan kaldırırsam şerefsizim

    eğer ki amd nin 8... serisi işlemcileri dx12 değil dx13de çıksa i5 ile oyun performansı aynı olsun min fps dahil çünkü oyun deneyimde benim için en önemli noktadır min fps ortalama isterse 100 olsun oyun içi bi anda düşüş olunca ortalamanın hiçbir anlamı kalmıyor ki(multi oyunlar için konuşuyorum bf4 tarzı işlemci yükü yoğun olan oyunlar) sizin söylediğinizde zaten aynı performansta olacağı

    bu durum olsun ben size 1 adet amd işlemci hediye edeceğim

    amd böyle işlemciler üretmeye devam ettikce 2. sınıf olmaktan kurtulamaz

    amd ne zaman ki athlon yada x4 ler gibi işlemciler yapar (f/p) o zaman tercih edilebilir bi hale gelir oda fiyatlarından dolayı yoksa kalite performans olarak ben intelle hiçbir zaman yarışamayacağını düşünüyorum

    amd birazda böyle yaparak kendi ayağına sıkıyor yıllardır..

    fx serisimi hediye edecekseniz yoksa zen mi.






    @Nerd Miner

    sıfır işlemci alacaklar zaten 3570 4690 4670 gibi işlemciler alabilirler.8350 sıfır işlemci alacak biri için çokta iyi bir seçenek değil.Sadece elindeki 8350 satılıp i5 3570 4670k gibi işlemcilere geçmek ilerde hayal kırıklığı yaratabilir.Çünkü 8350 değiştirmek için yapılan masraf 1 sene sonra gereksiz olmuş olacak.Hiç işlemci alınmaz canonlyke veya zen e geçilir.


    Zaten yukarıdada bahsettim elinizde hangi işlemci olursa olsun değiştirme yapmak pek iyi değil şu zamanda.i5 de olsa i3 de olsa idareten kullanıp yeni nanometreleri beklemek daha mantıklı.

    Zen mimarisinin başarılı olacağını düşünüyorum.Eğer öyle olmasaydı intel yol haritasını "ısıtıp ısıtıp daya" dan "nanometre küçültme perfomans ve izlek artırmaya" çevirmezdi.


    Amd nin fiyat politikalarında sıkıntı olduğu bariz.Şuan için fp bile diyemiyoruz.Ben şahsen şuanda dahil, işlemci almak zorunda kalsam 8350 almaktansa 4690k almayı tercih ederimki phenom 2 den beri amd ye elimi sürmedim.Zene kadarda sürmem.




  • çevir kazı...
  • Bu da hazır tazeyken burda dursun. Birilerinin gözüne girsin.

    https://www.youtube.com/watch?v=_jiXkrRoD4w
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.