Şimdi Ara

AMD Catalyst™ 15.4 Beta(GTA 5) (14.04.2015) yayınlandı (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.084
Cevap
19
Favori
130.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcosman05

    Arkadaşlar Beta Driver ı kurmadan önce yüklü olan driver ı kaldırayım mı yoksa üstüne mi kurayım ?

    öncekini kaldır temiz kurulum yap.
  • Yeni AMD 15.4 Beta sürücüyü, yükleyip sorun yaşayan var mı ?
  • Aynı sorun bende de oldu. Omega sürücüsüne döndüm tekrar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yeni beta sürücü gta 5 üzerinde çok etki yapıyor mu bir de başka sorunları var mı? Yükleyelim mi stabil sürümde mi kalalım?
  • tavukum kullanıcısına yanıt
    GTA V üzerinde stabilite açısından yüklenmesi gereken sürücü ama oyunu almadıysanız stabil sürücü olan omega da kalın daha iyi olur. Beta sürücüsü bende sorun yarattı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isoleite736

    Arkadaşlar 7870xt ekran kartımla hiç bir sıkıntı yaşamıyordum 13.9da, win 8.1e geçiş yaptım driverıda 14.4 yaptım ve oyunlarda ara ara takılmalar meydana gelmeye başladı, bu takılmalar oyunun donmasına ve görev yöneticisinden sonlandırmam ile sona eriyor ve canımı sıkmaya başladı, resmen rahat battı gittik 8.1 e geçtik, var mı bu ekran kartını kullanan forumda? varsa hangi driverı kullanıyor bilgilendirirse sevinirim

    Bende 7690m XT var. Benzer sorunları yaşıyoruz. Daha doğrusu eskiden yasiyordum. Muhtemelen hibrit bir de intel kart vardır. Sorunun çözümü şu. Başka bir çözümü yok. Kaç yıldır uğraştım her yolu denedim nafile. Son çıkan driverler genelde sorunlu. Bizde ki bu kartlarla sorunlu yani. Bizim kartlarla uyumlu olarak çalışan ve performans olarak da iyi durumda olan 3 bilemedin 5 tane driver var. Mesela bilgisayarı aldığında kurulu olan stock driver muhtemelen performans olarak iyi iş çıkarıyordur ama şeytan durtuyor fantazi olsun diye driver değiştirince mavi ekran, donmalar vs başlıyordur. Neyse çözüme gelelim.

    İlk olarak eğer çift Ekran varsa bilgisayarı bios dan dynamic moda al.

    Sonrasında hangi driver yüklü ise farketmez 14.7 14.3 15.3 beta 14.12 bu driverler den hepsini indir.

    Driverler indikten sonra geri dönüşüm noktası oluştur.

    Sonrasında yukaridaki driverleri ilk önce 14.3 den başlayarak kur.

    14.3 u kurarken önce amd driveri sonra ise intel driveri kur.

    AMD driveri kurunca yeniden başlattığında çözünürlük düşük olabilir. Catalyst hatası verebilir dikkate alma ve intel driveri kur.

    Sonrasında eğer bu ekran kartı senin kartla uyumlu ise çözünürlük kendiliğinden düzelir. Değilse çözünürlük değişmemistir. Catalyst hatası da devam ediyordur.

    Eğer hata devam ediyorsa sistem geri yükleme yap ve yukaridaki driverleri yine aynı şekilde tek tek dene. İllaki birisi olacaktır. Unutma önce amd sonra intel.

    Mesela bende şu an 15.3 beta çok sağlıklı bir şekilde çalışıyor. Ne mavi ekran ne donma ne performans sorunu var. Sadece arada sırada Windows yanıt vermiyor hatası veriyor. İnşallah bu yöntem işine yarar. Başka türlü sağlıklı bir driver bulma Şansın çok az ya stock driver kullanacaksın ya da bu problemlere katlanarak devam edeceksin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ottorehagel kullanıcısına yanıt
    hocam saolun cevap için ancak ben şu şekilde çözdüm problemi : bilgisayarımda ilk kurduğum işletim sistemi win 8 di daha doğrusu seninde dediğin gibi 1 senedir format çekmediğim pc me 8.1 güncelleştirmesini indirdim, Allahım nerden indirdiydim pc oyunlarda alt+tab yapınca donar takılır düzelmez oldu... ya win 8.1 de sıkıntı vardı yada ilk değilde sonradan mağazadan yüklendiği için böyle sorunlar yaşadım. mecbur çareyi 8e geri dönmekle buldum şuan 13.9 kurulu ancak 14.4 driver nı test ettim gayet stabil geldi genede ne varsa eskide var diyerek eskide kaldım bakalım belki bi ara yeniden bi güncelleme yaparım. bu arada pc mde sadece tek ekran kartı var 7870xt
  • update yaptığın için sorun olmuş. direk güncel bi 8.1 iso bulup ondan kur. Bende 8.1 + amd beta, sorun yok.
  • Aynı sorun omega driver ve 15.4'tede var bende düzelmesi için görüntü ayarlarından Post FX'yi High'e düşürün düzelecektir Very High'a o problem oluyor
  • Omega ile 15.4 arasında GTA 5'te bi farklılık gözlemleyen oldu mu ?

    Omega'ya nazaran 15.4'te benim tek gözlemleyebildiğim oyunun görüntü kalitesinde artış olduğu onun haricinde bi FPS artışı görmedim.

    Ayrıca 15.4'te AC:Unity'de yer yer FPS +5 arttı shadow of mordor ise full ayarda 60'a sabitlendi çok nadir 50'e kadar düşüyor. Omegada 50-60 arası geziyordu.
  • paylaşım için teşekkürler bu yararlı bilgiler. Diğer AMD grafik sürücüleri gerekiyorsa Ve, bunu buradan bulabilirsiniz:https://www.driverdr.com/amd-drivers/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hitman

    update yaptığın için sorun olmuş. direk güncel bi 8.1 iso bulup ondan kur. Bende 8.1 + amd beta, sorun yok.

    büyük ihtimal öyle başkan, şuan 8de rahatım valla ancak 10 çıkınca değiştiririm gibime geliyor
  • 15.4 beta windows 8'de çalışıyor mu acaba?
  • GTA 5 için olan driveri yüklemelimiyim ? Beta olması sıkıntı yaratır mı
  • Ben hala 13.12
  • beyler windows 8 e sorunsuz kurabilen var mı ? ben kurdum yükleme sırasında sorun çıkarmadıda yükleme bitincede hiçbirşey değişmedi görüntü yine driver olmadanki görüntü ekran büyük çözünürlük düşük, 14.4 den sonrası windows 8 desteklemiyordu diye biliyorum doğrumu ? 15.4 windows 8 e yüklenmiyor mu arkadaşlar ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eric cartman61

    beyler windows 8 e sorunsuz kurabilen var mı ? ben kurdum yükleme sırasında sorun çıkarmadıda yükleme bitincede hiçbirşey değişmedi görüntü yine driver olmadanki görüntü ekran büyük çözünürlük düşük, 14.4 den sonrası windows 8 desteklemiyordu diye biliyorum doğrumu ? 15.4 windows 8 e yüklenmiyor mu arkadaşlar ?

    Windows 8.1'e yükledim,Gta 5 kasıyordu,düzeldi gibi.R9 270 kart

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: skid_row

    Aynı sorun omega driver ve 15.4'tede var bende düzelmesi için görüntü ayarlarından Post FX'yi High'e düşürün düzelecektir Very High'a o problem oluyor

    Ben çözmüştüm sorunu herşeyi high a çektim sorun çözülünce ellemedim dahada. Demekki post FX deymiş problem bilgi için sağolun hocam.
  • Sadece bende var zannediyordum. Bende 15.4 e geçtim ve hala devam ediyor.
  • AMD GTA V de driver ları sıkıntılı şu an grafiksel glitch olarak adlandırılan hatalar oluyor beyazlıklar aniden karelenmeler vs... ayrıca driver tarafındaki optimize de hiç iyi değil acele ile çıkarıldığı çok belli.
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.