Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 24.4.1 (FSR-RSR-AFMF) (825. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.575
Cevap
189
Favori
1.252.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 823824825826827
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt

    Hızlı başlatma özelliği sorunlara sebep oluyor. Wattman veriyor. Kapatmanızı öneririm. Ayrıca hibernationu tamamen kapatırsanız sorun kalmaz.


    cmd yönetici çalıştır


    powercfg.exe /hibernate off


    pc yeniden başlat

  • AMD Adrenalin Ediiton'da CPU değerlerini göstermiyor şimdi. Sabah gösteriyordu halbuki. Herhangi bir güncelleme falan da yapmadım.


    [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 24.4.1 (FSR-RSR-AFMF)
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Valla bu uygulama sensörler konusunda çok hata içeren bi uygulama. Bende de sürekli ölçmeme, ölçse de diğer uygulamalardan (msi center, afterburner, hwinfo) farklı ve. 4-5 derece fazla sonuç gösterme. Kimsenin ölçemediği afmf ile gelen fps artışını ölçme de tuzu biberi😂😂

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nmckn N kullanıcısına yanıt
    Bi garip ya. Gece girdiğimde sıcaklık gözükmüştü bu arada

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Ya zaten mümkünse göstermesin. Diğer uygulamalardan 4-5 derece fazla gösteriyor gösterince de. Ryzen masterdan alıyor bilgileri. Aslında ryzen master çok da güvenilir olmalı ama öyle değil maalesef.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nmckn N kullanıcısına yanıt

    Ben asus gpu tweak yazılımını kullanıyorum sıcaklık değerlerini izleyebilmek için bir süredir. O nasıldır sizce, doğru veriyor mudur?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dutch van der Linde -- 3 Nisan 2024; 16:55:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her adrenalin sürümünde arada bir ayarları sıfırlıyor Windows açılışta. Fan ayarlarım gidiyor bunun bi çözümü var mı ya da afterburner mi kullansak sırf fan ayarı için.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @Boldrex

    [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 24.4.1 (FSR-RSR-AFMF)technopat sosyal
    Rehber: AMD Software: Adrenalin Edition™ Kullanıcı Ayarlarının Sıfırlanması
    https://www.technopat.net/sosyal/konu/amd-software-adrenalin-edition-tm-kullanici-ayarlarinin-sifirlanmasi.3094801/
  • Boldrex kullanıcısına yanıt
    Yaptığın özel ayarları dışa aktar sağ üstteki seçenekten. Eğer ayarların sıfırlanırsa içe aktarıp devam et.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Thanks 👍

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt
    Asus tweak kullanmadım. CPU temp, msi center, msi afterburner, hwinfo kullandım. Hepsi aynı sonucu gösterirken adrenalin 3-4 derece yüksek gösterdi hep.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba sormak istediğim bazı sorular var. Bu adrenalin uygulamasında bazı ayarlar keşfettim rsr ve afmf şeklinde. Bu iki ayarı aynı anda fsr3 bulunmayan oyunlarda kullanıyorum ve çok büyük fps artışları gözlemledim. Bu fps artışları sahte değildir demi? Umarım sahte değildir çünkü farklı da hissettiriyor. Monitörüm viewsonic vx2428j. Oyun içi çözünürlüğü desteklenen en düşük çözünürlüğe düşürüyorum yani 720p ve neredeyse 2 katı fps artışı oluyor da o yüzden sormak istedim.


    Deneme yaptığım oyunlar CS2 ve PUBG. Rust'ta denemeye çalıştım fakat nedense çalıştıramadım. Yorumlarınızı bekliyorum.

  • RSR denilen şey bildiğiniz oyunu el ile 720P aldığınızda yapılan şey ekstrem bişey yok. Yani ölçeklendirme yapıyor. Fps artması bu sebeple normaldir. RSR yerine oyunu 720p alırsanız birebir aynı fps elde edeceksin bir esprisi yok. AFMF ise daha farklı birşey tüm oyunlarda fps artırıyor fakat bu kareler yapay olarak üretiliyor ve ne denli düzgün çalıştığını bilmiyorum sevgili mesut çevik bu konu hakkında aslında yazan fps değerlerinin bir alakasının olmadığını FSR ile aynı mantıkla çalışmadığını söylemişti.


    AFMF olayını 4.dakika' dan itibaren izleyebilirsiniz.


    [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 24.4.1 (FSR-RSR-AFMF)Mesut Çevikyoutube
    İNCEHESAP SİSTEM 7900XTX: https://mstcvk.com/EmziH İNCE HESAP SİSTEM 7900XT: https://mstcvk.com/PFUha AMD'nin NVIDIA'ya cevavı AMD Fluid Motion Teknolojisi nedir? İncehesap'ın sizin için hazırladığı 7900XTX ve 7900XT ekran kartlı sistemlerde bu teknolojiyi sizin için anlattım. Bağımsız yayıncılığımı desteklemek için ELYT üzerinden kart paketleri alabilirsiniz: https://mstcvk.com/MesutDestekKartlari Kullandığım ekipmanlar: https://mstcvk.com/ekipmanlarim Desteğiniz çok önemli. Sosyal medya hesaplarımda beni takibe alarak fark yaratmamı sağlayabilirsiniz. https://instagram.com/mesutcevik https://twitter.com/mesutcevik https://twitch.tv/mesutcevik Videolarda yer alan duvar kağıtları ve müziklerin listesi; https://www.mesutcevik.com/2020/02/24/post_kullandigim-duvar-kagitlari/
    https://www.youtube.com/watch?v=VoM8mkWdMDI




  • torkema61 kullanıcısına yanıt

    bu hata genelde hizmetlerde sunucu hizmeti çalışmadığında oluyordu, elle olarak ayarlıysa otomatiğe çevirip yeniden başlatıp gözlemleyin

  • Rogue Agent kullanıcısına yanıt

    tam olarka hangisi hocam? hizmetlerdeki ismi nedir bu dediğiniz sunucu hizmetinin?

  • TncyKrmn kullanıcısına yanıt

    hiç sorma ya ayar ettiler beni şu FSR 3 yüzünden. cyberpunk'da rtx açınca nevri dönüyor 6000 serisi kartların. zaten işlemci dar boğazım var. bir de fsr 2.1 bu oyunda görüntü kalitesini düşürüyor balanced ayarda bile

  • Arkadaşlar Sapphie RX 7900 GRE kart aldım ancak Adrenalin sürücüleri her kurduktan sonra reboot sonrası Bilgisayar açılıyor ancak Windows siyah ekranda kalıyor. Birkaç kez restart edince açılıyor ve Aygıt yöneticisinde cihaz Devre dışı hale geçiyor. Tekrar aktif etsem bile üzerinde ünlem kalıyor ve çalışmıyor.


    Hem Windows 10 hem Windows 11 de taze kurulumlarda denedim. Otomatik güncellemeleri kapattım. Sadece ekran kartını kurdum ama yine aynı şeyi yaşıyorum.


    Ana kart Asus Z790-F Wifi II, 850 Watt Thor PSU var. Bilgisayarda başkaca herhangi bir problem yok. İlk defa AMD kart aldım bu kadar sorunlu mu gerçekten? Yok mudur bir çözümü?

  • TDB T kullanıcısına yanıt

    Bende aynı kartı aldım 2 gün önce. Böyle bir durum yaşamadım. Sistemdeki bir parça ile uyumsuz mu acaba. Gerçi benim sistemim seninkinden daha iyi ve psu almadım henüz 600w kullanıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gye_Baek kullanıcısına yanıt
    Sürücüleri kurana kadar herşey sorunsuz hatta MS sürücüleri ile bile herşey sorunsuz ama sürücüleri kurunca Windows başlama kısmında ya da ekran frekans değişince bi yerlerde siyah ekran kalıyor ve görüntü gelmiyor monitöre.

    Naapsam bilemedim Hepsiburada geri iade de almaz açıldığı için sanırım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TDB T kullanıcısına yanıt

    Hepsiburada'dan aldıysan 14 gün içerisinde iade edebilirsin, 14 günü geçtiyse muhtemelen olmayacaktır. Başka bilgisayarda dene var ise belki arızalı felandır belli olmaz.

  • 
Sayfa: önceki 823824825826827
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.