Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 24.4.1 (FSR-RSR-AFMF) (374. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.607
Cevap
189
Favori
1.254.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 372373374375376
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Frécoß

    Rezalet diyecek kadar ne sıkıntı yaşadınız Windows10'da hocam ?

    hocam bilgisayarda çoğu zaman oyun oynayan biriyim ve birçok kez windows 10 geçtim ve dayanamayıp 3 gün sonra windows 8.1 e döndüm sebebi daha az performans alıyorum daha az fps daha çok drop yaşıyorum,üstelik birkaç oyunu birçok kez test ederek denedim, windows 8.1 e geçiyorum eski driver olmasına rağmen rahatlıyorum, siz sürekli windows 10 kullanıyorsanız bu farkı anlamayabilirsiniz.
  • tavukum kullanıcısına yanıt
    Windows 7'yi çok uzun süre kullandım. 8 ve 8.1 deneyimim masaüstü bilgisayarımda hiç olmadı. Daha sonra W10'a geçtim. Evet , başlarda çok sıkıntılıydı. Ben de çok sorunlar yaşadım , özellikle de ağ konusunda. Ama bana göre şuan W7 ne kadar stabil ise W10 da o kadar stabil. Artıları da cabası ; driver kolaylığı , UEFI , DX12 vs... Tabii Windows bazı OSler gibi tek bir donanıma hitap etmediği için farklı donanımlarda farklı deneyimler yaşanabiliyor.
  • Elveda RX 560 CF. Seni bozarak AMD geleneğime son verdim. Yerini GTX 1060 ile doldurdum...
  • ciddi bir problemim var

    radeon hd 8570m ekran kartım var 4 yaşında dizütü pc, w10 64 bit

    ekran kartı yazılım oto güncelliyordu soreun yoktu 2 gundur, sorun aygıt yoneticinde sarı hata veriyor - aygıt yöneticisinden bakında detaylara kod43 hatası veriyor ekran kartı driver, tam hata: Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43)

    radeon u yazılımı acınca no amd graphics driver is installed ... hatası alıyorum

    neler denedim
    sıfır kurulum yaptım, ddu ile güvenli modda sildim, intel-amd güncel driver kurdum, bir önceki tam sürüm yazılıma döndüm, w10 guncel, update ler guncel, temiz w10 kurdum tekrarladı.

    fakay aynı hata no amd graphics driver is installed ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnlamakYetmez -- 30 Kasım 2017; 22:28:44 >
  • Geçen bahsettiğim büyük sürücü güncellemesi Aralık'da gelecekmiş.



    quote:

    Introducing Radeon Software Adrenalin Edition
    Adrenalin RevealToday, AMD is unveiling the name for the next generation of advanced Radeon Software coming in December 2017.

    Named after the vibrant Adrenalin Rose, Radeon Software Adrenalin Edition continues AMD’s commitment to releasing major driver updates annually. The fully redesigned and supercharged Radeon Software Crimson Edition in 2015 received the highest user satisfaction rating of any AMD software ever, while Radeon Software Crimson ReLive Edition continued the 90 percent user satisfaction for 12 straight months in a row.

    As a reminder, over the past three years, Radeon Software has delivered to users 70 software releases, launch day support for more than 75 games and over 50 new or enhanced features, with more than 250 million downloads across the globe. Radeon Software continues to lead the way in elevating high-performance gaming and VR experience for gamers, professionals and game developers.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 1 Aralık 2017; 6:47:10 >




  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    amd suruculeri can çekiştiği için mi adrenalin demişler? bu adamlar surucu yapmayi bilmiyor nenalin olursa olsun bi cacik olmaz gecin nvidia'ya kurtulun.uvd bug olayini cozemediler 5 senedir hala pm geliyor bu konu ile ilgili.o ne ayak hocam diyen varsa bosta 150 300 neyse dusuyor guzel ama oyuna giriyorsun 3d hizina cikmiyor hala 150 300.bios mios editleyip yaziyorsun hic ugrasamam bu yastan sonra.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

    amd suruculeri can çekiştiği için mi adrenalin demişler? bu adamlar surucu yapmayi bilmiyor nenalin olursa olsun bi cacik olmaz gecin nvidia'ya kurtulun.uvd bug olayini cozemediler 5 senedir hala pm geliyor bu konu ile ilgili.o ne ayak hocam diyen varsa bosta 150 300 neyse dusuyor guzel ama oyuna giriyorsun 3d hizina cikmiyor hala 150 300.bios mios editleyip yaziyorsun hic ugrasamam bu yastan sonra.

    Vallahi öyle hocam. Son 6 ay çile doldurttu resmen. Bir de CF li sistemin daha narin olması bir yana son çıkan sürücülerin mavi ekran, siyah ekran hataları illallah dedirtti ve kartları satışa koydum. Black Friday den 3 gblık GTX 1060 aldım 890 liraya. Aynı performans veriyor benchmarklarda ama oyunlarda daha yüksek fps alıyorum. Her oyuna gelmiyor bildiğimiz gibi.

    Bir sonraki kartım ne zaman AMD olur bilemem ama şu göz boyama yapıp, bir kaç şey eklemek yerine varolan problemleri çözseler ancak o zaman geçiş yaparım tekrar. 1 ayda 4 tane driver çıkıyorsa bir problem var demektir zaten.




  • benim bu forumda ne kadar amd sever oldugumu herkes bilir.fakat amd'yi islemcide savunmak bir sey ekran kartinda savunmak baska bir sey.islemcide ryzen vardir zaten sorun yok gidersin ama ben fx 8320 kullaniyorum kimse begenmiyor ama hala kullaniyorum 2013'ten beri.oc yapiyorum su sogutma takiyorum intel alacak param mi yok?ben seviyorum cunku çile cektirmedi bu islemci bana hic.ac synticate gibi bir iki oyunda takilabilir bir iki kere ayni oyunu ayni ekran karti ile stok 3570k'da oynadim takilma yok ben kabul ettim zaten intelle kiyaslanmayacagini ama lanet ettirmedi sonucta kotu de olsa oynuyor muyum oynuyorum.kotu islemciye iyi ekran karti taktiginizda iyi islemci ile arasinda o kadar fark olmadigini gordum ozellikle vsync aciyorsaniz.2013 tomb raider 170 fps almisim kartta oc var i5 8400 195 almis ama kart stok mu bilmem.gerek var mi yeter ki 60'tan drop yapmasin.ekran kartinda kotu oldugunda ya da surucu kotu oldugunda diyelim oyuna tiklarsin siyah ekranda kalir reset atarsin.mavi ekran alirsin saat hizi duser oynayabilir misin oynayamazsin iste o zaman lanet edersin ve su anda amd'nin savunulacak bir karti yok cunku surucu isini berbat ettiler ve vegalar pahali ustelik hala ozel sogutma yok iste daha yeni yeni reklamini yapiyorlar devil vs diye.mimariyi degistirirler suruculeri duzeltirler yine savunuruz ama su anda amd ekran karti kullanmak mantikli degil yani ben bile nvidia'ya gectiysem durun bir dusunun bunlari cekmeye deger mi diye?onceki kartim r9 380'i ki aldigimda cok sevmistim sonradan 17.7.1 otesine surucu kuramadigimi farkettim bugun sattim 700'e elime 640 gececek 771'e almistim 2015'te.nvidia'da 1060 alin ama fiyatlari korkunc yuksek oluyor dekgetirmeniz gerekiyor ben iki ay once indirim mindirim yokken nano'dan 1431'e 6gb msi gaming x 1060 aldim sicak firsat diye konu actim pahali dediler simdi ayni kart 1823 lira.kampanya vs bisiler dusurun 3gb alin o da amd'den cok daha iyidir cunku nvidia'nin surucu sorunu yok ben bile bozamadiysam yanlis oc yaptim voltaj verdim verilmezmis neler yaptim iki ayda mubarek bi mavi ekran ver.




  • AMD için 2017 aksak geçti, kendi topuklarına sıkıyorlar. Hem yazılım hem donanım tarafında GPU bazında.

    2018 de biraz daha küçülme bekliyorum, ben bile dayanamadım artık. Nvidia ya uzun süre sonra döndüm, bıraktığım gibi, hoş onun da sabıkaları var ama en azından uzun bir döneme yaymadı problemlerini AMD gibi...
  • Bu uvd bug belası son 4-5 aydır bende görülmüyordu. Fall creators update ile tekrar hortladı. Acaba buna neden olan windows mu?
  • warchief46 W kullanıcısına yanıt
    dolayli olarak olabilir.amd WDDM 2.3 isini becerememis olabilir sifir 580 aliyor adam uvd bug var atsa bir turlu freesync monitor var nvidia alsa diger turlu.hadi 200 300 serisi kullanicilarini bezdirdiler ama 400 500'de olmamasi lazim uvd filan o kadar eski kartlar degil.olayi bozan win guncellemesi degil de bu guncellemeye yazilan suruculerdir.dedigim gibi 17.7.1'den sonra tad vermedi bi turlu oturtamadilar.burada kullanicinin yanlis yuklemesi yapamamasi win guncelleme yapmasi gibi bir yanlislari yok resmen magdur edildiler.paso vega'ya yazdiklari icin belki vega'da superdir de onu da kullanan yok yani %5 10 azinlik icin butun musterilerin burnundan getirmek nasil bir mantiktir?nvidia'ya bakiyoruz adamlar 400 serisine hala guncel surucu yaziyor.amd'nin kartlari daha kasli teknolojik eyw ama musteri memnuniyeti denen bir sey var yoksa ben amd kartlari teknik olarak kotulemiyorum suruculerini kotuluyorum.400 basan araba yapiyorsun tahta cubuk koyuyorsun direksiyon diye resmen bu yani olay.




  • Mübarekler temmuzdan beri driver güncellemiyorum sizce hangi driveri kurmalıyım en stabili hangisi kartım r9 280 sistem win 10 1703 ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustalation -- 1 Aralık 2017; 21:17:34 >
  • mustalation kullanıcısına yanıt
    hiçbirini kurma kardeşim,temmuz sürümünde kal,ben 280x var aynı durumdayım
    güncellersen sonra pişman olursun,sıkıntın yok ise böyle kalsın,zaten yenı driverlar eski kartlara fps artışı sağlamıyor,anca mavi ekran verdirtiyor,dertsiz başına dert açma
  • warchief46 W kullanıcısına yanıt
    Bence windows ile sorunlar yaşanıyor. Format sonrası tertemiz son sürücüyü kurdum. CSgo da diğer oyuncular sanki ışınlanarak, takılarak hareket ediyor. NFS 2015de bazen masaüstüne atıyordu. Daha sonra tüm güncellemeleri yükleyip, yeniden başlatma sonrası oyunlarda hiçbir sorun yaşanmadı. DirectX de güncelledim.
  • Skörtıl_Nimo kullanıcısına yanıt
    Sağolasın dostum yeni oyunlarda driver güncelle uyarısı çıkıyor o yüzden sordum fps artışı felan sağlar diye şuanki sürümdü sorun yok durduk yere başıma dert açmıyayım o zaman
  • Merhabalar sizlere bir sorum var . 17.11.1 i kurdum ilk başta sonra mount and blade e girdim map teyken özellikle ekranın sağ kısmından sola doğru farklı farklı yerlerde çizgisel bir kırılma oluyor , normalde dikey senkronizaysonu falanda açmam ufak tefek kırılmalar rahatsız etmez ama aşırı rahatsız ettiğinden alt f4 yapıp çıktım oyundan . Şimdi optional olan 17.11.4 ü kurayim dedim ekran kartının daha ne kadar içine edecek merak ediyorum , işte bu sırada şeyi farkettim iki tane seçenek çıkıyor biri sadece "kur" diğeri "temiz kurulum" ikisinin farkı ney ? ddu daki gibi bir mantık mı ?
    edit: 17.11.4 ü kurdum kırılmanın kalınlığı mı genişledi ney ? ayrıca ekranda full dalgalanma özelliği promosyon olarak eklendi sanırsam .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkylmz19990102 -- 2 Aralık 2017; 19:30:53 >
  • Adrenalin Edition 17.12.1 indirmeye sunuldu. Cep telefonlarıyla bağlantı kurabiliyor güzel olmuş. Telefona AMD Link uygulamasını indirmeniz yeterli.




  • R9 380 2 gb ile kullandığınız sürüm hangisi ? Son sürümü kullanan varmı ?
  • Adrenaline sürücüsünü kuran var mı arkadaşlar, en son WHQL versiyonu kullanıyorum, oynadığım oyunlarda hiç sıkıntı yok. Gerçi pek yeni çıkan oyunlar da oynamıyorum en yenisi Titanfall 2
  • 
Sayfa: önceki 372373374375376
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.