Şimdi Ara

Amd 7670m ekran kartı Yardım..!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kart aygıt yöneticisinde gözüküyor ama intel hd 4000'i devre dışı bırakınca kullanamıyorum, "Bilgisayarınızda uygun olmayan bir donanım/yazılım bulunduğundan AMD Catalyst™ Mobility yüklenemiyor." hatası alıyorum, oyunları intel le açıyor, ne yapmam gerekir ?



  • Bilgisayarın marka modelini yazar mısın?
  • Masaüstünde sağ tık yaptığınızda değiştirilebilir grafikleri yapılandır seçeneği olması lazım ona tıklayın son uygulamalarda yoksa diğer uygulamalar kısmından oynadığınız oyunun exe'sini bulup yüksek performans olarak seçin ve uygula deyin.Bu arada intel ekran kartının driverını da yükleyin,yoksa hata alırsınız.Ayrıca bazı laptopların bios ayarlarında vga ile ilgili tam adını hatırlamadığım bir seçenek var sizde de varsa burdaki dynamic seçeneğini fixed yaparsanız tüm uygulamalarda yüksek performanslı ekran kartınız kullanılır.Kolay gelsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ramptha

    Bilgisayarın marka modelini yazar mısın?

    dell 3521
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neman

    Masaüstünde sağ tık yaptığınızda değiştirilebilir grafikleri yapılandır seçeneği olması lazım ona tıklayın son uygulamalarda yoksa diğer uygulamalar kısmından oynadığınız oyunun exe'sini bulup yüksek performans olarak seçin ve uygula deyin.Bu arada intel ekran kartının driverını da yükleyin,yoksa hata alırsınız.Ayrıca bazı laptopların bios ayarlarında vga ile ilgili tam adını hatırlamadığım bir seçenek var sizde de varsa burdaki dynamic seçeneğini fixed yaparsanız tüm uygulamalarda yüksek performanslı ekran kartınız kullanılır.Kolay gelsin.

    hocam onu yaptım, oyuna girerken ekran kartı seçilen bir yer var orada sadece intel gözüküyor, ve de oyun düşük ayarlarda olmasına rağmen çok akıcı değil
  • Aygıt yöneticisindeki görüntü bağdaştırıcılarında hd7670 görünüyormu? Sanırım driverlarda sorun var, silip tekrar yüklemeniz gerekli.Buhttp://www.dell.com/support/drivers/us/en/04/Product/inspiron-15-3521 adresteki hd7670 ve hd graphics 4000 driverlarını indirip yükleyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neman -- 17 Mart 2013; 17:19:37 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neman

    Aygıt yöneticisindeki görüntü bağdaştırıcılarında hd7670 görünüyormu? Sanırım driverlarda sorun var, silip tekrar yüklemeniz gerekli.Buhttp://www.dell.com/support/drivers/us/en/04/Product/inspiron-15-3521 adresteki hd7670 ve hd graphics 4000 driverlarını indirip yükleyin.

    Aygıt yöneticisinde görünüyor
  • Oyuna girerken ekran kartı seçilen yerde sadece intel görünüyor demişsiniz onun üzerine fare ile tıkladığınızda değişmiyormu,her tıkladığınızda güç tasarruflu ile yüksek performanslı arasında değişmeli.Yok olmuyorsa driverları silip tekrardan yükleyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.