Şimdi Ara

amd 64 için sogutucu tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar selam...

    754 tabanlı amd64 icin sogutucu almaya karar verdim...ancak bisey merak ediyorum 939 olanlarla 754 olanların sogutucu takma sistemi aynımı? yani 754e uyan bi sogutucuyu 939 'a da takabılıomuyuz?

    ben linkteki soutucuyu sectim..sizce uygunmu..?

    http://www.dijitalcenter.com/asp/show_stoc...UCT_ID=CL-P0005


    tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim



  • benim 754 3000+ 16 derece (stok fan)

  • anormal bi şey var sende.. anakartın ne ? ayrıca ağır abanmicaksan o/c stok fan yeterli cool'n quiet teknolojisiyle harika. ayrıca ses te yapmıyor.
  • bi yanlışlık olmasın yaw nasıl 16 derece olur hava soğutma ile ??
  • ben şu an ki sonucu verdim. bazen 35 40 oluyor bazen 52 oluyor. bazende 16 17 21 oluyor. hava soğutma yok stof fan. cool'n quiet teknolojisini açman lazım biostan.
  • bi işe yaramıo o...işlemci sınınca performansını düşürüo...boylece sogudu sanıosun..oysa performans düşünce ısı geci ..yani aldatmaca gibi bisey o..bendede nf8 abit var 58 derece gorunuo ama 25 derece ısı ancak var...amd ler icin adam gibi ısı okuyan bi anakart yapamadılar...ben linkteki sogutcuyu almayı düşünüorum ne dersiniz?
  • bi yardım eden yokmu :( linkteki secim dogrumu..bosuna satın almim yaf :( 754 sokete takabılırmıyım?
  • 1- link yanlış
    2- düşüncen çok yanlış. Cool'n Quiet 'ı iyicene bi araştır ve öğren. işlemci ısınınca soğuması için performansı düşürüyor diye bi şey yok, hatta alakası bile yok. ihtiyaç halinde Mhz i yükseltiyor, idle 'de ise mhz ve fan dönüşünü düşürüp hem düşük elektrik harcıyor, hemde işlemci çok çalışmadığından soğuk kalıyor bu da işlemci ömrünü uzatıyor. çok yararlı ve yerinde bir teknoloji, aldatmacayla uzaktan yakından alakası yok.

    ısı okuyan program olayına gelincede şöyle bir düşüncem var. hemen hemen hiç bir program aynı sonucu vermez. biri çekirdeği okur, biri işlemcinin bi köşesini, diğeri pinleri v.s. v.s.
  • yanlıs flan deil..gereksiz bi özellik..mhz flan yukselttigi flanda yok sölim..fanı yavaslatıp hızlandırmasıda gereksiz ...çünkü fanın harcayacagı elektrik bisey deil zaten...aldatmaca olmayabılır..ama işlemci ısınınca devreye giren bir olay...işlemciyi aşağı cekmeden nasıl sogutmayı düşünüosun..????? devrenin işlemciye üflediğinimi sanıosun..arastırdık ..ayrıca konuda bu deil.. verdiğim linkte yanlıs deil....
    orda heatsink vardı fakat dijitalcenter acılmıo su anda...yanlıslıkla flan alakası yok..

    bu arada merak etme bunu inceledik oturup...
  • Tt marka fanlar her zaman gürültücüdür link teki soğutucu yerine zalman 700cu almalısın kadıköy uygar elektronikte yazıcıoğlunda çeşitler mevcut daha hoş ve iyi ürünler bulabilirsin onları görmeden bu ürünü alma

    http://www.zalman.co.kr/









  • işlemci devir düştükten sonra, kullanıma başlarsan varsaylına mhz'e kadar yükseltir kendini. otomatik o/c yapar demedim zaten

    allah aşkına şu linklere tıkla

    bu ilk verdiğin :http://www.dijitalcenter.com/asp/show_stoc...UCT_ID=CL-P0005
    bu son verdiğin :http://www.dijitalcenter.com/asp/show_stock.asp?PRODUCT_ID=CL-P0005

    herneyse, fan olayına gelincede. yeteri kadar teknik özellik belirtmemiş, bildiğin gibi üfleme değeri ve ses önemli. yeni fanlar çıkacaktır. acele etme bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shelter -- 7 Şubat 2005, 17:26:06 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

    Tt marka fanlar her zaman gürültücüdür link teki soğutucu yerine zalman 700cu almalısın kadıköy uygar elektronikte yazıcıoğlunda çeşitler mevcut daha hoş ve iyi ürünler bulabilirsin onları görmeden bu ürünü alma

    http://www.zalman.co.kr/







    zalmanın bu fanı performans acısından gayet basarılı üstelikte sessizligi cabası




  • haklısın zalman iyidirde..benim alacağım 23 dolar flandı..zalman 55 dolar fiyatıyla fazla geldi bana ...benim alacagım sogutucuda bakır..yani linkte verdigim..benim asıl merak ettiğim uyumlu olup olmadıgı..sokete uyumsuzsa takmak mumkun olmuyor cunku
  • http://www.dijitalcenter.com/asp/show_stock.asp?PRODUCT_ID=CL-P0005
    bu linkte alt kisimda "Bu ürün ile birlikte önerilen ürün(ler)" olarak:

    AMD Athlon64 3000+ 512 KB , Soket 754 - BOX
    AMD Athlon64 3200+ 512KB Soket 754 - BOX

    ikisini yazmislar, ikiside soket 754 olduguna gore muhtemelen sizin islemcinize uyacaktir. ama yinede kesin bilen birisinden ogrenmeniz daha iyi olacaktir.
    iyi alisverisler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.