Şimdi Ara

Amd 2400g sistem toplamak için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba.Ben bir sistem toplama işinden pek anlamıyorum, bu yüzden sizden yardım bekliyorum.Sistem mümkün olduğunca fiyat performans ürünü olmalı.Video editleme ile uğraşmayı düşünüyorum.Eğer katkısı olucak ise sisteme yüksek kapasiteli hdd yerine düşük kapasiteli sdd tercih ederim.Ram kaç mhz iyi ve uygun olur? 2*2 veya 4*4 ram yoksa tek 4 gb ram yeter mi? 400 w psu uygun mu? Elektrik akımı bazen sıkıntı çıkarabiliyor, bu sorunda fiyat daha uygun olucaksa hangi psu, akım koruma prizi veya her ikisini de mi kullanayım ? Güncellemesi devam edicek anakart gerekli ise tabiki de olur. Marka ve model önerilerinizi bekliyorum.Alternatif önerileri de bekliyorum.Bütçe 1800 tl.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmahmutd -- 21 Şubat 2018; 18:41:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ssd ile tabi daha hızlanır işlemler, rami 3000 mhz dual(yani iki tane aynı kit) 4 4 toplamda 8 alsan iyi olur hatta 8 8 16 daha iyi olur, çünkü zaten apu ramini sistem raminden alır şimdi 4 gb rami apuya verirsen 16 gb ramin olsa mesela ddr4 sisteme 12 gb ram kalır.

    Ben hem korumalı priz hem kesintisiz güç kaynağı(ups) kullanıyorum.

    Bu arada eğer x470 yada x450 anakart almıyacaksan -bunlar nisan gibi çıkacak heralde- b350 x370 alacaksan mutlaka bios güncellemesi yapılması gerektiğini söyle alacağın yere öyle yollasınlar, yoksa pc açılmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.