Şimdi Ara

Amazon sipariş iptali hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,
    Amazon dan 22.10.2016 tarihinde verdiğim siparişimi aynı gün içerisinde iptal ederek farklı bir ürün siparişi verdim. Her 2 sipariş de kartımdan çekildi ve provizyonda görünüyor. Para iadesi için destek bölümüne mail attım. İyi derecede İngilizce bilmediğim için Google çeviri ile yazdım maili. Gelen cevap maili burada paylaşmak istiyorum. Cevap mailinden benim anladığım iade yapılamayacağı, sadece kargo ve gümrük bedelinin iade edileceğini düşündüm. Bu işlerde uzman olan arkadaşlar bana yardımcı olursa sevinirim.

    Hello Ahmet,

    I understand that you want us to charge you for the item in order #xxx and reinstate this order.

    Upon checking, I see that the order for "EVGA GeForce GTX 1060 3GB GAMING, ACX 2.0 (Single Fan), 3GB GDDR5, DX12 OSD Support (PXOC) Graphics Cards 03G-P4-6160-KR" is cancelled.

    Further, I would like to inform you that we cannot reinstate the charges on your cancelled order.

    As an alternative, if you would like to purchase this item, I request you to place a new order which is fulfilled by Amazon with fastest shipping method and write us back, using the link below. We will refund you the shipping charges, to make up for the inconvenience.



    If you still have any query, or if you face any difficulties, feel free to contact us. We are glad to help you anytime. Everyone of us here is trying to solve our customer's problem as quickly as possible.

    Your cooperation and understanding is highly appreciated. We look forward to seeing you again soon

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bende bir ürünü parası çekildikden sonra iptal ettim ve ne zaman geri yatacak diye sordum.Nasıl oluyorsa banada para çekilmedi gibi bir şey yazdılar sanırım bizim bankalarımız çekiyor amazonun haberi dışında olduğundan.Kargo takip bilgileri girilmeden ücret alınmıyor sadece kontrol amaçlı 1 euro dolar neyse onu çekiyorlar galiba.Müşteri hizmetlerinin bildiği bu şekilde gibi geldi bana.15 gün içinde geri yatar gibime geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.