Şimdi Ara

Amazon Mobil Uygulamasında 120/30 TL İndirim [Prime Üyelere Özel] (7-12 Ekim) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
28
Favori
47.166
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • şu ayakkabıyı almak istiyorum fakat tam 191 tl. 200 tl ye tamamlayacak bişeyde bulamadım 50 tl indirim için var mı öneriniz

    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07MJFTCWT/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&ie=UTF8&th=1&utm_source=spydrop

  • Şu maddeyi anlamadım:



    Alıntı

    metni:
    • Kampanya sadece Amazon tarafından e-posta veya anlık bildirim ile davet edilen veya Amazon müşteri hesabına giriş yaparken Amazon.com.tr’de Kampanya’ya ilişkin tanıtımı görüntüleyen müşteriler için geçerlidir. Kampanya başka bir müşteri hesabına aktarılamaz.



    Yani herkese geçerli değil galiba?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Sokak Kedisi-

    Şu maddeyi anlamadım:



    Alıntı

    metni:
    • Kampanya sadece Amazon tarafından e-posta veya anlık bildirim ile davet edilen veya Amazon müşteri hesabına giriş yaparken Amazon.com.tr’de Kampanya’ya ilişkin tanıtımı görüntüleyen müşteriler için geçerlidir. Kampanya başka bir müşteri hesabına aktarılamaz.



    Yani herkese geçerli değil galiba?

    herkese geçerli bir sıkıntı yok

  • Kitap alacak arkadaşlar OKUYALIM20 ile birleşiyor. 150 liralık sepete 60 lira indirim yaptı ki kitap fiyatları zaten piyasanın en iyisiydi. Jeff Bezos, Allah razı olsun senden. Amazon Mobil Uygulamasında 120/30 TL İndirim [Prime Üyelere Özel] (7-12 Ekim) 

  • Amazon bey ne yapıyorsunuz, 2 Kupon bir arada kullanmak falan bizim alışık olmadığımız şeyler..Amazon Mobil Uygulamasında 120/30 TL İndirim [Prime Üyelere Özel] (7-12 Ekim) 

  • Meyerovitch kullanıcısına yanıt
    Evet. Sanal kart tanımlayabilirsin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 408 tl ye geldi kod ve xiaomi 100 tl indirimiyle:



    Amazon Mobil Uygulamasında 120/30 TL İndirim [Prime Üyelere Özel] (7-12 Ekim)
  • Mi tv stick 4K degil ki neden aliniyor halen bu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenool kullanıcısına yanıt

    dursun hocam, zarar gelmez. doğa yürüyüşü, piknik vs çıktığında yada arabada bulundurursun.

  • _Discovery_ kullanıcısına yanıt
    Aldım hocam paylaştığınız İçin teşekkürler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • jujuuu kullanıcısına yanıt

    4k tv yok herkeste

  • quote:

    Orijinalden alıntı: jujuuu

    Mi tv stick 4K degil ki neden aliniyor halen bu ?

    1080P TV için ideal çünkü. Mi Box denen uyuz aletten işlemci olarak daha iyi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ademcell

    408 tl ye geldi kod ve xiaomi 100 tl indirimiyle:



    sıcak olmuş valla hocam.

  • ademcell A kullanıcısına yanıt

    bende sadece saat almıştım sizin sepetinizi görünce iptal edip sizin gibi yaptım Amazon Mobil Uygulamasında 120/30 TL İndirim [Prime Üyelere Özel] (7-12 Ekim) 

  • Allah amazon'dan razi olsun. Firsatcilardan kurtardi bizi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ademcell A kullanıcısına yanıt

    ben anlamadım

    konu başlığında 120/30 tl indirim diyor,


    ama bi arkadaş 200 tl üstüne 50 tl indirimden bahsetmiş yukarda,


    diğer bir arkadaş da ciaomi 100 tl indiriminden bahsetmiş Amazon Mobil Uygulamasında 120/30 TL İndirim [Prime Üyelere Özel] (7-12 Ekim) 

  • Hocam zamanında MNG kargonun dağıtım firması olması nedeniyle aldıkları şikayetlere istinaden, müşterilerine kulak verip Ekol Lojistik ile anlaşmalarını yaptılar. Türkiye' ye de her ülkenin Amazon' unda olan aynı gün teslimat özelliğini getirmek istediler ama kendi dağıtım ağlarını kurmak vakit alacağından mıdır ya da böylesi daha mı uyguna geldi bilinmez AGT firmasını tercih etmişler. Yine aldıkları şikayet neticesinde aynı gün teslimat için bir alternatif bulacaklardır. Müşterisini bu şekilde dinleyen bana sadece bir tane e-ticaret firması söyleyebilir misiniz acaba Türkiye ile ilişiği olan?

    Yanlış anlamanızı istemem, tamamen haklısınız ki aynı sorundan ben de muzdarip oldum ama tek bir olayla genel bir varsayıma varmadım sizin aksinize.

    Ek olarak Türkiye' de 22 yıldır hizmet veren e-ticaret firmasının sipariş tarihinden 30 gün sonra bile ürünleri teslim edemediğini hatırlatırım, o dönemde ise Amazon maksimum 3 iş günü içerisinde ürünleri kargoya verip en geç 5 iş gününde elinize ulaştırıyordu. Türkiye pazarına gireli bu kadar kısa zaman olan bir firma için bu sorunlar hiçbir şey doğrusu, yarın bu sorunların hepsinin giderileceğinden eminim. 2015 yılından beri Amazon müşterisi olan birisi olarak bu şekilde düşünüyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • yalan yok

    siparişimi şimdi geçiyorum en geç yarına kadar kargoya teslim ediyorlar. ufak bir şey alıyorum kargolamayı süper yapıyorlar. amazon tarafında bu anlamda sorun yok.


    aynı gün ya da hızlı teslimat yapmak istiyorlarsa saygı duyarım bu onları bir adım öne çıkarır. hatta belki agt firması istanbulda ya da ankarada gerçekten bunu da yapıyordur. fakat ne yazık ki türkiye genelinde diğer büyük şehirlerde bunu yapamıyorlar. aslında sorun geç getirmeleri değil. yani oraya 10 günde gelecek yazsalar 10 gün sonra gelse kimse bir şey diyemez nitekim morhipo ve trendyolda bu süreçler böyle işliyor.


    fakat gel gelelim agt denen firmanın burada bir şubesi ne yazık ki yok. bu gün size getireceğiz dedikleri telefon açıp bildirdikleri zaman dahi gelmediler.


    bu yüzden amazona karşı soğuk kaldım.


    misal agt değil de yurtiçi kargo olsa mng olsa sürat olsa aras olsa bildiğimiz markalar. kendi adıma konuşacak olursam geç kalsalar bile 10 dk yürümekle şubelerine erişip gerekirse kargoyu elden alacağım yerler bu yüzden amazona kırgınım





  • AGT firması bilindik yerel firmalardan bile beter hocam o konuda haklısınız, "Adrese geldik evde olmadığınızdan kapınıza not bıraktık" demişlerdi sabahın 9' unda İstanbul için de vaziyet aynı, aynı gün teslimat denen bir şey mevcut değil, AGT kendi adıyla çelişen bir firma.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.