Şimdi Ara

Amazon Kindle Fire (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
4
Favori
20.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar kindle fire da kitap okuma olayı nasıldır? diğer kindlelarda e-ink denen özel bi mürekkep teknolojisi kullanılıyor bildiğim kadarıyla. bunun sayesinde gözü yormadan kitap okuyor hissi yaratıyordu. bu cihazın ekranı parlak gibi geldi bana. kitap okuma konusunda deneyim paylaşabilecek arkadaş var mıdır?

    bir de gördüğüm kadarıyla özel bir format kullanıyor kitaplar için. epub ve pdf leri de calibre programı yardımıyla dönüştürüyor sanırım.

    ücretsiz türkçe epub lara baktığımda çok fazla yayın bulamadım. bu cihazlar için ücretsiz yada uygun fiyatlı kitapları nerelerden buluyorsunuz?

    kullanan arkadaşlar resimli deneyimlerini paylaşırsa memnun olurum
  • Arkadaşlar Selam ;

    Ben ciddi olarak kindle fire almayı düşünüyorum. Asıl amacım pdf okumak, video izlemek ve internete girmek . Üzerinde 3g yok biliyiyorum çok önemli değil benim için tabii arada oyun filanda oynamak ister insan :)) bu bağlanmda tavsiye edermisiniz. Bu amazon market sorunu çözülüyor peki buradaki programları ücretsiz olarak indirebiliyormuyuz.

    Bunun haricinde hızı ve şarjı nasıl gitmektedir. Firmalarda indirime girmiş taksitli olarak 500 küsür TL'ye alabiliyoruz bu fiyata değecek bir cihazmıdır açıkacası.
  • Arkadaşlar maalesef Amerikan getirttigim kindle fire tabletim kayboldu. Bulan belki geri getirir dedim her yolu denedim ama maalesef bir geri dönüş olmadı.

    Şimdi aklıma gelen fikir şu:
    Acaba Amazon.com'un kendi sistemine kayıtlı görünen bu aleti, uzaktan takip etme sansları olabilir mi? Icinde 3g sistemi olmadığı için pek bir ihtimal yok gibi sanki.

    Bir ihtimal de cihazı uzaktan bloke etme şansları olabilir mi? Belki kullanan kişiye mesaj yollarlar ne bileyim. Belki ise yarar.

    Ben bu konuları web sitesinden araştırmaya başlıyorum. Bir bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.
  • Hafta sonu bir elektronik markette cihazı inceleme fırsatım oldu. Dokunmatik özellikler çok iyi CPU Dual core olmasına ragmen güzel bir hız hissedemiyorsunuz fakat diğer bu fiyat aralığındaki tabletlere göre çok çok iyi. Yalnız ben daha önceki soruma istinaden PDF okumaları için 7" biraz küçük buldum okumak istediğim pdf'ler ekrana tam olarak sığmıyor ve sürekli zoom ve zoom out yapmak zorunda kalıyorsunuz bu sebeble başka bir tablet almayı düşünüyorum açıkcası.
  • Kindle Touch kutusundan ilk açtığımızda ayar yapmamıza gerek var mı? Adresi Türkiye olarak versek ve Kredi kartı nosu girmesek olur mu?
  • arkadaşlar 280 tl'ye Türkiye'de 2 yıl garantili, adınıza faturalı ve açılmamış kutusunda, sıfır kindle touch satıyorum. Ayrıntılı bilgi için pm atabilirsiniz.
  • Yardım ltf kindle fire internette sayfalar çok yavaş açılıyor ne yapmam gerekiyor bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. teşekkürler
  • Arkadaşlar selam;

    www.fakenamegenerator.com adresinden aldığım bilgileri girdim. Bana hala geographical restrictions diyor ve free app leri bile indiremiyoum. daha önce kendi bilgilerim ile register olmuştum. Fake isim vs almadan önce deregister yaptım, ama olmuyor. Lütfen yardım eder misiniz? Nerede hata yapıyorum?
  • Selam


    Aynı özelimizde sahip onca androd varken ordan burdan takla atirarak amazon kindle de neden ısrar ediliyor
    Pek hala diğer androidlerdere kitap okunabikiyor
  • arkadaşlar tablet süper hiçbir lafa bakmayın amazona falan üye olmak için boş yere uğraşmayın tabletten getjar veya slideme ye girin kısa yolunu indirin herhangi birinden istediğinizi indirin veya bir dosya yöneticisi indirin bilgisayardan istediğiniz apkyı atıp dosya yöneticisinden kurun blackmark unutmayın
  • device girip allow instalation of aplication burayı on yapın
  • Root yapmadan Türkiyede kullanmak mümkün mü?
  • bu arada başka cihazlardan app çekmeyi bir türlü yapamadım,
    anlatacak bir arkadaş var mı?
  • merhaba herkese bugün kindle fire aldım ve kindle lar hakkında hiç bir fikrim yok türkçe kurulum yazısı olan biri var mı bir de register yapmam gerekiyor tr den yaparsam ne olur ?
  • Merhaba, kindle fire hd root etmeyi bilen bir arkadaş varsa anlatabilirse çok makbule geçer.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cmurat

    Merhaba, kindle fire hd root etmeyi bilen bir arkadaş varsa anlatabilirse çok makbule geçer.

    hocam kimse cevap vermiyor boşuna yazmayın Türkiyede az kullanılıyor amazon kindle...
    neyse hocam ben 2 aydır kullanıyorum kindle sizin sormak istediğiniz tam olarak nedir root etmek çok geniş bir konu...
  • Merhaba, root için yurdışı birkaç kaynak buldum ama gözüm kesmedi, register vs de olmadım amazonu kullanmıyorum zaten, 3. parti android sitelerinden uygulama inirip kullanmaya başladım, malzeme kalitesi,ses vs süper şimdilik böyle iyi çok teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cmurat

    Merhaba, root için yurdışı birkaç kaynak buldum ama gözüm kesmedi, register vs de olmadım amazonu kullanmıyorum zaten, 3. parti android sitelerinden uygulama inirip kullanmaya başladım, malzeme kalitesi,ses vs süper şimdilik böyle iyi çok teşekkürler.


    hocam son olarak amazonda easy installer diye bir şey var onu yüklüyorsunuz sonra başka bir androidden istediğiniz programı atıp kuruyorsunuz....ama işi çözmüşsünüz....
  • İlginiz için teşekkürler, easy installer i duymuştum ama register olmadan amazondan hiçbirşey inmiyordu, ben de goodereader diye bir siteden indirmeye başladım, bir de pc ye indirdiğim apk dosyalarının bazıları çalışmıyor mesela google play deki egonun otobüs nerede uygulaması vs çalışmadı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cmurat

    İlginiz için teşekkürler, easy installer i duymuştum ama register olmadan amazondan hiçbirşey inmiyordu, ben de goodereader diye bir siteden indirmeye başladım, bir de pc ye indirdiğim apk dosyalarının bazıları çalışmıyor mesela google play deki egonun otobüs nerede uygulaması vs çalışmadı.

    hocam fire ilk sürümleri ise çoğu şeyi çöalıştırmıyor...mesela bende kamera var ama skype yok...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.