Şimdi Ara

[SATILDI] Amazon Echo Show 5 (Sıfır Kutusunda)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
62
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Amazon Echo Show 5 (Sıfır Kutusunda)

    Amazon Echo Show 5, sıfır açılmamış koruma jelatinli kutusundadır.


    Akıllı ev cihazlarını yönetme, müzik dinleme, video,film ve dizi izleme, dijital fotoğraf çerçevesi olarak kullanma, görüntülü görüşme yapma gibi bir çok özelliği vardır.


    5,5 "dokunmatik ekran ve yerleşik hoparlörü temel alan çeşitli işlevler sunmak için Alexa'ya bağlanır. Amazon Music ile ekrandaki şarkı sözlerini görün, alarmları ve zamanlayıcıları ayarlayın, önemli haberleri ve film fragmanlarını takip edin, hava durumunu ve trafiği kontrol edin.


    Sevdiğiniz Kişilerle Bağlantı Kurun

    Echo Show 5, Alexa uygulamasına, ekran donanımlı başka bir Echo cihazına veya Skype'a sahip arkadaşlarınız ve ailenizle görüntülü görüşme yapmanızı sağlar. Hızlı bir duyuru yapmak için evinizdeki diğer uyumlu Echo cihazlarına da anında bağlanabilirsiniz.


    Akıllı Ev Cihazlarınızı Yönetin

    Echo Show 5 ve Alexa ile uyumlu akıllı ev cihazlarını interaktif ekranda veya sesinizle yönetebilirsiniz. Işıkları ve anahtarları kontrol edin, termostatları ayarlayın, güvenlik kameralarını görüntüleyin ve daha fazlasını yapın.


    Sabahlara Rahatlık

    Güne doğru başlamanıza yardımcı olması için ortamdaki gün doğumu aydınlatma özelliğini kullanın. Ayrıca birkaç saat yüzü tasarımından birini seçebilir, en sevdiğiniz fotoğrafı ana ekran olarak seçebilir ve güne başlamak için sabah rutinleri oluşturabilirsiniz.


    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

    Fiyat : 2500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.