Şimdi Ara

AMAZON.COM.TR diye yazılır ADAM diye okunur... (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
3
Favori
24.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • boş muhabbet gibi geldi bana. ürün özelliklerini düzgün bir şekilde yazsaydı bu iade süreciyle uğraşmazdın. ürün açıklaması yeterli olmayan satıcının malı alınmaz.

  • kozmozun delisi K kullanıcısına yanıt

    O zaman kendi tecrübemi de anlatayım reklam şüphesi kalksın ortadan. Çünkü hepsiburada ve n11den illallah etmiş birisi olarak yazayım ki insanlar da görsün. Bu sözde yerli ama milletin 3 kuruşuna göz diken insanlara pazarlarında denetlemeden satış yaptıran firmalardan nefret ediyorum çok mağdur edildim.


    Yazın ki hepsiburada tecrübemden başlayayım. Yazlık yerdeyim tatil ilçesi ekmeğimizi günlük kiraladığımız tatil dairelerinden kazanıyoruz. Müşterilerimizde genel de sabit. Klimamız bozuldu zaten eskiydi. Dedim ki girelim alalım klimayı internetten çünkü yazın burda mağazadan alsan kazık yiyorsun sağlam 500-600 liralar oynuyor aynı ürünlerde. Zaten pandemi dolayısıyla işler çok parlak değil bu rakamlar önemli benim için. Neyse girdim baktım Regal 18lik en uygun hepsiburadada var puanı da kötü olmayan bir alt satıcı. Siparişi verdim, ürünüm sözde! kargoya verildi bana bir kargo takip kodu geldi. Dedim oh geliyor 2 günde gelse 3. gün montaj. Girip de bakmadım koda, güveniyoruz çünkü koskoca hepsiburadanın altsatıcısı. 2 Gün geçti ses yok. Kodu Yurtiçi kargo takip sistemine giriyorum böyle bir kargo yok. Aradım Hepsiburadayı ,dedi ki bekleyin efendim ürün kargoda gözüküyor gelecek. 2 Gün daha geçti müşteriler gelip gidiyor yüzümüz kızarık yaz sıcağı klima yok dairemizde. Tekrar aradım dediler ki inceleme başlattık. Derdimi anlattım dedim ki bu ürünü ticari işletmeme aldım bakın nolacak bu kargo bana dediği şey maalesef bekleyeceksiniz. Sinirlendim dedim incelemeye devam edin tamam. Gittim mağazadan o satın aldığım fiyatın 800TL fazlasına klimayı aldım. İnceleme bitti bana söylenen kusura bakmayın ürünü kargoya verememişler. Dedim ki ee bana bu fiyattan tekrar bu klimayı satar mısınız yada en düşük fiyatla arasındaki fiyata bi çek tanımlasanız ben tekrar alsam? CEVAP MAALESEF İADENİZİ GERÇEKLEŞTİRDİM.


    Gelelim kral indirimci kuponcu N11. 11 Kasım indirimlerinde Xiaomi el süpürgesi aldım banka kampanyası ve kupon birleştirirek. Baya da uyguna geldi. Merakla bekledik kargomuzu geldi açtık bilin bakalım hangi süpürge gelmiş. İlandaki modele cok benzeyen bir alt model olan cekim gücü düşük olan süpürge.. Hemen şikayet kaydı oluşturdum. Dediler ki bekleyin iade etmeyin bir üst merciye de iletelim yardımcı olunsun müşteri memnuniyeti adına. Uzatmıyorum kısa keseyim şikayet sonucunda bir üst merci aradı dedi ki kuponu tekrar tanımlayacağız sadece 1 günlük tekrardan güle güle kullanın kuponunuzu. Süpürgeninde isterseniz iadesini gerçekleştirin para iadesi yapalım. Yahu ben banka puanı almışım o sıra diğer platformları değil senin sitene güvenip uygun fiyata almışım aradan kaç gün geçmiş süpürge en az 300 tl daha pahalı dalga mı geçiyorsun? Yok kusura bakmayın yapabileceğimiz bu.


    SIRADA reklamını yaptığımız amazon.com.tr. Aralık sonu bir TV aldık TCL marka kampanyalı fiyatla yıl sonu indirimi mi neydi tam hatırlamıyorum 5799TL gibi bir fiyattı. Ürünün normal fiyatı 6499 gibi birşeydi kontrol ettim gerçekten de diğer sitelerde 6499TL. Beğendik yorumlarıda hemen siparişi geçtik. MNG kargoya gittik ürünün üstüne basılmış. Tutanağımızı tuttuk ürünü eve götürdük. Ertesi gün servis geldi açtı kutuyu kurduk tv kırık. Servis de raporunu tuttu paket hasarı ve ürün kırık diye. BURALARI DİKKATLİ OKUYALIM ÇÜNKÜ BÜYÜK FİRMA FARKI ORTAYA ÇIKIYOR. Hemen servisden sonra Amazon sitesinden baktım destek nerede diye. Siparişin olduğu sayfadan beni aramaları için kayıt oluşturdum. Hemen +44 lü bir numaradan arama geldi. Diksiyonu düzgün kibar bir beyfendi keşke adını hatırlasam da yazsam. Anlattım durumu beni dinledi tamam dedi 1 dakika hatta bekletti. O sırada telefonuma MNG için iade kodu geldi. Telefona bağlandı tekrar dedi ki iade kodunuzu oluşturdum ürünü biz mi almaya gelelim götürür müsünüz mngye dedi. Dedim ki ben götürürüm hızlı olsun. Tamam dedi yarın iadeyi yapın. Teşekkür ettim ama dedim ki ben tvyi kullanmak istiyordum. Kibarca sözümü kesti dedi ki mağduriyet olmayacak merak etmeyin şuan güncel fiyattan stok amazon.com.tr satıcı olarak gözüküyorsa hemen sipariş verin iadeyi beklemeden diğer tv sağsalim gelsin kurdurun bizi tekrar arayın o aradaki mağdur olduğunuz fiyat farkını iade edelim. 2. kez tvyi aldım şuanda kurulu gayet memnunuz ve oradaki fiyat farkıda kurulumdan sonra oluşturduğum taleple bana geri ödendi amazon tarafından.


    Şimdi ben bir çöp dahi olsa 10tl 20tl 100tl farka bakmadan ucuk kacık fark yoksa Amazondan başka yerden alışveriş yapmıyorum. Reklam diyen olur kendisi bilir. Ben bu işin reklamını yapacak bir adam değilim yapıyorsam da yarını görmek nasip olmasın. Ben çok mağdur oldum malum firmalardan tekrar çöp bile almam oralardan. Siz de kendi paranıza zamanınıza saygı duyuyorsanız bu gönderimi dikkate alın bence.





  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.