Şimdi Ara

Amazon.co.uk güvenli mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Amazon.co.uk sitesinde xbox 360 oyunları türkiyenin yarısı fiyatına geliyor.Fakat tam güvenemedim acaba bu site güvenilir mi alışveriş yapan var mı oradan gümrükte sıkıntı olur mu kredi kartı işbankası sıkıntısı falan olur mu yardımlarınızı bekliyorum ?



  • Site olarak Amazon oldukca güvenilir bir site. Avrupa ve Amerika'da siteleri var. Gümrükte vs sorun cikar mi bilemicem, Türkiye'den hic siparis etmedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skagboy -- 31 Temmuz 2014; 21:42:24 >
  • En güvenilir alış veriş sitelerinden birisidir. Ancak oyun fiyatlarını Türkiye'de ki teknosa ve benzeri yerler ile kıyaslamayın. amazon.co.uk bir çok kutulu oyunu Türkiye'ye göndermiyor, onun yerine amazon.com üzerinden satın almayı deneyebilirsiniz.

    Örnek olarak cod ghost xbox360 oyunu amazon.com üzerinde 21$, buna 31$ sevkiyat ücreti eklenince yaklaşık 52$'a satın alabilirsiniz. Teslimatı PTT yapar, 75 euro üstü alımlarda Amerika için %20, Avrupa için %18 vergi ödersiniz.

    Amazon daha çok digital download yöntemi ile alınacak oyunlar için iyi bir seçim olacaktır. Kutulu xbox 360 oyunu almak istiyorsanız eğer, size tavsiyem bu forumun 2.el bölümü veya aşağıdaki siteler olacaktır.

    http://www.hkofferhouse.com/

    http://www.shopto.net/

    http://www.tronixweb.com/

    http://mariio128.com/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 31 Temmuz 2014; 22:51:07 >




  • Anladım teşekkurler bi ucuz oyun bulamadim ben de yurtdisina bakmistim ordada olmazmis bu arada amazon.com da hep ntsc oyunlar var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: frkntpsr

    Anladım teşekkurler bi ucuz oyun bulamadim ben de yurtdisina bakmistim ordada olmazmis bu arada amazon.com da hep ntsc oyunlar var.

    cunku US. Amazon'nin 7 ya da 8 ulke de kendi website'i var ama amazon.com US website'i ve buyuk ihtimal oyunlari yollamiyorlar Turkiye'ye. Shopto.net gibi websitelardan alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.