Şimdi Ara

Altus ALK 470 E Kullanıcısı Varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şimdi arkadaşlar mecburi buzdolabı degişimine gidiyorum. Biran ekonomik takılayım istiyorum vede kombi tipini benimsedik alıştık diger türlü zorluk çekeriz. Aslında aklımda bosch un önerilen lowfrost modeli vardı ama derinlik bakımından sıkıntım var. Derinligi uygun bir model arıyorum.Öyle marka takıntım yoktur ama ariston ve vestel in beyaz eşyasını almam açıkcası. Forumda baktıgımda grundig 4780 modelini gördüm begendim fakat ne yapıp ne etsemde bulamadım. Bimeks de satılanıda sadece istanbula gönderim yapıyor. Başka marka araştırmasına giderken bu buzdolabının grundigle benzedigini gördüm. Bilen arkadaşlardan ricam. Aralarında ne gibi farklar oldugunu söyleyebilirmi. ? Aksesuar Motor Plastik kalitesi Kompresör vs.



  • Ayni urun kapi tasarimi farkli sadece bir de kompresor farki varsa o vardir altusu 1199 liradan alirsaniz kacirmayin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simdi kompresor farki dediginiz komple dolap a es deger bir farklilik olur bu urunde cok dandirik kompresor koyma ihtimalleri varmidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Saigo

    Şimdi arkadaşlar mecburi buzdolabı degişimine gidiyorum. Biran ekonomik takılayım istiyorum vede kombi tipini benimsedik alıştık diger türlü zorluk çekeriz. Aslında aklımda bosch un önerilen lowfrost modeli vardı ama derinlik bakımından sıkıntım var. Derinligi uygun bir model arıyorum.Öyle marka takıntım yoktur ama ariston ve vestel in beyaz eşyasını almam açıkcası. Forumda baktıgımda grundig 4780 modelini gördüm begendim fakat ne yapıp ne etsemde bulamadım. Bimeks de satılanıda sadece istanbula gönderim yapıyor. Başka marka araştırmasına giderken bu buzdolabının grundigle benzedigini gördüm. Bilen arkadaşlardan ricam. Aralarında ne gibi farklar oldugunu söyleyebilirmi. ? Aksesuar Motor Plastik kalitesi Kompresör vs.

    Arçelik kompresör konusunda biraz kafasına göre takılıyor :)

    İlk 4780 ile şimdikilerin kompresörleri de farklı.

    Teşhirde karşılaştırma şansım olmadı, ancak siz mağazada görüp kompresör markasını yazarsanız hatırlarım.

    Ben bir sorun veya farklılık olduğunu sanmıyorum. Altus iç plastik aksamda daha sade sadece. Kombi dolapta alınabilir.

    Alternatif olarak Profilo BD3157W2NN modelinin de fiyatını araştırabilirsiniz.




  • Cevabiniz icin tesekkurler grundig i ne bulundugum il de ne de internette bulabildim gorme sansim olmadi altus bayii ne gittim ordada altus yok ama getirebilirmis fiyat sordum benim guzel hatrima 1550 den asagi olmazmis. Kacarak uzaklastim. Kapiya yazmislar markaya para vermeyin dedim markaya para vermiyimde ustunu sanami birakayim anlamadi.
    Neyse derinligi sinirli buzlugu genis kombi tipi buzdolabi arayisim devam ediyor. Onerdiginiz profilo da da derinlik uzun ustelik bu kadar buyuk dolaba niye bu kadar kucuk dondurucu koymayi akil etmisler anlamadim dogrusu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kipada altus 470 1199 lira bulundugunuz yerde varsa kipa bakin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atl@s -- 23 Eylül 2014; 7:17:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son bisey sormak istiyorum bu no frostlarda kapinin acik olmasi sorun yaratiyormus grundig de olan kapi alarmi bu urunde gercekten yokmu. Bide sanirim grundig e gore tek yumurtalik ve siseligi yok dimi baska bi farklilik gozukmuyor ama alarm cok onemli benim icin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapi alarmi var yumurtalik 2 tane siselik yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.