Şimdi Ara

Altus AL-355 EY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, Altus AL-355 EY A+ 450 Lt buzdolabı aldım. Servis gelip kurdu. Dolap 3-4 saat olmasına rağmen, üst kısmı soğutmuşken, alt kısmı hala çok az soğutabildi. Margarin bile sertleşmiyor.
    Kullanma klavuzunda 6 saat çalıştırın demiş. Bu dolabı veya Altus marka herhangi bir nofrost vs. olmayan, standart modeli kullanan varsa, bu durum normal mi yazabilir mi ?
    Bu kadar uzun süre geçmesine rağmen soğuyamamış olması normal mi, arızalı bir ürün mü, anlamaya çalışıyorum.



  • ürün internetten baktığım kadarıyla statik dolap no-frost değil o nedenle içinde sıcaklık farklılığı normal 1 gün içinde tam çalışması gereken noktaya gelir o na göre değerlendirmenizi yaparsınız dolap adına
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Atl@s

    ürün internetten baktığım kadarıyla statik dolap no-frost değil o nedenle içinde sıcaklık farklılığı normal 1 gün içinde tam çalışması gereken noktaya gelir o na göre değerlendirmenizi yaparsınız dolap adına

    Yanıt ve ilginize teşekkürler.
  • Öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullanın memnun kalırsınız umarım. Ürünü nereden, kaç liraya aldınız? İlk izlenimleriniz nasıl kalite ve kullanışlılık açısından?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: techaddict

    Öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullanın memnun kalırsınız umarım. Ürünü nereden, kaç liraya aldınız? İlk izlenimleriniz nasıl kalite ve kullanışlılık açısından?

    Hepsiburada.com dan aldım.
    Linki :http://www.hepsiburada.com/liste/altus-al-355-ey-a-450-lt-statik-cift-kapili-buzdolabi/productDetails.aspx?productId=mtaltusal355&categoryId=22154

    Güncel fiyatına yukarıdaki linkten bakabilirsiniz. Benimki biraz ucuza geldi. Asıl sipariş ettiğim ürün Altus değil, Regaldi. Stokta olmadığı için, yerine bu ürünü istedim.
    Hepsiburada.com dan alışveriş yaparken, hızlı gönderi olmayan ürünleri sipariş etmenizi tavsiye etmiyorum. Baya bir gecikebiliyor.

    Altus dolapla ilgili ilk izlenimlerim :

    Hacmi dört kişilik bir aile için yeterli.

    Gürültülü değil. Mutfaktan çıkınca sesini duymuyorsunuz. Mevcut sesinin de çoğunu sanırım içindeki fan yapıyor.

    İlk çalıştırma sonrası alt bölümün soğutması yaklaşık bir gün sonra normalleşiyor. Sonrasında soğutması iyi.

    Pahalı modeller gibi öyle çok bir özelliği yok. Sade bir dolap. Soğutsun yeter diyenler için.

    Arçelik servis aynı gün gelip kurdu.

    Şu an çok yeni ama, şimdilik bir şikayetimiz yok. En çok elektrik faturasında fark olup olmayacağını merak ediyorum. Önceki dolabımız onaltı yıllık Bosch nofrosttu. Baya bir elektrik harcıyordu sanırım.
    Taviye eder miyim ? Henüz erken, sizi yanıltmak istemem. Şikayet sitelerinde araştırırsanız, genel olarak nelerde sorun yaşayabileceğiniz hakkında fikir sahibi olursunuz. Tüm markalar için geçerli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzaykusu -- 16 Haziran 2014; 7:27:11 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.