Şimdi Ara

Altınkum Sahil Emlak'tan Didim'in Göz Bebeği Seyrantepede Satılık İmarlı Arsa 600 m2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Seyrantepe’de satılık arsa
    Havası temiz ve oksijeni bol, doğanın içinde sessiz ve huzurlu bir ortamda Toki konutlarının yanında değer kaybetmeden, emekliliğinizin tadını çıkaracağınız bir bölge, Bahçeli, Müstakil 15/30 imarlı, (İki Kat) villa yapabilirsiniz.Arsamız 605 m2,% 15 villa imarlıdır. Arsamızın yeri oldukça güzel ve kelepir bir arsadır.
    İster prefabrik, ister betonarme, ister ahşap inşaat yapabilirsiniz. Bölgede elektrik, su altyapı hizmetleri mevcuttur.
    Okul, sağlık ocağı, cami, ticaret merkezi, çocuk bahçesi, parklar, sosyal alanlar, spor tesisleri yüzme havuzu gibi alan ayrılmıştır.
    Arsaların konum ve mesafesi turizm merkezlerine çok yakın.
    Kuş cenneti Bafa gölüne 2km, Bodrum havaalanına 60km, Akbük merkeze 10km, Didim merkeze 15km mesafededir.
    Her bütçeye uygun satılık arsalar mevcut.
    ALTİNKUM SAHİL EMLAK
    *TERCİH SİZDEN HİZMET BİZDEN*
    EMLAK sektöründe, müşterilerimizin beklentilerini, ihtiyaçlarına ve olanaklarına göre en iyi noktada buluşturarak, satış ve kiralama öncesi ve sonrası en hızlı ve güvenilir hizmeti sunmaktayız.
    Tüm kalite standartlarını içine alan güçlü, ilkeli, zamanında dürüst ve bilinçli danışmanlık, alım ve satım, kiralama hizmeti vermekteyiz.
    Altınkum Sahil Emlak'tan Didim'in Göz Bebeği Seyrantepede Satılık İmarlı Arsa 600 m2Altınkum Sahil Emlak'tan Didim'in Göz Bebeği Seyrantepede Satılık İmarlı Arsa 600 m2Altınkum Sahil Emlak'tan Didim'in Göz Bebeği Seyrantepede Satılık İmarlı Arsa 600 m2Altınkum Sahil Emlak'tan Didim'in Göz Bebeği Seyrantepede Satılık İmarlı Arsa 600 m2Altınkum Sahil Emlak'tan Didim'in Göz Bebeği Seyrantepede Satılık İmarlı Arsa 600 m2Altınkum Sahil Emlak'tan Didim'in Göz Bebeği Seyrantepede Satılık İmarlı Arsa 600 m2Altınkum Sahil Emlak'tan Didim'in Göz Bebeği Seyrantepede Satılık İmarlı Arsa 600 m2







  • fiyatları öğrenebilirmiyiz
  • İmar durumu nedir 2 katlı villa denmiş ama bu bölge imar bakımından yükselmeye müsait bir bölgemidir yatırım yapılırsa 1 yıl içindeki ortalama kazancı ne olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.