Şimdi Ara

Altın Kolye Modelleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Altın takılar kadınlar tarafından en çok tercih edilen aksesuar ürünlerinden biridir. Birbirinden şık ürünlerle farklı modellerinin gösterişleri ile tuğralı kolye, bileklik modellerinde Bigoldi Jewellery vazgeçilmez markalardan biri. Özel tasarım nişan yüzük modelleri klasik tarzdaki alyans modelleri sizin zevkinize hitap etmiyorsa binlerce model arasından tercih edebilirsiniz.

     

    Farklı kategorileri ile binlerce zevke ve kişiye hitap eden Bigoldi Altın kolye modelleri ile de en çok tercih edilen markalardandır. Nazar boncuklu kolye modelleri ile birçok farklı modele sahip olan altın kolyeler en çok satılan altın kolye modelleri arasındadır. Her zevke her tarza ve her yaşa uygun olan altın kolyeler, altın yüzükler, altın küpeler, altın bileklikler birbirinden şık ve gösterişli modelleri ile Bigoldi’de. Bigoldi ile cevher sende! 


    Altın Bileklik Fiyatları 

    Altın bileklikler kadınların en çok tercih ettiği aksesuarlardan biridir. Altın olduğunda fiyatlarında artış gösteren bileklik modelleri altının piyasa değeri, ürünün gramı ve altının ayarı ile altın bileklik fiyatları belirlenir. Farklı renkleri ile de birçok zevke hitap eden bileklikler tuğralı bileklik modelleri ile en çok satılan bileklik modellerinden biridir. Ankara da birçok kategorisi ile hizmet veren uygun fiyatlı altın alışverişi için Bigoldi vade farksız 3 taksit imkânı, ömür boyu bakım ve tamir garantisi ve ücretsiz kargo ile özel tasarımlı kutularında beğendiğiniz ürüne kolaylıkla sahip olabilirsiniz. 

    Altın Kolye Modelleri







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.