Şimdi Ara

alterIWnet banlandım. ( iyi oynamak suç mu ?) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ekleme:Bakım varmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 3 Ekim 2010; 14:02:49 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: letibit

    bende ölmeden 113 kill yaptım banada laf edenler oluyor iyi oynamak suc olmus ya )


    ben ölmeden max 6 adam vurmuşumdur demmekki sen benden iyi oynuyor zaten oyuna yeni başladım önce wars takılıyordum
    ama crysis wars'ta ölmeden 60 adam felan vurmuşluğum vardır
  • quote:



    Orijinalden alıntı: zamustili

    ya :D
    ben cs oynuorum hilenin kralıyım sxe ıd ban atıolar hep bende
    çalıştıra girip cookies yazıyorum çıkan dosyadaki her şeyi siliyorum düzeliyo adamlar 2 dk sonra tekrar banlıo bıkıolar en son :D


    İşte bu yüzden asla csde hiç kimseden iyi olamayacaksın.Git hile yazanların kıçını yala şimdi..

    Bu arada bugün girdim alteriw,ne güzel codyg mi ne 4-5 tane düşük ip türk dedicated sw açmış derken karşıma çıkan ilk adam hile.

    Kapattım direk.Cs 1.6 steam gather akar.Hilecilerle mi uğraşıcam hiç umruma olmaz valla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eXecutioner34 -- 20 Haziran 2011; 10:36:31 >
  • Ben bir aralar hile yapıyordum banlamdım modem patlayınca yenisini getirdiler.Artık girebiliyorum ancak hile yapmıyorum,çünkü PC'ye alıştım ve güzel oynayabiliyorum.WH,Aimbot diyenlere aldırmayın istedikleri kadar video alsınlar çünkü iyi oynayanlar ortaya çıkıyor.
  • İşte bu yüzden Orj MW2 'deki Lobby sistemini seviyorum. İnadına ses kasıp milleti duvardan vuruyorum bazen. Aşırı keyifli, kendilerini yırtıyolar hile diye, banlayan yok, artistlik yapan adminler yok, kafam rahat :)
  • Haksız yere banlayabiliyorlar bazen siz oyundan mı banlandınız serverdan mı ? İkisinin de çözümü var eğer haksız yere banlanan varsa bana özel mesaj atsın çözümünü biliyorum fakat haksız yere banlandıysanız hile yapıyorsanız beddualarım banlanmanız zaten :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: letibit

    bende ölmeden 113 kill yaptım banada laf edenler oluyor iyi oynamak suc olmus ya )


    He maşallah Zombie modunda bile 66 kill'e zor dayadım vallaha helal



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Megadeth -- 7 Eylül 2011; 6:01:07 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aron_1907

    Beyler yeni konu açmadan burdan sorayım dedim. Bu multiplayer save dosyaları nerede tutuluyor?
    Bazı haritalarda oyundan atıyor beni. O yüzden yeniden kurmam gerekiyor oyunu. Ama level ım sıfırlanacak bunu yapınca. O yüzden saveleri alıp o şekilde oyunu yeniden kurmam gerekiyor. Bileniniz var mı acaba?


    Bende buna acilen bir cevap bekliyorum yardimci olursaniz cok makbule gecer.
  • arkadaslar bn mw2 ban sorununu şu şekilde geçirdiim macmakeup indirdim smac 2.0 indirdim macmakeup wireless yerine marvell.... geldim sizde değişik olabilir.... generate random diyip üsttekine tıklıyorum macmakeup ile işimiz bitti daha sonra smac v2.0 programını çalıstırıp marvell.... üstüne tıklayıp remove mac diyip kapatıyorum oyunda bni görebilirsiniz JetFire sorununa son :D bn bu tekniği size söledim ama lütfen hep geçiririö diye hile kullanmayın
    NOT:kablolu bağlantılarda işe yarar modem arasında... eğer dediğimi anlamadınız iseniz youtube Mw2 steam authronized failed fix easy yazın girip bakın ztn macmakeup ile yapıor
    GEREKLİ PROGRAMLAR:Macmakeup195d,SMAC 2.0




  • quote:

    Orijinalden alıntı: safa2012

    Bugün oyuna gireyim dedim banlanmışım. Hile kullanmadım hiç. Oyunda ac130 alıyorum genellikle her seferinde hack wh demeye başlıyolar. yav arkadaş iyi oynamak suç mu bu nedir? bu yüzden banladım. bu 2. banlanışım. 1.'sinde MAC adresini değiştirip tekrar oynamaya başladım ama 2. banlamalarında MAC adresini, ip'yi ve Nick'i değiştirdim hâlâ ban açılmamış. Bi yerlere kesinlikle bir dosya atıp, banımı oradan kontrol ediyor ama o dosyayı bulamadım. Bileniniz var mı acaba ?

    Zaten aCI adındaki sistem wallhack açtığın an banlıyor demekki sen wallhack açmışsın.
    Bu arada bütün hilecilerinde yalanı hile yapmadım biraz güncelleyin canım kendinizi mesela ben ekmek almaya gitti arkadaş vardı yanımda o aimbot yüklemiş fişi çekmiş falan filan hikaye arıyosan alteriwnet forumlarına bak orada bi ton yalancı var




  • Hiç oralara gitmene gerek yok bide onlara banımı açtır diye yalvarcanmı netten araştır bul çöz bana göre o tür Altere mesaj göndereyim şunu yapıyım böle diyim onlar hikaye... oysa kendi yöntemlerin çözersen daha kolay olur mesela prestij hack yapıncada ban veriolar 1.de mesaj gönderip olayı çözdüm 2.de o hakkı tanımıyorlar.. arkadaslar bu tür sanal alemde olan herşeyin bir açığı wardır... hiç bi türlü geçmedi harddisk değissin ytr pc degismesine gerek yok bnde öle oldu hileyi merak ettim kullandım geçirdim her girişimde ama harddisk değiştirmistim ban bidaha hiç gelmedü büyük olasılıkla windows anahtarına göre verior ip işi yalan duman...
  • bende banlanmıştım uğraştım ama yapamadım şimdi modemimi fare yi klavyeyi monitoru ve bilgisayarı komple değiştirdim artık oynayabiliyorum :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: letibit

    bende ölmeden 113 kill yaptım banada laf edenler oluyor iyi oynamak suc olmus ya )

    Hile yapmadan bu kadar adamı ölmeden öldürecek oyuncu daha dünyaya gelmedi.
  • Hile yapanlar nedense 'Artık hile yapmadan oynayayım da bari bir daha banlanmayayım.' diyecek yerde, 'Suçum yok, günahsızım, iyi oynuyorsam ben ne yapayım?' gibi zırvaların arkasına sığınıyorlar. Ah canım, ne kadar da masumsunuz öyle. İyi, ben de azize Meryem.

    Kendileri bilmiyorlar sanki ne bok yediklerini. Onlar yüzünden COD serisi oynanmayacak hale geldi. Hilesiz olarak oynayan kişilerin haklarına tecavüz ediyorlar. Yaptıkları aynı zamanda kul hakkıdır. Ne zaman bir hileciye denk gelsem, bütün iyi niyet ve dileklerimi iletiyoum tabi.
  • Olsun o kadar eksileri.
  • ya beyler kaç gündür host olmaya çalışıyorum.ama bir türlü beceremedim :D eskiden komutu yazdıkmı direk host olunurdu.şimdiki sistemde nasıl host olucaz bilen varmı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CloserTR -- 25 Şubat 2012; 2:12:57 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.