Şimdi Ara

Alt komşum çok fazla gürültü yapıyor ama durum bildiğiniz gibi değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şimdi olaydaki elementleri ele alalım: 1. 6 tane çocuğu olan ve bağırış çağırış cırtlak cırtlak sesler çıkaran agony oyunundaki şeytanlar gibi sesler çıkartan yani aşırı gürültü yapan, kokusu üst kata dahi balkon kanalı ile gelen çürümüş yemek ve çorap kokularının telif hakkı sahibi alt komşu. 2. Kaç yaşına gelmiş hala ailesi ile yaşayan depresif bir azer bülbül takipçisi(ben)


    Sorun şu, ben bundan gerçekten bıktım, hiç gürültü kaldırabilecek gibi değilim, uyarılmaktan anlayacak gibi bir halleri yok ama şunları bir uyarayım diyorum ama babam çok şey bir adam hani, biri gelip bana dokunmasında isterse beni dövsün rızkımı çalsın ses çıkarmam gibi bir adam. Bir şey yapınca aman yapma aman etme aman ses çıkarma vari bir adam babam. Bir taktik varsa verin, bir strateji, bu alt komşudan kurtulmak için ne yapabilirim? bunun bir yolu yokmu arkadaşlar? bu arada şeytan diyor bunlar evde yokken hortumla doğal gazı balkondan evlerine ver sabaha kadar sonra kibrit çakıp at yansın evleri :D .espirisine söyüyorum tabi bunları yapacak falan değilim , o kadar gıcık oluyorum şunların gürültüsüne, gıcık gıcık velet sesleri, bir işte çalışmayıp evde takıldığım zaman yemin ediyorum hiç ama hiç çekilmiyorlar. Bir yandan aman aman babam, bir yandan da kafamın içinde lisede eziyet olsun diye tebeşiri tahtaya sürten öğretmen var gibi tiz tiz sesler kulağımın kenarında sanki. Ayrıca sol kulağımda sürekli çınlamaya başladı, bununla bir ilgisi var mı bilmiyorum.









  • eviniz kira ise tasinabilirsiniz videoya alip sikayet edebilirsiniz sesleri cekin ispat ederseniz yada mafya tuttuuo ailesini dovdurebilirsin :D

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • :D box torbası aldım canım sıkıldıkça yumrukluyorum bir şey de diyemiyorlar :d

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.