Şimdi Ara

Alt komşu gürültüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yanlış anlaşılma olmasın ama alt katımızda kürtler oturuyor ve her akşam minimum 15 kişi aynı evin içindeler konuşmaları uğultu şeklinde komple bizim evde bunları 2 kere uyardık fakat her akşam da uyarılmaz bir insan saat 12 yi geçse dahi konuşmaları uğultuları kesilmiyor şuan tepindim bağırdım sesleri kesildi ben ne yapabilirim dostlar çıldırıcam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Apartman yöneticisine söyleyin olmadı polis...ben de yurtta bu konudan çok sıkıntı çekiyorum yan odamda sabaha kadar oyun oynuyorlar küfür kıyamet inliyo ortalık

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hicbir şey yapamazsın. Ben alıştım artık. Apartmanlarda yalıtım yok. Polis falan hikaye. Devam ediyorlar. İnsanlarda saygı kalmamış ya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O her zaman mağdura yatan malum ırk maalesef öyle.Ben askerdeyken de öyleydi.Amerika zencilerden çekiyor biz bunlardan.Bir de suriyeli afganlı vs doldu.

    Geçen haberde sms ile uyaran adamı baba ve iki oğul dövdü.Valla gözü kara insansan ve kendine güveniyorsan in aşağıya uyar.Az bir şey içlerinde insanlık varsa(ki hiç sanmıyorum olanını görmedim) gürültüyü keserler.

    Polismiş apartman yönetimiymiş bunlar çare değil.

    Çare müstakil ev.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.