Şimdi Ara

Alpine Cde 9843 Oto-Teyp Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Aracımda uzun süredir Alpine Cde 9843 model oto-teyp kullanıyorum. Model eski fakat zaman zaman sorun çıkarsa da genellikle problem yaşamıyorum.

    Bu ara şehirler arası yolculuk yapacağım için yeni bir Mp3 cd çekeyim dedim, fakat ne denedimse "ERROR" yazısından kurtulamadım. Önce Maxell Cd denedim ve hatayı verdi, ardından Sony marka cd denedim sonuç aynı.

    Yaptığım bazı araştırmalara göre, cd'yi sonradan dosya atılabilecek, tamamen kapanacak şekilde iki yolu da denedim. Track cd ve veri cd'si oluşturarak ikisini de denedim fakat değişen bir şey olmadı. Belki müziklerin bit hızı uyumsuzdur diyerek hepsini 128 kb/sn hızına düşürdüm yine fayda etmedi. Birçok yolu denememe rağmen oto-teyp sonuç vermiyor. Hız olarak 10x ile 32x arasında farklı hızlarla çekerek denedim değişen bir şey olmadı.

    Fakat yeni çektiğim çizik dahi olmayan cd'leri okumazken, eskiden dinlediğim altı mahvolmuş durumda olan cd'leri gayet rahat okuyor ve çalıyor.

    Tek şüphelendiğim konu müzikleri youtube convertor gibi bir siteden elde etmem fakat bunları da 128 kb/sn hızına çekerek düzenlemiştim.

    Sorun beni deli etti,

    Bildiğim her şeyi denedim fakat farklı bir öneri sunacak olan arkadaş varsa,

    Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Crocodile -- 18 Ağustos 2018; 22:21:4 >







  • Bu arada konuyu yanlış yere açmışım kusura bakmayın, Ses ve Görüntü Sistemleri'ne taşınabilirse sevinirim, bundan sonra daha dikkatli olurum.
  • Ben de Alpine cde 100 eub kullanıyorum. Cdleri hangi programda cekiyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barca1899 B kullanıcısına yanıt
    Hocam Nero, Cd Burner Xp, Windows'un kendi programı dahil hepsini denedim, 3 tane Maxell cd, 10 tane Sony cd boşa gitti bu denemelerimde.

    Dün gece 10 senedir duran ve içinde Lost bölümü olan daha sonra dosya atılabilecek şekilde bulunan BenQ marka cd'ye yükleme yaptım, ve araç okuyup çalmaya başladı, içine 128 kb/sn olan müzikleri yükledim.

    Sorun ilginç, boş cd'ye attıklarımı okumazken, 24x hızı ile eskiden kullanılmış fakat boş alanı olan Cd'lere attığım müzikleri kabul ediyor.

    Anlayamadım, belki de cd seçiyor.
  • Mr. Crocodile M kullanıcısına yanıt
    Ben cd olarak princo kullanıyorum. Mp3 çeviri yapıyorum sizij gibi. Burn aware adli program ile yapıyorum. Direk şarkıları sürükleyerek atıyorum klasör yok. Bir de o programla deneseniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barca1899 B kullanıcısına yanıt
    Evet, burn aware yükledim, 128 bit/sn olanları yükledim, dediğiniz gibi klasörsüz attım, sadece cd markası Sony ve yine olmadı. Sanırım 50'lik cd boşa gitti, kalitelidir diye bunu almıştım, Cd çalar sadece bazı garip marka cd'leri kabul ediyor gibi.

    Cd'nin içinde 300 mb lost dizisi bölümü var, onun içine atıyorum, cd sonradan dosya atılabilir durumda kalıyor, bu cd'yi kabul ediyor ya, buna gülüyorum, nasıl cd çalar bu anlayamadım.
  • Bu kadar sorunlu olmasından anladığım sonuç, yeni bir cd çalar teyp alma zamanı gelmiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.