Şimdi Ara

“Alo Paketler”le her yöne avantajlı konuşma Turkcell’de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Turkcell''den eşsiz teklif!

    ''Alo Paketler"le her yöne

    avantajlı konuşma Turkcell''de

     

    Turkcell, sabit hatlar ve Turkcell''lilerle konuşmaya imkan veren ''Alo Paketler"e her yöne dakika hediye ediyor. Artık ''Alo Paketler"le hem her yöne hem de daha uzun süre konuşmak mümkün…

     

    Türkiye''nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, ''Alo Paketleri"ne özel teklifle; hem konuşma sürelerini artırıyor hem de paketi her yöne genişletiyor. Yeni kampanya ile faturalı Turkcell''liler alacakları ek dakikalar ile her yöne, rahat rahat ve avantajlı fiyatlarla konuşacak.

     

    Kampanya kapsamında, ''Alo Paket" seçeneklerinden birine abone olan tüm faturalı Turkcell''liler kazanacakları hediye dakikalar ile artık her yöne arama yapabilecekler. Örneğin, ''Alo 120" paketini alan aboneler 240 dakika tüm Turkcell ve sabit hatlarla konuşma hakkının yanı sıra kendilerin hediye edilecek olan her yöne 120 dakika ile birlikte, tam 360 dakika konuşma fırsatına kavuşacak. ''Alo 60" paketiyle ise, 120 dakikası sabit hat ve Turkcell''lilerle, 60 dakikası her yöne olmak üzere toplamda 180 dakika konuşmak mümkün olacak.

     

    Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu  kampanya ile ilgili olarak yaptığı açıklamada ''Faturalı müşterilerimizin en çok tercih ettiği tarifelerden biri olan ''Alo Paketler"i ek hediye dakikalarla birlikte hem konuşma süresini uzattık hem de her yöne genişlettik. Kampanya kapsamında Alo paketlerden faydalananlar veya Alo paket seçeneklerinden birine abone olan tüm faturalı Turkcell''liler kazanacakları hediye dakikalar ile artık her yöne arama yapabilecekler. Yeni kampanyamızın  müşterilerimizin Turkcell''den ve paketlerimizden duydukları memnuniyeti daha da artıracağına inanıyorum" dedi.

     

    31 Temmuz 2010 tarihine kadar sürecek kampanyadan faydalanmak için Alo Paket abonesi Turkcell müşterilerinin HEDİYE yazarak 2747''ye ücretsiz kısa mesaj göndermeleri yeterli olacak.   

     ''Alo Paketler"

    Alo 60

    25 TL''ye 120 dk Turkcell

    + sabit hat + 60 dk her yöne

    Alo 120

    35 TL''ye 240 dk Turkcell

    + sabit hat + 120 dk her yöne

    Alo 240

    65 TL''ye 480 dk Turkcell

    + sabit hat + 120 dk her yöne

     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.