Şimdi Ara

ALO 153 Ankara Otobüs, Dolmuş Şikayetleri ve Sonuçları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
71.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 5 yıldır aktif olarak araç kullanırım ve sanırım yapıtığım toplam km 250.000 e yaklaşmıştır. 3-4 defa radara falan da girdim. ama arkadaş daha bi tane otobüs yada kamyonun radara girdiğini görmedim. şunu kabül ederim kamyon yada otobüslerin lastik çapları normal araçtan daha fazla olduğu için benim 90 km/h im o aracın 85 km/h ine denk gelebilir. ama ben 95 ve üstünde giderken yanımda hızla geçen kamyon nasıl radara girmez onu çözebilmiş değilim.

    vakti zamanında öğrenciyken memlekete otobüsle gidip geliyoruz. Kamil koç a bindim. arkadaş adam dayadı 88 km/h ankara-eskişehir arası gidiyoz. en öndeyim gündüz yolculuğu. yanımızdan sürekli kamyon otobüs geçip duruyo ama ne geçmek. şöför yanımdaki adamla konuşuyo kardeş sen niye basmıyon diye. abi bizim araçların takografıyla oynatmıyorlar yasak diyor. radarın önünden geçtik çevirme var bi tane otobüs kamyon yok. demekki neymiş kamyon ve otobüse radar cezası uygulanmazmış...




  • Kamyon otobüs her gün geçtiği yolu bilir o yüzden ceza yemez. Ancak senin benim gibi kırk yılda bir geçenler cezayı yer. Uzun yolda karşı şeritten giden kamyonculara dikkat ederim. Selektör yapıyorsa yasal hız sınırının altına inerim...
  • geçen konya yolunda belıdeye otobusu radara gırmıs cevırmısler arkadaş dıyordu
  • bugün bende birini şikayet ettim bunlardan. gereksiz bi işlem yaptığımı biliyorum ama birçok şikayet sonucu bişeyler yapacaklarını umuyorum. millete terslene terslene nereye kadar sürecek bu terbiyesizlikleri. bugün şikayet ettiysem yarın tehdit edicem denk gelmesin zaten.
  • Bu Türk milleti adam olmaz..Hele bizden şoför hiç olmaz. Dolmuşçulara yani ne söylesek az.

    153 hattını bildiğim iyi oldu. Umarım başıma kötü bir şey gelmez ama aklımda dursun.
  • dolmuşçulardan ve halk otobüslerinden kurtulmak dileğiyle

    illa bu adamlara para kazandırmak istiyorlarsa ben razıyım evlerinden dışarı çıkmasınlar devlet bütçesinden bu adamlara ödenek yapılsın evlerine kadar paralarını getirsin yeterki sokağa çıkmasınlar topluma hizmetin ender örneklerinden biri olur
  • Çoğu zaman aradığımda meşgul daha sonra arayınız gibi birşeyler çıkıyor
  • bence bu konuyu melih gökçek in twitine bir tiwitlemek lazım belki cidiye alınır.
  • bugun yaşadığım bir olay üzerine yazıyorum.bir ihlal gördüğünüzde hemn bir trafik polisine giderseniz ceza yazıyor.bn bugun epey bi arayıp trafik polisi buldum.bindiğim dolmusun kırmızı ışık ihlali yaptıgını söyledim.
    ve trafik polisi tamam ceza yazalım dedi vae anında yazdı.çoookk mutluyum :))sizede tavsiye ederim.

    Ayrıca birazdan şikayet hattını arayacagım.sonucu bildiririm.direk şikayet için bentderesinde minibüsçüler odası varmıs oraya gitmek gerekiyormus.
  • bugün bende bir şikayette bulundum tc no mu verdim dönceklermiş hadi bakalım hayırlısı
  • Bende 4 ay önce bi şikayette bulunmuştum mavi egolarla ilgili şoföre uyarı yapılmıştır diye bi telefon aldım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MIKROP EMRE

    Bende 4 ay önce bi şikayette bulunmuştum mavi egolarla ilgili şoföre uyarı yapılmıştır diye bi telefon aldım.

    hocam sizdende şikayeti ve tc nizi aldıktan sonra mı telefonla döndüler bide hocam ne kadar süre sonra döndüler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: questwar

    quote:

    Orijinalden alıntı: MIKROP EMRE

    Bende 4 ay önce bi şikayette bulunmuştum mavi egolarla ilgili şoföre uyarı yapılmıştır diye bi telefon aldım.

    hocam sizdende şikayeti ve tc nizi aldıktan sonra mı telefonla döndüler bide hocam ne kadar süre sonra döndüler

    süreyi tam hatırlamıyorum ama 4-5 gün içinde döndüler.
    Benim problemim şoförün beni ara durakta indirmek istememesiydi.
  • her ne kadar ispatlı bir yaptırım olmasa da şikayetler her türlü iletilir ilgili birime, hiç bir şey yapılmasa da -ki bunu bilemeyiz, en kötü ihtimal biriken şikayetlerle değişim, uygulama yapılır.

    konu baya eski, hortlamış, ancak yazıya dökülmüş bu gibi şikayetler standartlarımızı yavaş yavaş arttıracaktır.

    mesela medyada da çıktı, bulamıyorum şimdi ama seyir halinde sigara içen şoförün fotoğrafını çekip şikayet etmişlerdi, 2 gün içinde yer değişikliği yapılmıştı.

    ben yolda açılmış çukuru bile yeri gelince arayıp söylüyorum, 2 kez söyledim, 1 haftada yapıldı. ben söyledim diye mi yapıldı, yapılması gerektiği için mi yapıldı bilemiyorum.
  • Ben adana belediyesinde çalışıyorum her türlü şikayet ilgili birimlere kesinlikle iletiyor ve cevaplanıyor dolmuşlar özel iştirak oldugu için belediye duragı uyarır şikayeti iletir,bir dolmuşcuyla konuştum adanada klimalar sabah 7 akşam 7 çalışması şarttır ve ceza kesilir,adam korkudan 12 saat hiç söndürmüyorum diyor dedim neden 153 bi aralarsa durak hemen 1200 tl ceza kesiyor dedi.bu gerçektir her türlü şikayet için aaryın ama okadar gereksiz şey çin arayan varki..haddi hesabı yok.
  • Ankara da otobüste başka bir yolcuya küfür edilmişti ben bile rahatsız oldum arayıp şikayet ettim benden başka şikayetçi olan yokmuş beni de komisyona çağırıyorlar kamera görüntülerini incelemek için.sizce ne yapayım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EDD.tr kullanıcısına yanıt
    Gidin ne olacak ki?

    Ama garip olan zaten video varsa size ne gerek var orada.

    Bence vaktiniz varsa gidin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Automobilista

    Gidin ne olacak ki?

    Ama garip olan zaten video varsa size ne gerek var orada.

    Bence vaktiniz varsa gidin.

    Ağıza alınmayacak küfürler edildi hocam yolcu bile şikayet etmemiş ben gitmezsem olay kapanıcak yine aynı şeyleri yapıcaklar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün 153 e bir şikayette ben bıraktım. Hiç işleme konulmayacağını adım gibi biliyorum ama bir umut işte.
  • Daha az önce okuldan çıktım Eskişehir yolundan evime doğru gidiyordum Kızılay istikametine doğru, oradaki bakanlıklara gelirken daha Bilkent sapağına gelmeden önce 82 radarı var bilen bilir, ordan en sol şeritte 80'le gidiyordum radardan dolayı, radarı geçtikten bi 100 metre sonra şu beyaz Sincan'a falan giden beyaz dolmuş mudur otobüs müdür nedir makas ata ata geliyordu arkamdan, benim hız da 90 falan olmuştu, o araç geldi arkamdan sağıma geçti, sağ ön çaprazımda büyük otobüs olmasına rağmen ordan da makasa girdi ve benim önüme çok fena kırdı az kalsın yandaki bariyere giriyordum son anda durdurabildim arabayı, Allah'tan arkamdaki araba biraz uzaktaydı nasıl olsa sol şerit deyip basmıyordu eğer o bassaydı garanti bi kaza yapıcaktım.Birazdan ben de 153'ü arayıp şikayetimi yapıcam umarım bi işe yarar ama bunlar 1 değil 2 değil ne kadar dolmuşçu, otobüsçü varsa birbirine benziyorlar şunlara yüklü bi ceza kesseler keşke de ayakları denk alsalar.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.