Şimdi Ara

Almeira - Valencia(Analiz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Almeira - Valencia


    Haftanın zevkli geçmeye aday bir başka eşleşmesinde Valencia,Almeria takımına konuk oluyor.Villareal takımını kimsenin beklemediği bir sonuç ile 5-0 ile geçerken rakip takımı sahadan silmişti adeta.Gözlerden kaçmayan başka bir konu Villareal takmının ciddi anlamda isteksiz ve yorgun bir görüntü vermesiydi,bu nedenle bu skor biraz yanıltıcı olabilir diye düşünüyorum,orta sahası hiç işlemeyen ve defansta çok hata yapan Villareal,15 civarı ciddi pozisyon verince bu skor oluştu,disiplinli ve mücadeleci kimliği ile sahada olsa eminim daha az gol yiyeceklerdi.
    Valencia 60 puanla 3. sırada bulunuyor,2. olma şansları yok,bir basamak gerideki Villareal takımını yenerek farkı 6 puana çıkardılar.İşler gayet yolunda ve Şampiyonlar ligi vizesi almaya oldukça yakın bir konumdalar.
    Valencia bu sezon Barcelona ve Real Madrid takımlarına karşı maç kazanamadı.Real Madrid takımına karşı en son alınan zafer 2008/2009 sezonunda.Valencia takımının şu andaki en büyük hedefi 3.lük sırasını korumak,sonrasında ise önümüzdeki pazar günü evlerinde konuk edecekleri Real Madrid takımını uzun aradan sonra yenmek.

    Çok önemli olan bir başka detay ise Valencia takımına konuk olucak Real Madrid takımının Valencia deplasmanından önce 4 gün ara ile 2 tane Barcelona maçı yapıcak olması.Valencia inanılmaz şanslı bir zaman yakaladı Real Madird takımını yenmek için.Real cidden çok yorgun bir halde konuk olucak Valencia'ya.
    Dahada enteresan olanı ise, Real Madrid Şampiyonlar liginde Final vizesi adına Barcelona ile tekrar kapışıcak,yani bu aralıkta denk gelen Valencia maçından puan almaları cidden çok zor olucak.Valencia bu durumun elbette farkında,bu nedenle daha şimdiden Real Madrid takımını yenmenin planları içindeler.
    Valencia bu akşam oynayacağı Almeria maçında ciddi anlamda vites düşürebilir,Soldado,Mata yada diğer etkili silahlarını 2. yarı oyundan çekebilir,zira Almeria çok sert başlayacak ve sert oynayacak.Valencia takımında kimsenin çok riskli yerlere ayak sokacağını sanmıyorum.

    Almeria yeni hocası ile çıktığı ilk maçında Barcelona takımı ile oynadı ve uzun süre gol yememeyi başardı,golün hemen ardından Almeria kalecisi o saçma pozisyonda penaltıya sebebiyet vermese 3-1 değil 2-1,belki 1-1 bir sonuç alarak sahadan ayrılabilirlerdi.
    Almeria teknik direktörü Olabe Barcelona maçında rekabetçi yapımızı gösterdik,form durumumuz daha iyi seviyelere geliyor şeklinde açıklamalar yapmış.Açıkçası acaba puan alabilirmiydik sorusunun hep akıllarında kalacağını düşünüyorum.

    Almeria takımının en önemli gol silahı Piatti büyük olasılık ilk 11 başlıyor.Almeria takımının Piatti ile gol şansı çok daha fazla artmış olucak.Bu hafta Zaragoza ve Hercules mağlup olabilir,Malaga puan bırakabilir.Aynı şekilde Getafe kazanamayabilir.Bu nedenle Almeria mutlaka puan almak durumunda,Zaragoza ve Getafe ile oynayacaklar ve mutlaka kazanmaları gerekiyor bu maçları.
    Sevilla,Villareal ve Real Madrid maçları var,bunları zaten kaybedilmiş maçlar olarak hesap etmek gerek genel tabloda.Alt üst olayı oldukça sıkıntılı,Valencia ağırdan alırsa oyun sıkışabilir,Almeria takımınınn stres'i maçı kitleyebilir uzak duruyorum.

    Almeria Kaybetmez@1.74 7/10
    Skor: 2-0@23.00/2-1@26.00 (Sistem İçin)

    Daha detaylı bilgiler içinwww.bigbahis.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
    Bol Şanslar.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.