Şimdi Ara

ALMANYA'DAN AVR GETİRTMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    Geçen günlerde Amazon.de sitesinden kulaklık almıştım.
    Aynı şekilde avr almak istiyorum.
    Almanya'dan receiver alırken nelere dikkat etmemiz gerekir.
    Voltaj,frekans farklılığı, bandrol vs vs böyle şeyler var mı ?
    Hiç almanya'dan avr getirteniniz oldu mu ?



  • Bavulda getiren çok oldu ama kargo ile gümrük vergileri ve bandrol kaçınılmaz
  • Ben son iki amfimi yurtdışından getirdim birini fransadan diğerini almanyadan. Açıkçası güzelce kutuyu altına destek olarak koyup geniş bir bavulla yanınızda getirme imkanınız olur gümrükte sorun çıkma ihtimali çok az bu şekilde getirdiğinizde ama kargo yoluyla getirmenizi hiç tavsiye etmem çünkü 1500 euro üstü olursa zaten ithalata girer adamın burnundan getirir gümrük buradan alacağınız rakamın üstüne bile mal olabilir. 1500 euro altı ise avrupadan geliyorsa %18 başka kıtalardan gelmişse %20 gümrük vergisi + damga vergisi ve trt bandrolü ödeyerek gümrükten alabilirsiniz. Sonuç olarak bu işin en sağlam yolu kesinlikle beraberinizde getirmek
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sakgoz79

    Ben son iki amfimi yurtdışından getirdim birini fransadan diğerini almanyadan. Açıkçası güzelce kutuyu altına destek olarak koyup geniş bir bavulla yanınızda getirme imkanınız olur gümrükte sorun çıkma ihtimali çok az bu şekilde getirdiğinizde ama kargo yoluyla getirmenizi hiç tavsiye etmem çünkü 1500 euro üstü olursa zaten ithalata girer adamın burnundan getirir gümrük buradan alacağınız rakamın üstüne bile mal olabilir. 1500 euro altı ise avrupadan geliyorsa %18 başka kıtalardan gelmişse %20 gümrük vergisi + damga vergisi ve trt bandrolü ödeyerek gümrükten alabilirsiniz. Sonuç olarak bu işin en sağlam yolu kesinlikle beraberinizde getirmek

    Aynen +1




  • Ben kulaklığı amazon.de sitesini kullanarak almanya'daki arkadaşın adresine kargolattım. Onlarda Türkiye'ye gelirken getirdiler ve problem çıkmadı.
    Acaba aynı yöntem avr içinde geçerli olur mu ?
    Bir de almanya ile tr arasında voltaj ve frekans farkı var mı ?
    Yani tr.de uyumlu çalışır mı ?
    bandrol vb şeyler de ödememiz gerekiyor mu ?
    Teşekkürler...
  • Kulaklık ile avr arasında ki boyut farkı malum koca amfiyi yanlarında bavula koyup getireceklerse sorun yok tabiki, Almanya ile Türkiye arasında voltaj frekans farkı yoktur.
  • dostum ya bavulsuz gelen birinden rica et, ya kendin al getir. ben mevcut onkyo yu o şekilde getirtmiştim, sıradaki pioneer de öyle gelecek inşallah :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.