Şimdi Ara

Almanca mı ispanyolca mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar birkaç aydan beri Hollanda'da yaşadığım için son hız Flemenkçe öğreniyorum bu benim zorunlu öğrenmem gereken bir dil , ingilizce dışında hobi olarak bir dil daha öğrenmek istiyorum Almanca ile İspanyolca arasında kaldım , Almanca ve Flemenkce aynı dil ailesinde oldugu için birçok konu da benzerlik var o yüzden tercihimi almancadan yana kullanmak istiyorum.Sizler ne önerirsiniz ? Zaten burda okula basladıgım zaman ek bir dil öğrenmek zorundayım şimdiden hazırlıgım olsun istiyorum.Siz hangi dili önerirsiniz ? Yıllar öncesinde 6 ay kadar Almanya da yasamıstım cat pat konusuyordum , ayrıca 2 sene de (!) okulda ders aldık , ispanyolca hakkında bilgim 0.



  • hollandaca öğreneceksin her türlü, arkasından almanca öğrenmek kinderleicht kalır satzstruktur aynı zati. senin yerinde olsam almancayı kısa sürede halledip İspanyolca'ya geçerdim.
  • Dili kullanacaksan zaten öğrenirsin.Yani öğrenme isteği oluşur.Hangisi daha çok işine yarayacaksa ve hangisini öğrenmeyi daha çok istiyorsan onu öğren.Dillerin zorluğu kararını etkilemesin.Sevdiğin dili öğren.Aslında zor dil diye bir tanımlama yoktur.Sadece detayı daha fazla olan diller var.Detay fazla diye o dile zor diyemeyiz.Öğrenmesi daha uzun sürer sadece.
    Bu arada aynı dil ailesine ait dilleri öğrenmek pek de öyle işi kolaylaştırmıyor.Öğreneceğin yine birçok ayrıntı var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rat.planet

    Dili kullanacaksan zaten öğrenirsin.Yani öğrenme isteği oluşur.Hangisi daha çok işine yarayacaksa ve hangisini öğrenmeyi daha çok istiyorsan onu öğren.Dillerin zorluğu kararını etkilemesin.Sevdiğin dili öğren.Aslında zor dil diye bir tanımlama yoktur.Sadece detayı daha fazla olan diller var.Detay fazla diye o dile zor diyemeyiz.Öğrenmesi daha uzun sürer sadece.
    Bu arada aynı dil ailesine ait dilleri öğrenmek pek de öyle işi kolaylaştırmıyor.Öğreneceğin yine birçok ayrıntı var.
    İspanyolca öğrenmenin faydasını gördünüz mü hocam? Pişman mısınız? Harcadığınız zamana değdi diyebiliyor musunuz? Yorumlarınız önemli sevgiler....
  • rat.planet kullanıcısına yanıt
    açıkcası hocam almancaya gram haz etmiyorum , ispanyolcaya karşı daha fazla ilgim var ki en büyük hayallerimden birisi de güney amerikaya gitmek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.