Şimdi Ara

Alman Sig Sauer, iflas etti! Şirket, Almanya’daki fabrikasını kapatacağını duyurdu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    Söyledikleriniz tek sizin değil tüm dünyanın hayali bunun yolu klişe olacak ama eğitim. Eğer insanlar ortak bir eğitimden geçerse tüm dünyayı kastediyorum. İşte o zaman silahlar gömülür. Ama şuda bir gerçek Bin Ladin hitler vb adamlar tarih boyu vardılar ve olmaya devam edecekler. Yani kötü adamlara karşı oturup konuşalım sorunları çözelim yaklaşımı komik çünkü bu tip adamlar laftan anlamaz ne kadar iyi eğitim olasada bu tip adamlar çıkacak ama eğitim iyi olursa en azından daha az militan yetişecek ama sonunda illaki manyağın biri terör estirecek.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: monacomen

    Tüm basında iflas diye yazılmış, sen daha iyi biliyorsan sen editör ol istersen.

    Aramaya yaz bul, google.
    Şirketin avukatı da gelmiş dünya basını diyor, iki tane boş beleş haber sitesi birbirinden copy paste yapan türk siteleri kaynak olarak atıyor. Ne basın ama



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 7 Haziran 2020; 15:30:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Portraitclub kullanıcısına yanıt
    Şirketin avukatı da gelmiş
  • Rising_Sun kullanıcısına yanıt
    Dünyada ne yazık ki savunma sanayi için harcanan para gıda ve sağlık harcamasından fazla. Yani bir insanın evine ve ailesine gıda, sağlık, giyecek ve içecek harcamasından çok evine silah top tüfek alması gibi bir şey bu. Ya bütün ülkeler paranoyak ya da birbirlerini öldürmek için zaman kollayan birer cani. Büyük güzlü silahları olunca kimse bana saldıramaz modunda korunuyor göz korkutuyorlar. Sorun da tam burada başlıyor, ülkeler ve insanların birbirine bu kini ve öfkesi ne zaman dinecek de silahlar yerine yiyecek ve sağlık, doğa hayvanlar ön plana çıkacak. Yakın zamanda olmayacağı kesin.
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katalikitci -- 25 Ağustos 2021; 22:27:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alman firması iflas etti diyerek içimizdeki bazı kişileri üzmüşsünüz sayın editör bey. Lütfen bu "bazı kişilerin" hayranı olduğu batı hakkında haber yaparken seçtiğiniz kelimelere dikkat edin ve onları incitmeyecek, hatta olumsuz bir gelişmeyi olumlu bir gelişmeymiş gibi, örneğin "Almanya'da silahlanma azalıyor!" gibi, batı hayranlarını motive edecek şekilde haber girin.

    O ne öyle "İflas etti!"

    Öcü gibi!

    Batı hayranlarını üzmeyin lütfen
  • Koskoca sig iflas eder mi yahu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rising_Sun

    Darısı tüm silah üretenlerin diğerlerinin başına..Dünya ülkelerinin 1 yıllık savunma harcaması toplam 1.9 trilyon dolar (1.900.000.000.000 dolar)..1900 tane 1 milyar dolar(1.900*1.000.000.000) veya 1 milyon dokuz yüz bin tane 1 milyon dolar..Sadece 7 günlük savunma harcaması 36buçuk milyar dolar..7 günlük savunma harcamasını tarımsal üretime aktarınca dünyada 1 sene boyunca açlık ortadan kalkıyor..1 yıllık savunma harcaması ortadan kalksa, dünya bilim kurgu filmlerindeki çağa ulaşır..Savunma sanayi, dünya insanının en büyük baş belası, tüm savaşların da sebebidir..Birileri silah, uçak, füze, bomba satabilsin diye sürekli savaş var dünyada..
    Bizim Bayraktar için de aynısını düşünüyor musun acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Rising_Sun kullanıcısına yanıt
    Mantık can çekişiyor. Tüm savaşların sebebi savunma sanayi imiş. Aynen öyle. Benim silahım seninkinden güçlü diyip savaşlar başlıyor. Tüm savaşların ana sebebi para, mal, mülktür kardeşim. Değişmez gerçek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sig Sauer iflas etmez. Vardır bir bildikleri. P210 gibi bir şaheseri üretmiş firma nasıl iflas eder yahu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Savunma sanayii kötüler olduğu sürece hep olacak. Keşke olmasa ama maalesef...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Böyle firmaları takip edip tezgahlarına makinelerine konmak lazım şimdi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: pilotaFerrari

    Mantık can çekişiyor. Tüm savaşların sebebi savunma sanayi imiş. Aynen öyle. Benim silahım seninkinden güçlü diyip savaşlar başlıyor. Tüm savaşların ana sebebi para, mal, mülktür kardeşim. Değişmez gerçek.
    Benim silahım seninkinden güçlü değil olay, olay savaş çıkmalı ki savunma sanayi ürettiğini satabilsin..Abd'nin sürekli savaşmak zorunda olmasının tek sebebi bu diyemeyiz evet ama ilk sebebidir..Birçok sebep var, senin de dediğin gibi para, mal, mülk (petrol, altın gibi doğal kaynaklar vs) de bunun sebepleri, birileri birileriyle savaştığında kimler kazanıyorsa, çıkış sebebi onlardır diyelim..Savaş sanayi, Abd'de başkanlık seçimlerinde en büyük bağışı yapanlar arasında, her seçimde milyonlarca dolar bağış yapıyorlar..Bunun da sebebi, seçilecek kişiden milyarlarca dolarlık ihaleler almak..Aslında dünyadaki halklar gibi Abd halkı da abuk subuk binlerce km ötelerde başka ülkelerle savaş istemiyor, her savaş halkına milyarlarca dolarlık borç(vergi) yükü olarak geri dönüyor ama daha aday başkan olmadan önce anlaşmayı imzalamış oluyor ve o anlaşma gereği alınan milyarlarca dolarlık ürünler kullanılıp tüketilmek zorunda, bir sirkülasyon, zayiat olması ve tekrar alınabilmesi için..Aynı şey ülkemizin 40 senedir pkk ile mücadelesinde de görülüyor..Pkk olmasaydı, ülkemiz 250 milyar dolarlık masrafı yapmamış olacaktı..Ülkelere hükümet edenlerin o ülke yararına görev yapması çok eskilerde kaldı..




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.