Şimdi Ara

Allah İçin yardımcı Olun Çok Önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bende harici disk var.Bir cahillik yaptım mediacreationtool ile windows 10 yükledim.Ama hiç biçimlendirme yapmadım.Bir baktım ki diskin adı esd-usb olmuş.İçindeki bütün dosyalar gitmiş 500 gblık disk 32 gblık olmuş.Allah için bunu eski haline çevirme şansım var mı ? Diskin içinde çok önemli belgeler vardı.



  • Dosyaları kısmen kurtarabilirsiniz ama büyük ihtimalle klasör yapısı ve dosya isimleri gelmeyecektir.

    R-studio ile Known Fİle Type kısmından kurtarmak istediğiniz dosyaların uzantılarını işaretleyerek Detailed Scan yapın.
  • yükleme yaparken biçimlendirme yapmış olabilir. Recuva ile tarat istersen. Tamamen biçimlendirirsen boyutu düzelir herhalde. testdisk diye bir program var eskiden kullanmıştım bir kaç kodu var belki işine yarayabilir testdisk ile kurtarma diye aratırsan deneyebilirsin onu da. (testdiskin arayüzü sadece kodlarla olduğu için takılı tüm harddiskler üzerinde oynama yapabilirsin dikkat et)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K120 -- 18 Kasım 2016; 18:8:2 >
  • DiskInternals Partition Recovery indirdim.Harddisk pcde takılı olmamasına rağmen fiziksel diskler bölümünde görünüyor.Full recovery seçtim.Onun altında da NTFS yi seçtim.Next dedim yes ve no seçeneği vardı.No yu seçtim şuan program diski tarıyor.Çok yavaş ilerliyor.Tarama bitince sonuçları yazıcam.Cevaplarınız ve yardımınız içinde teşekkür ederim.
  • Sen şuan diskinde silinen dosyaları kurtarmaya çalışıyorsun ama dosyalarının silindiğinden emin misin ki ? Bence herhangi bi linux live dvd/usb ile bilgisayarı aç dosya yöneticisinden bak tüm partisyonları görür. Tabi hala oradaysalar. Sonra kurtarmayı dene.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.