Şimdi Ara

Aliexpress Ana Konu • (270. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
42.521
Cevap
1.504
Favori
2.881.231
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
189 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tural.i

    hocam neymiş onlar öyle, 75 lira ne, bende proton var, anahtarın kabını aldım böyle, dışı ve ucu, eskisinin çipini yenisine taktı anahtarcı, anahtarıda çekti hemen makinede, 5 lira verdim çıktım, 50 liraya çipli haliyle aldığını söyleyen arkadaş var burda, kumandalı anahtar

    Normal elimdeki arabanın anahtarını götürüyorum sadece mekanik kısmı kopyalayın diyorum hiçbir anahtarcı yapmıyor. En büyük anahtarcı kale kilide gittim yok yapmıyoruz dedi. İstanbul'daysanız ve uygun fiyata yapan yer biliyorsanız orada yaptırayım.

    Geçen sene en son sokak kapısının üst anahtarını yaptırdım kale idi kaleye şifre kartıyla gittim aynını yaptılar 15 lira vermiştim. @cevo_61 arkadaşımız 2 liraya araba anahtarı yaptırıyorum değince şok oldum. Carrefour içerisindeki anahtarcı immobilizer çipli anahtarı 150 liraya kopyalıyor sadece anahtarını 75 liraya yapıyor.

    İstanbul içinde araba anahtarının mekanik kısmını uygun fiyata yapan anahtarcı bilen varsa (mümkünse Anadolu yakasında olursa sevinirim) bana PM gönderebilir. Aliexpress siparişi gelince anahtarı orada yaptırırım. Teşekkürler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cimbomlu1905

    Bu ürünü alsam sorun olur mu 120 $ altında

    Aliexpress Ana Konu • GearBest

    telefon getirmek yasak. Geldiği gibi iade ediliyor.
    Paraya bakmaya gerek yok.
  • Bunun beyazının tanesini bana 7,5 TL'ye satan arkadaşı andım bir an. Kenarda dursun lazım olur diye Geçtim siparişi.
    https://tr.aliexpress.com/item/Free-shipping-SMA-adapter-SMA-Plug-to-SMA-Jack-right-angle/569263862.html?spm=2114.13010608.0.0.uw5hCU&detailNewVersion=&categoryId=200001565

    Aracımdaki arızalı kasetçaları değiştirmek için uygun fiyatlı olduğunu düşündüğüm aşağıdaki ürünün siparişini verdim.
    https://tr.aliexpress.com/item/Newest-Rear-View-Camera-AV731-2-Din-Car-Radio-MP5-Player-Stereo-Radio-FM-MP3-MP4/32732303019.html?spm=2114.13010608.0.0.uw5hCU&detailNewVersion=&categoryId=200000299

    Hep kendime olmasın deyip bide hanıma sürpriz olsun diye linkteki bayan çantasını sipariş ettim ancak 4 gün olmasına ragmen hala sevk etmediler.
    https://tr.aliexpress.com/item/Superb-of-you-2014-men-s-travel-bags-PU-leather-brand-luxury-style-men-s-messenger/32217145620.html?spm=2114.13010608.0.0.uw5hCU&detailNewVersion=&categoryId=100002856




  • Arkadaşlar linkdeki hava istasyonunu alıp kullanan var mı ?

    http://s.aliexpress.com/UvAnQZVn

    Fiyatı düşük olan ,

    http://www.aliexpress.com/item/32608658743/32608658743.html

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cthax

    Aliexpress Ana Konu •


    Aliexpress Kullanıcılarına Kötü Haber!

    Bildiğiniz gibi ülkece Aliexpress. com’dan alış veriş yapmayı seviyoruz. Zaten ülkemizde ki malların çoğu Çin malı olunca ve bu ürünlere ülkemizde %300 -%500 kar marjı eklenerek satış yapılınca aliexpress’ten alış veriş yapmak kaçınılmaz oluyor. Buna bir örnek vermek gerekirse telefoncularda 15-20 TL’ye satılan Temperli cam koruyucular aslında 1-2 Dolara satın alınabiliniyor.

    Geç Gelen Kargo Sorunu

    Aliexpress’te genelde DHL,FedEx alternatif kanallar seçilmediği sürece,ücretsiz ya da çok uygun fiyat olduğu için normal posta yöntemi seçilir ve bu yüzden postanız hangi ülke üzerinden gelirse gelsin mutlaka Türkiye’ye giriş yaptığında PTT ile sizlere ulaştırılırdı. PTT ise bu ürünleri hemen teslim etmektense Türkiye’ye girişinden uzun bir süre sonra ancak teslim ediyordu. Bu sorun hakkında şikâyette bulunan tüketiciler PTT’yi kızdırmış olacak ki PTT, sözleşme bitim tarihinden sonra Aliexpress ile çalışmama kararı aldı!

    Peki, Şimdi Ne Olacak?

    Aldığımız söylentiye göre Aliexpress başka alternatif dağıtım kanalı arayacakmış. Buraya kadar her şey güzel gibi gözükse de ülkemiz için durum hiçte öyle değil. Çünkü ülkemizde PTT alternatifi özel dağıtım kanalı mevcut değil DHL, FedEX gibi dağıtıcılar bulundukları bölgedeki şubenin 15 KM uzağında dağıtım yapmıyorlar oysaki PTT Türkiye’nin her yerine dağıtım yapıyordu.

    PTT ile çalışılmaz ise olası en iyi senaryo Aliexpress ve satıcılarının, sattıkları ürüne DHL, FedEX gibi dağıtıcıların kargo ücretlerini ürün ücretine ekleyecekler. Bu durumda Aliexpress’in bizler için hiçbir cazibesi kalmayacak.

    Kişisel görüşüm Sürat Kargonun ileride PTT’ye alternatif olabileceği yönünde. Sizleri bilmem fakat ben an itibarı ile Aliexpress alışverişlerimi bir süre askıya alacağım zira haberi doğrulamak için PTT müdürlüğünü aradığımızda muhatap bulamadık ve bence aldığımız ürünlerin gümrükte kalma ihtimali doğacaktır. Tabi bu durumda ürün geri gider bizde paramızı geri alırız o ayrı mesele :). Hep birlikte bekleyip bu düğüm nasıl çözülecek göreceğiz.


    KAYNAK:https://www.teknolojice.com/aliexpress-kullanicilarina-kotu-haber/

    Şikâyetiniz başarıyla iletildi




  • Öncelikle uslubunuza dikkat etmenizi rica ederim. zira "Şaklabanlık" ancak bu terimi kullanmaktan çekinmeyenler için uygundur.

    yazının tamamını ANLAYARAK okursanız eğer "Aldığımız söylentiye göre Aliexpress..." diye yazının devam ettiğini göreceksiniz ben haberi doğrulatmak için bugün bir ankara bir istanbul PTT adına aramadık yer bırakmadım ve karşımda muhatap bile bulamadım.

    Buna istinaden haberi bir PTT Çalışanından almış olmama rağmen temkinli davranarak "söylentiye göre" diye yayınladım zira yanlış olma ihtimalide olabilir.

    Esenlikler dilerim
  • cthax kullanıcısına yanıt
    hocam o zaman yazıncaktın ben filğinca sıradan bir ptt çalışanından duydum böyle böyle dedi diye.senin bir tanıdığın böyle demiş dedi diye bunu nasıl haber yapıp ortalığı karıştırıp prim peşinden koşarsınız bunuda anlam veremedim.tamam haber verirsiniz anlarım şu şekilde''benim bir ptt de tanıdığım böyle böyle dedi sizce durum nasıldır,doğrumudur ?''diyebilirsin bunu anlarım.ama öyle bir yazmışın ki sanki çok araştırımalar yapıp kesine yakın bir sonuç olduğunu anlamıştım yazından.benimde tanıdıklarım aliexpress ile ilgili bir sürü şeyler diyor onları numarasını vereyim belki haber yaparsınız
  • cthax kullanıcısına yanıt
    Ptt çalışanından aldıysanız büyük ihtimalle sen alışveriş yapma diye demiştir .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 11.11 de sipariş verip de kargosu gelmeyen va mı bende 3 tqne alışveriş var çok uzadı kargo:(:(
  • Arkadaşlar ufak basit bir buhar makinesi paylaşılmıştı bulamadım şu an link atabilir misiniz?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teacher30 kullanıcısına yanıt
    Ne 11.11i Eylül'ün sonunda verdiğim sipariş gelmedi, daha da sipariş verirsem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teacher30 kullanıcısına yanıt
    11.11 de 4 urun aldim. ilki 15 gun sonra geldi yani ay bitmeden. biri dun geldi . 3. paket 4 gun once istanbula gelmis. 4.den haber yok.

    en az 40 gun gecmedikce ben beklemiyorum paketleri. gelenlerde hos gelmis oluyor
    ekleme: gelen paket kayitsiz postaydi. china small pocket diye geciyordu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 8 Aralık 2016; 23:36:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam sitenin hitini artttırmak için reklam yapmış resmen.

    PTT devlet postasıdır. uluslararası paketler özel bir firmayla gelmediği sürece devlet postası bunu teslim etmekle yükümlüdür. saçma sapan haberlere itibar etmeyin.

    siz buradan posta gönderdiğinizde bir ülkeye o ülkenin postasının şubesiyle mi gönderiyorusunuz özel postalar hariç? hayır ptt ye teslim ediyorsunuz oda o ülkenin devlet postasına yönlendiriyor onlar teslim ediyor. bu işler uluslararası kanunlarla korunan işler. yoksa her ülke kafasına göre istediği paketi kabul eder istediği paketi kabul etmez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teacher30

    arkadaşlar 11.11 de sipariş verip de kargosu gelmeyen va mı bende 3 tqne alışveriş var çok uzadı kargo:(:(

    yurtdışından ilk defamı alışveriş yapıyorsun?

    geçen sene 11.11 de yapılan alışverişler ocak ortası geldi neyin kafası bu?

    BURADAN ALIŞVERİŞ YAPIP KARGOSUNU 28-35 GÜNDEN ÖNCE BEKLEYEN VARSA ALIŞVERİŞ YAPMASIN!!!!!

    GİDİN ABİCİM YURT İÇİN ALIN SİZ ERTESİ GÜN KAPINIZDA




  • Kaliteli bir şarj cihazına benziyor hızlı şarjı da destekliyormuş umarım telefonun piline zarar vermez.

    http://www.aliexpress.com/item/32598913633/32598913633.html

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Or_By


    quote:

    Orijinalden alıntı: teacher30

    arkadaşlar 11.11 de sipariş verip de kargosu gelmeyen va mı bende 3 tqne alışveriş var çok uzadı kargo:(:(

    yurtdışından ilk defamı alışveriş yapıyorsun?

    geçen sene 11.11 de yapılan alışverişler ocak ortası geldi neyin kafası bu?

    BURADAN ALIŞVERİŞ YAPIP KARGOSUNU 28-35 GÜNDEN ÖNCE BEKLEYEN VARSA ALIŞVERİŞ YAPMASIN!!!!!

    GİDİN ABİCİM YURT İÇİN ALIN SİZ ERTESİ GÜN KAPINIZDA


    ilk kez alışveriş yapmıyorum kardeşim. bir arkadaşın kargosu gelmiş mesela 11.11 de sipariş verdiği herhalde kargosu hızlıydı anlamadım daha önce de bir ürün siparişim 15 günde geldi çinden sadece kargosu gelen var mı diye sordum




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yahely

    Arkadaşlar ufak basit bir buhar makinesi paylaşılmıştı bulamadım şu an link atabilir misiniz?

    Daha önceki paylaşılanı bilmiyorum ancak gezerken bunu gördüm umarım budur.

    https://tr.aliexpress.com/store/product/2014-New-Purifier-LED-Night-Light-With-Carve-Design-Ultrasonic-Aroma-Diffuser-Aromatherapy-Purifier-Humidifer/524484_1566832568.html?spm=a2g01.8041047.0.0.yqngSr&sdom=101.303.364.0_1566832568




  • Teşekkürler ama bu değil malesef. Küçük bir parça suyun içine konuluyor ordan bayağı buhar çıkıyordu hatta videosu bile eklenmişti bulamadım şu an.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahely kullanıcısına yanıt
    Nemlendirme Cihazları
    TÜM NEMLENDİRME CİHAZLARI:https://tr.aliexpress.com/category/625/humidifiers.html?minPrice=&maxPrice=&isBigSale=n&isFreeShip=y&isFavorite=n&isRtl=n&isLocalReturn=n&isMobileExclusive=n&shipFromCountry=&shipCompanies=&SearchText=&CatId=625&g=y&SortType=total_tranpro_desc&needQuery=n&tag=&isOverseaTag=n
    1-)USB TAŞINABİLİR NEMLENDRİCİ $5.94
    usb kablo ile cep telefonunuz ve tüm usb cihazlarınıza bağlayabilir.dilediğiniz zaman heryerde mesela bir bardaktaki suda bile kullanabilirsiğniz.
    https://tr.aliexpress.com/item/2016-New-Aromatherapy-diffuser-air-humidifier-USB-Portable-humidifier-air-Aroma-Diffuser-mist-maker-ultrasonic-aroma/32597090788.html?spm=2114.010108.3.41.lmW4K4&ws_ab_test=searchweb201556_0,searchweb201602_5_10057_10056_10065_10068_10055_10054_10069_10059_10058_418_10073_10017_10070_10060_10061_10052_10062_10053_10050_10051,searchweb201603_6&btsid=96c6d83b-586e-4663-a2ec-120d9f718841
    FARKLI BİR ALTERNATİF $6.44
    https://tr.aliexpress.com/item/Mini-Usb-portable-water-bottle-ultrasonic-humidifier-cap-mist-maker-desktop-small-cool-bottle-humidifier-suitable/32647085173.html?spm=2114.010108.3.149.lmW4K4&ws_ab_test=searchweb201556_0,searchweb201602_5_10057_10056_10065_10068_10055_10054_10069_10059_10058_418_10073_10017_10070_10060_10061_10052_10062_10053_10050_10051,searchweb201603_6&btsid=96c6d83b-586e-4663-a2ec-120d9f718841



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iso227 -- 9 Aralık 2016; 11:20:15 >




  • 
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.