Şimdi Ara

Aliexpress akıl yardımı lütfen Acil. teşekkürler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar 25.20$ olan bir powerbank aldım uygulamadan kazandığım 300 altınımı verip 3 dolar da indirim aldım. Sipariş i oluşturdum. 22,2 dolar ödedim.. Satıcı mesaj attı siparişi iptal et diye, kota doldu fln diye sacma sapan bahaneler üretti bende 300 altını verdim kupon aldım etmem dedim. O zaman sahte tracking numarasıyla kargoya vermiş gibi göstertirim uyuşmazlıkla uğraşırsın yazmış şerefsiz. Bu konuda yapabileceğim birşey var mıdır ? Tecrübeli arkadaşlara soruyorum. Kendiliğimden vazgeçince paramı alırım ama satıcının yaptığı yanına kalır diye üzülüyorum. Çok teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bet00 -- 11 Ağustos 2016; 15:42:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bence böylelerine üzülmememlisin, madem kota doldu niye satış yapıyor yani. Kuponu geri alabilirmisin tam bilmiyorum ama bence alirxpress destekle konuşmalısın veya uğraşmayıp direkt iptal etmelisin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Aliexpress ten bir saat siparişi verdim parayı felan çekti kartımdan fakat "Hatırlatma: This order will be automatically cancelled if the seller does not ship your order within: 4 gün 18 saat 30 dakika" sayacı çıktı bu sayaç nedir ne anlama geliyor ?
  • Aliexpress e ticket at kapattir dukkanini adamida dolandiricilikla sucla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.