Şimdi Ara

Aliens vs Predator 3™ (ÇIKTI) (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
989
Cevap
0
Favori
70.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyunu bende şimdi indirdim videolar vs sorun yok sesler gayet normal oyuna gelince atıyor şimdi kırıcam pcsini falan kafamı bozdu ayda yılda ekran kartımız dx11 ondada şu oyunu oynayamıyoruz ya pack falan yokmu download edebileceğimiz.
  • bu arada ek bilgi PREDATOR ın yeni filmi geliyor, kadro süper yapımcı rodrigez tadından yenmez valla

    PREDATORS
  • Oyunun ortasında windows çöktü.İşletim sistemim berbat durumda.Format atacağım fakat oynadığım kısımları tekrar oynamak istemiyorum.

    Bu oyun save dosyalarını nereye kaydediyor bulamadım bilen varsa söyleyebilirmi lütfen.

    işletim sistemi win7...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: skinner

    bu arada ek bilgi PREDATOR ın yeni filmi geliyor, kadro süper yapımcı rodrigez tadından yenmez valla

    PREDATORS


    evet ilk iki filme yakışır bir film olacak kanatindeyim bende ve predatorların gerçeklerinede birazdaha ışık tutacaktır bu film

    trailer da gelmiş




  • @sahafiec

    çok sağol dediğin yerden çıktı
  • tam oyuna girecekken masaüstüne atıyor? Çözümünü veya sebebini bilen varmı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sahafiec

    Marine senaryosu mu yoksa daha senaryo seçemeden mi? hangi sürücü?


    win7 64 bitte standart kurulum yaptım C:prog file x86 da yani. Açılış normal marine-alien-predator farketmiyor hangisini seçersem seçeyim ekrana loading yazısı çıkıyor tam oyuna girerken seslerin gelişiyle beraber masaüstüne atıyor ve oyunu kapatıyor.Bana sanki release sorunu gibi göründü ama anlamadım. 3,5 gb lık bir iso dosyası indirdim 20 dk da falan kurdu zaten.Razor sürümü değil galiba repack falan yazıyordu sürümünde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sahafiec

    anlıyorum. hangi ekran kartı sürücüsünü kullanıyorsun şu an?
    o ufak versiyon bende de var, ondan olacağını sanmıyorum.
    sürücülerden şüpheleniyorum, eğer hala kullanmıyorsan 10.2 hotfix olanları bir dene...


    son oyuna giriş denememde monitörü kapattırınca benimde aklıma sürücü sorunu geldi. Dediğin gibi hotfixi indiriyorum şimdi. Bitince sonucu yazarım.


    evet sorun sürücüdenmiş. 10.2 hotfix kurunca düzeldi. Teşekkürler @sahafiec



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARKU -- 17 Mart 2010; 13:42:07 >
  • Predator hayranları buyrun mükemmel bir wallpaper

  • Oyundaki en güçlü ve oynaması en zevkli karakter her zaman olduğu gibi predator ama oyunun eksisi bana göre hikaye ve oyunun çok kısa olması bu arada arkadaşlar oyunun hilelerini bilen varsa bekliyorum predatorun....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Infection

    Predator hayranları buyrun mükemmel bir wallpaper



    çok güzel harbiden varsa böyle yeni wp ler paylaşaılm arkadaşlar




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sahafiec

    arkadaşlar Marine görevlerinde daha başlarda o kulüp gibi yerin ikinci katında alien'lerı hakladıktan sonra asansöre binip tekrar aşağı inerken oyundan atıyor.

    var mı aynı sorunu yaşayan?

    sürücü 10.3a ve patch'lerin ikisi de kurulu...

    bu asansörle yukarı çıkıyoruz ve çatışmadan sonra aynı asansörle tekrar aşağı inmemiz isteniyor.
    lakin asansör çekilince oyun çalışmayı durduryor nedense...


    Aynı problem bendede mevcut çözümünü bulursam paylaşırım ama biraz zor görünüyor,denemediğim şey kalmadı.




  • bir ara deneyeceğim güzel gibi duruyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Infection

    Predator hayranları buyrun mükemmel bir wallpaper



    Hemen masaüstüme arkaplan olarak attım




  • marine mission 4 te bir uzun bir mağaradan geçip bir pramitte kapı açılıyor.aşağıda 2 tane marine daha var.bizimle birlikte savaşıyor.gitmem gereken yere gidiyorum ancak bir türlü gittiğim yerdeki kapı açılmıyor.belki 100 tane alien öldürdüm ama sonuç yok.burayı nasıl geçebilceğim hakkında birisi yardım edebilir mi?
  • benim oyunda çok bug var ne yapmam gerek örneğin alien larla oynarken 2. bölümde başlar başlamaz 5sn belkiyor hiç birşey yapamıyom yürüyemiyom hareket edemiyorum 5 sn sonra öldün diyor
  • Ben de AVP üzerine fikirlerimi belirtmek istiyorum.
    Öncelikle katılıyorum, AVP’yi filmlerle beraber değerlendirelim.

    Filmlerden başlarsak; Predator ve AVP filmlerinin tamamını Alien’in ise yalnızca 1.sini izledim. Bu filmlerden en başarılısı bence Predator 1 ve en özgün olanı ise AVP 1’dir.

    Sebeplerine gelelim, Predator 1’de hikaye ile yeni tanışıyoruz. Değişik, işlenebilecek bir konu var. Orman içinde kaybolmuş, ağır silahlı bir tim ve onların peşinde üstün teknolojili dünya dışı etçil bir avcı. Mücadele nispeten stratejik ve gerçekçi geçiyor. Elbette bu avcı bizim elemanların hepsini avlıyor ama sonunda Hollywood geleneği ile Arnold amcamızın elinden kurtulamıyor. Bu kadarına da razıyız. Aynı şekilde AVP1’de de; olayı, yer altındaki bir piramide sokarak Alien ile birleştirip mistik bir hale sokuyorlar. Film biraz karanlık da olsa güzel.

    Lakin Predetor 2 ve AVP2’nin seriyi nereye götürdüğü meçhul. Yani birinci filmlerin üzerine bir şey koymuyorlar. Bu filmler tipik Amerikan filmi. Misal Predetor 2’de; Avcı şehre iniyor ama ortalığı karıştırıp ciddi bir sansasyon yaratamıyor. Sanki üç beş kişi bu gerçeğin farkında ve olayın peşinde. Bu kadar önemli bir keşfin peşinde ise ciddi bir güç yok, ekip yalnızca otomatik silaha sahip genç yeteneksizlerden oluşuyor. Ama çekirdekten polis abimiz işi çözüyor. Bol miktarda aksiyon, ordan oraya atlamalar, konuya bağlı olmayan mafya olayları filmi soğutuyor. Yine AVP2’de; filmin konusuna entegre edilmemiş pizzacı çocuğa posta koyan conconun katledilişi gibi gereksiz eklentiler var. Bu ikinci filmler; benzer konularda yapılmış sayısız Amerikan filmine benziyor. Predetor ve Alien’ın filmlerdeki fiziksel varlığı bu tarzı ileriye taşımıyor.

    Şimdi oyunlara gelirsek; AVP2 dönemine göre bence iyi bir oyun. Film atmosferlerini oyun taşımışlar ve daha geçen yıla kadar (yakın zamanda bakamadım) oyunun sunucularına bağlanıp online oyuncu bile bulabiliyordunuz.

    AVP3 benim beklentilerimin çok altında. Oyunu her üç ırkla da birkaç bölüm oynadım ama hiçbiri ile bitirmedim. Projeksiyon cihazı ve ses sistemi ile iyi bir bilgisayarda oynamamama rağmen oyun beni sürüklemedi. Üç hafta ayrı ayrı zamanlarda oyuna başlayıp her defasında “bir daha açmayacağım” diyerek kapattım. Sebeplerine gelince; bir kere oyun başta istediği 32GB alan 1 saat yükleme süresi ile tüm beklentileri yükseltiyor. Bilgisayarımdaki en büyük oyun olan Fallout 3’le kıyaslandığında oyun derinliği yok denilecek kadar az. Görevler -oynadığım kadarıyla- dar alanlarda geçiyor ve bir görevin bitirilmesi “yaratıkların temizlenmesi” gibi “ilkel” olaylara bağlı olabiliyor. Her yerde kutular var ama hiçbiri ile etkileşime geçemiyorsunuz. Daha önce oynamaktan en çok zevk aldığım Predator’ün kullanımı rahat değil. Alien ile kuyruk sallayarak ilerlemek de bana cezbedici gelmedi. Marine ile biraz daha zevk aldım ama muhabbet hiçbir şekilde olmadık yerden fırlayıp üzerinize saldıran bir şeyleri avlamaktan öteye geçmiyor. Tüm bunlara oyunu bitiren arkadaşların “kısa” demeleri ve silah sayılarındaki azlık eleştirileri, predator’un silahlarındaki pratik olmayan kullanım da tuz biber ekti. Ayrıca oyun genelde olumsuz puanlanmış ve bu da düşüncelerimi doğruluyor. Geçen Oyungezer dergisindeki bir arkadaş sunucuların boşluğundan yakınmış… Elbette bu devirde multiplayerda eksik bir oyun da kabul edilir değil. Yerel bağlantı ile oynayamıyoruz, bari co-op olayı yerelde falan olsaydı da evde işin zevkini çıkarsaydık diyorum, o da yok. Grafikler tatmin edici geldi ve menüler hoşuma gitti, ama bence oyunu kurtarmaya yetmiyor. Bir de benim fazla yaşamadığım ama bu forumlara konu olmuş sayısız problem de cabası. Hadi donanımsal problemleri; sessiz videoları, atmaları donmaları görmezden gelelim; bir bölümde haritadan aşağı düştüm ki bence bir FPS için büyük rezilliktir.

    Kısacası Predator 1, AVP1 filmi ve AVP2 oyunu güzel gelişmelerdi ama P2, AVP2 filmi ve AVP3; bence, oyun ve film dünyasına bir şey katmadan serileri devam ettirmiş ürünler… Bazen böyle şeyler normal ve kabul edilebilir. Ama 10 yıl bekledikten sonra değil. Bu oyununun oynanmaması bence bir kayıp olmayacaktır arkadaşlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardadeniz -- 26 Mart 2010; 12:29:59 >




  • save dosyası yollaya bilirmisiniz format attım yedeklemeden :( en baştan oynamak istemiyorum
  • arama motorundan yazarsan yüzde yüz save dosyası bulunur
  • bende arkadaştan aldım yeni bu oyunu çok övdü.gece gece onu yüklicem şimdi. inş. güzeldir oyun...
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.