Şimdi Ara

ALİBABAEXPRESS ACİL!YARDIM RC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Gerçekten çok güzel bir siteymiş, ürünler yurt dışında mı geliyor? Kesin gelir mi? Takip numarası veriyorlar mı? Ben de sipariş vermeyi düşünebilirim.
  • Alibaba gittigidiyor tarzı bir site, her satıcı kendi ilanını veriyor. Hiç kullanmadım, ama çok fazla dolandırıcı olduğu söyleniyor. Satıcıya direkt kredi kartı ile ödeme yaparsanız satıcı ürünü göndermediğinde paranızı geri almanız çok zor, o yüzden sitenin sunduğu güvenli alışveriş aracılığı ile alışveriş yapmanızı öneririm.

    Diğer sorunuza gelince, 26 dolar olanın kutusundan kumanda çıkmıyor. BNF ve RTF ibarelerinden anlayabilirsiniz. BNF = bind and fly; yani (kumandaya) bağla ve uçur, RTF = ready to fly; yani uçuşa hazır demektir. BNF tahmin edebileceğiniz gibi daha önceden kumanda sahibi olan insanlar için sunulan pakettir.
  • V911 alacaksanız neredeyse aynı fiyata daha güvenilir bir site olan banggood.com'dan almanızı öneririm. Paypal ile ödeme seçeneği de mevcut, bir aksilik olursa paypal aracılığıyla paranızı geri alabilirsiniz.

    http://www.banggood.com/Wholesale-New-Wltoys-V911-2_4ghz-4-Channel-Gyro-Remote-Control-Rc-Helicopter%28mode-2%29-p-36779.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backslider -- 2 Mayıs 2012; 17:51:38 >
  • tamam helikopterin her hangi bi sorunu çıkmaz değilmi balance yapması gibi bi durum çünkü 2 tane alıcagım şuan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.