Şimdi Ara

ali küçik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Forvet değil sağ açık oynayabilir. Orta açmayı becerebiliyor dün Q7'ye güzel bir orta açtı hızlı da bence yol yakınken sağ açığa geçsin.
  • Güllaççı sen fanatiklikten çok basit şeyleri bile görmez olmuşsun,adam orda bir tespitini sunmuş,senin verdiğin cevaba bakar mısın?
    Anladım savunmak istiyorsun Beşiktaş'ı,ama gerçekleri örtmez bu
  • "Ali kuçik konusunda görüşlerine katılıyorum" diyorum.

    Bjk ı savunuyormuşum. Gremory hemen kalkıp doktora gidiyorsun. hemen
  • quote:

    Orijinalden alıntı: güllaççı

    anti durmakla alakası yok. yanıtlamak işine gelmiyor bu kadar basit.


    Sen güllaç yap bırak futbolu falan. Ne demişim orada ve sen neye itiraz ediyorsun hele bir söylesene? Dün Arda Turan ne oynadı diyor bana adam şaka gibi
  • neden dolaşıyorsun de-niro, cevaplamak istemiyorum dersin olur biterdi. bu kadar direnmene gerek yoktu dostum. keşke yanımda olsaydında şu enfes güllaçlardan bir dilimde karşılıklı yeseydik. güllaç hazmı kolaylaştırır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: güllaççı

    neden dolaşıyorsun de-niro, cevaplamak istemiyorum dersin olur biterdi. bu kadar direnmene gerek yoktu dostum. keşke yanımda olsaydında şu enfes güllaçlardan bir dilimde karşılıklı yeseydik. güllaç hazmı kolaylaştırır.


    Arkadaşta bir Black Swan sendromu var anlaşıldı He yavrum he, kralsın
  • kimde sendrom olduğu belli, Bjk bölümünde ayrılmayan , hazmedemediğinden ne yazacağını bilemeyen bir renkli olmak. e zor tabi senin durumun kardeşim.
  • Ali küçikten ardaya giriyorsun bana laf atıyorsun hala ya,anladık beşiktaşlısın bize renkli falan diyorsun,seni tebrik ediyor,güllaçlarına bol satışlar diliyorum kardeşim.
  • güzel kardeşim sana laf atmadım sadece sen okumadan mesaj atıyorsun bu konuda; bir ironi yaptım çünkü mesajımı okumamışsın bile. yoksa niye laf atayım seni tanımam etmem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: güllaççı

    kimde sendrom olduğu belli, Bjk bölümünde ayrılmayan , hazmedemediğinden ne yazacağını bilemeyen bir renkli olmak. e zor tabi senin durumun kardeşim.


    Yok yok sana laf anlatılmaz. Kendi kendine kurgu yapıp galip sayıyor kendini ve bundan tatmin oluyor. Sen de haklısın

    Sen bırak futbolu falan. Futbol konuşmayalım seninle. Güllaç yiyelim seninle şöyle güzel güzel.
  • ne galibi ne mağlubu savaşta mıyız forumda mı ? bu gençler hep böyle heyecanlı oluyor. nar mı koyayım güllacına antep fıstığı mı karar ver artık.
  • Gençler
  • ben açıkca söyleyeyim hiç bir özelliğini görmedim.çok hızlı değil,adam eksiltmiyor,teknik değil, kafa vuruşu yok, sert şutları yok, ne tarz bir forvet hiç anlamadım sanki sokaktan birini çeviripee gel şurda 3,5 maç forvet oyna demişsin gibi oynuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: güllaççı

    ne galibi ne mağlubu savaşta mıyız forumda mı ? bu gençler hep böyle heyecanlı oluyor. nar mı koyayım güllacına antep fıstığı mı karar ver artık.



    Nar ve Hindistan cevizi olsun hacı abi. Şu genç arkadaşlarına da bir çay söyle, sonra muhabbetini dinleyelim. 60'lık delikanlısın, ne tecrübelerin vardır kimbilir.
  • 60 değil amma 31 i devirdim girdim 32 ye. hele şu güllaçları ye yiğenim çayda söylerim kahvede.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: antonidas

    ben açıkca söyleyeyim hiç bir özelliğini görmedim.çok hızlı değil,adam eksiltmiyor,teknik değil, kafa vuruşu yok, sert şutları yok, ne tarz bir forvet hiç anlamadım sanki sokaktan birini çeviripee gel şurda 3,5 maç forvet oyna demişsin gibi oynuyor.


    Peki dün Kaka'nın maçını izledin mi? Yok eğer izlemediysen Pirlo'nun sakatlanmasına ne diyeceksin? Haklısın, Mesut Özil'in çıkışı muazzam ama Gerrard neden eski havasında olmamasına rağmen şişiriliyor tarafınızca? (Kusura bakma kardeş. Güllaççı'nın bana yaşattığını siz de anlayın istedim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: güllaççı

    60 değil amma 31 i devirdim girdim 32 ye. hele şu güllaçları ye yiğenim çayda söylerim kahvede.


    Kafa adamsın da şu futbola bulaşma Allah aşkına. Seninle bizi tanıştıran futbol olmasaydı, ölümüne dost olurduk ama ne yazıkki o lanet hareketi yapıp futbola bulaştın ve beni kendinden sonsuza dek uzaklaştırdın hacı abi Dur sana senin gibi bir sorayım: Neden fırında sütlaç var da fırında güllaç yok? Cevap ver reis




  • de-niro herkesin kendine göre bir fikri var kim yıldız kim çakma diye. bende kendi fikrimi söyledim ama gerçekten hazmedemeyeceğini bilseydim söylemezdim seni üzmemek için. burada gs propagandası yapma. kendi bölümünü kullanabilirsin.
  • Diğer maçlarda kötüydü ama Şekerspor maçında beğendim ben Aliyi...Gol kaçırabilir ne olmuş...Hakan Şükürde bir gol orucuna girdimi 3 aydan önce bozmuyordu orucu...Başka bir yorumumda da dediğim gibi mecburiyetten oyuyor Ali...Yoksa kendisine umut bağlanmış falan değil...Sezon başında Hilbert için "yeni bir juan fran geldi başımıza" demiştim...Çok çok kötüydü ama adam sonradan bir açıldı pir açıldı yani...Onu bırak senelerdir İbrahim Üzülmezi herkes yerden yere vurdu...Ama dün artık futbol hayatı kitap olup derslerde okutulmalı gibisinden laflar söyleniyor...Eğer yabancı bir forvet daha alınırsa Aliyi oynayabileceği bir Bank Asya veya 2.lig takımına kiraya verelim...Arda Turan bir sene Manisada kaldı ve acayip bir gelişim gösterdi...Ayrıca izlediğim kadarıyla huyuda iyi bir çocuk...Sağa sola sataşması yok, hakeme diklenmesi yok...Sadece topunu oynamaya çalışıyor...




  • Beşiktaş'ta oynayacak adam değil. Nobre yetiyo zaten ikisini birden gördümmü çıldırcak gibi oluyorum. Geleceğe dair en ufak bir ışıldama göremedim. Defolsun gitsin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.