Şimdi Ara

Ali Babacan: 'Defalarca uyarılarda bulunduk. Yanlış kararların bedelini vatandaş ödüyor.'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • DEVA Partisi Genel Başkanı ve eski Ekonomi Bakanı Ali Babacan dolar kurunun 7.27 görmesinin ardından sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Mayıs ayında ekonomiye dair yorumlarda bulunduğu videosunu bugün doların yükselmesiyle birlikte yeniden paylaşan Babacan, Türk Lirası'nın değerinin neden düştüğünü açıkladı. Babacan, "Ekonomi ülkenin en önemli sorunu. Yine döviz kurlarını konuşuyoruz. Defalarca uyarılarda bulunduk. Yanlış kararların bedelini vatandaş ödüyor. Karşılıksız para basarsanız o paranın değeri düşer” dedi.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 6 Ağustos 2020; 22:25:55 >







  • "Defalarca uyarılarda bulunduk. Yanlış kararların bedelini vatandaş ödüyor. Karşılıksız para basarsanız o paranın değeri düşer" dedi

    Dedi de, 18 sene kadar geç kalmadı mı? 18 Sene birlikte takıldılar, şimdi Günah çıkarıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • defalarca uyarmış beyler dağılın

  • Ali Babacan: "Defalarca uyarılarda bulunduk. Yanlış kararların bedelini vatandaş ödüyor."
  • Anca kendi kendini uyarmıştır. Akp içinden çıkan hiç biri yöneticilik vasfı taşımıyor, çünkü yönetici ruhlu biri yıllarca Rte altında kalamaz. Bunlar akp seçmenine oynuyor anlaşılan, anca onlar inanır bunlara.

  • Deva'nın logosu bu değil miydi?


    Ali Babacan: "Defalarca uyarılarda bulunduk. Yanlış kararların bedelini vatandaş ödüyor."
  • Lan bi git adami dellendirme! Hepiniz ordaydiniz! Sonradan cikip sempatiklik yapipi sirin gozukmeye calismayin! Ali Babacan: "Defalarca uyarılarda bulunduk. Yanlış kararların bedelini vatandaş ödüyor." 

  • Hortlattım. Yukarıdaki arkadaşlar çoşmuşlar. Adam kuşkusuz bu zamana kadar ki en iyi ekonomi bakanı. Erdoğan gibi bir faktöre rağmen ekonomiyi 3-4 kat arttırabildi. Merkez bankasınını rezervle yaklaşık 140 milyar dolar ile doldurdu bu para geçen güne kadar 1.200 miyar tl yapıyordu yani Türkiye Cumhuriyeti nin 1 yılda aldığı verginin 1,46 katı(2019). Şu an kuruşuna kadar harcanan kara gün akçelerinin toplam değeri 41 miyar tl idi(2019). Kendi iddası şu yönde: 18 sene içinde her söylediğim kelimenin arkasındayım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.