Şimdi Ara

Ali Babacan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yine mevcut yönetimin en üstü, DEVA Lideri Ali Babacan ve Gelecek P. Lideri Ahmet Davutoğlu'na canlı yayında sitem edip suçladı.


    Ben söylüyorum, en büyük korkuları kendilerinden tek seferde büyük destek çekebilecekleri rakip partiler. DEVA ve GP anketlerin çok çok üstünde bir orana sahip olacak. DEVA rahat %7 barajını aşar. AKP seçimi büyük hezimetle kaybettiği gibi bugünkünün 1000 katı panik ve kaçış olur, azıcık kalan 'suçsuz' AKP MV'lerinin büyük kısmı hemen bu partilere geçer.


    Bu seçim öncesinde çok zayıflamış ve sonrasında tümüyle bitmiş bir siyasal ihvancı AKP göreceğiz. Bunun en büyük yardımcıları bugünün muhalefetine destek olan DEVA ve GP'dir. Değerini kıymetini bilmek lazım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.gercekgundem.com
    Kulis: AKP içinde Ali Babacan sempatisinden bahsedilmeye başlandı
    https://www.gercekgundem.com/siyaset/353768/kulis-akp-icinde-ali-babacan-sempatisinden-bahsedilmeye-baslandi


    Ne dediysek o. AKP seçimi kaybedip dağılınca yeni kitle partisi olacak DEVA. Korkuları bunun için, alternatif olduğu için. En az %25 desteği olacak DEVA'nın, 2023 sonrası.

  • Donald Trump kullanıcısına yanıt

    Bir gecede yüz bin memuru işten atacam diyen bir adama(ki şu anda bu rakam 1 milyon) Türk Halkı oy vermez hocam. Bu halk için devlet kutsaldır.


    Şimdi Cem Toker biraz ugrasıyor ama gerçekten liberal bir partinin mecliste temsil edilmesine en az 30 yıl daha var. En basitinden Türkiye'de 50 yaş üstü herkesin ölmesi lazım bunun için.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.