Şimdi Ara

Alfa Romeo Kulübü - 15 Üye- ....henüz.... (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.493
Cevap
19
Favori
217.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yolbilgisayarını sırasıyla söylim sana

    1.anlık yakıt tüketimi
    2.100 km deki ortalama yakıt tüketimi
    3.depodaki benzin ile gidilicek mesafe duruma göre farklılık göstere bilir tabii..
    4.ortalama hız
    5.motorun çalışma saati
    6.arabanın gittigi kilometre
    yolbilgisayarı 6. kısıma geldiginde dügmeye basılı tutarsan 2.3.4.5.ve 6. kısımlar sıfırlanır her benzin aldıgında sıfırlarsan daha net bilgi edinirsin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: delteo

    Alfa Romeo'su olmayan bir Alfa aşığını klubünüze kabul eder miydiniz?


    tabiki
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cemy32tr

    yolbilgisayarını sırasıyla söylim sana

    1.anlık yakıt tüketimi
    2.100 km deki ortalama yakıt tüketimi
    3.depodaki benzin ile gidilicek mesafe duruma göre farklılık göstere bilir tabii..
    4.ortalama hız
    5.motorun çalışma saati
    6.arabanın gittigi kilometre
    yolbilgisayarı 6. kısıma geldiginde dügmeye basılı tutarsan 2.3.4.5.ve 6. kısımlar sıfırlanır her benzin aldıgında sıfırlarsan daha net bilgi edinirsin.



    AA sağol abiciğim, bir kullanma kılavuzu vermişler italyanca bekliyorum diğer dilleri de verecez dediler. Ya Trapezoid seni fiyat konusunda tam aydınlatamadım abi. Bak şimdi ben bu arabayı aldığımda mayısın 20si idi kararverdim Ankara birmotu arayıp fiyat sordum. Distinctive modeli alfa 1.6 120hp kumaş sunroofsuz olana koltuk 36.500 dediler. ben de inanamadım ama adamlar yeni gelecek breria için ve haziran ayında fiyatlar fırlamadan eldekileri bitirelim demişler bana 2 gün içinde imzalarsak bu fiyat olur dedi. Ben deri koltuk istiyordum ki bence alfayı gösteren o oluyor içi bir o kadar ferah ve leke tutmaz oluyor o da 2 milyar farkeder dediler. toplamda ankara 38.500 dedi mersinde bana 41 dediler ama. Tabi anadolu çocuğu yer mi? son olarak 39a aldım öle de kapattım defteri şu an 42 ye fırlamış durumda zaten. Dolardan dolayı bir bir de faizler 1.53 en son duyduguma göre. jant için extra para ödemedim dediğin gibi standart geliyor çok da güzel. şimdi abiler direksiyonun solunda bir de bir başka ayar düğmesi var oradan da hız limitini girebiliyor muşuz o menü nasıl kullanılıyor? bir de benzin göstergesi yandığında tahmini ne kadar gider söylemiyor bilen var mı? Abi motor sesi gerçekten tok ve doyurucu ve epey de dikkat çekiyor.kaputun altında motor içine sıkıştırılmış bir aslan varmış gibi. Müzik sisteminden bahsedersem toplamda sekiz tane kimisi minicik 8 hoparlor var cd changer sadece cda yani track çalıyor ses çok öyle disko tarzı doyurucu değil ama sakın ha kötü demiyorum. dım tıs dım tıs olmaz bu arabaya. bir de motor hakkında soru gelmiş.

    MOTOR 1.6 T. SPARK
    Silindir adedi, yerleşimi 4, tek sıra, önde enlemesine
    Çap x strok (mm) 82 x 75.65
    Silindir hacmi (cc) 1598
    Sıkıştırma oranı 10.3 : 1
    Maksimum güç kW (bhp-EC) - dev/dak 88 (120) - 6200
    Maksimum tork Nm (kgm-EC) - dev/dak 146 (14.9) - 4200



    bu da karşılaştırmak çin seat leonunki

    Motor: Önde enlemesine yerleştirilmiş
    , 4 silindirli, çok nokta enjeksiyonlu,
    8 supaplı, değişken geometrili emme manifoldlu motor Hızlanma
    Motor Hacmi: 1595 cc 0-50 km/s : 4.0 sn
    Çap/Strok: 81x77.4 mm 0-100 km/s : 12.1 sn
    Sıkıştırma oranı: 10.2 :1 0-130 km/s : 21.0 sn
    Motor gücü: 5600 d/d'de 74 kW
    Max. tork: 3800 d/d'de 145 Nm


    Unutmayın arkadaşlar BEYGİR ARABA SATTIRIR TORK YARIŞ KAZANDIRIR.

    Son olarak yollar yarış alanı değildir emniyet kemeri hayat kurtarır :) :) :)




  • Arkadaşlar
    1.. Kulüp imzasını mesaja kopyaladığım zaman son hali çıkıyor ancak kodlarını veremiyorum bu nedenle pekçok arkadaşın imzası hatalı görünüyor. Bu nedenle profil sayfasından fotoğraf alarak mesaja ekliyorum. Profildeki imza bölümüne aynı şekilde yazarsanız sorun ortadan kalkacaktır.


    2. Aramıza yeni katılan tüm arkadaşlara hoş geldiniz diyorum. Bu arkadaşaların isimleri listeye kaydedilmiştir. Eksik varsa lütfen bildiriniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makif13 -- 15 Haziran 2006; 1:04:36 >
  • Hemen düzeltelim
  • düzeldimi acaba?

    arkadas bu arada gene 156 almaya karar verdım Leondan vazgectım yalnız 1.650 den sabitlenmenin son bikaç gunu ve en kotusude sadece 2 renk kalmıs..

    Gonlumden geçen Nuova Beyazı + vişne cürügü rengi derilerdi ama sadece lansman rengiyle gumus kalmıs..

    Luce Di Amalfi Grisi ve Gonzaga Grisi..

    Acil Öneride bulunursanız sevinirim..
  • Benim tercihimi biliyorsun Luce di Amalfi grisi.. Alfa Kırmızısı ve Venedik Kırmızısı da diğer beğendiğim renkler. Füme tonlarının Alfa'da diğer araçlarda olduğu kadar gösterişli durduğunu düşünmüyorum. Ama bunlar benim görüşlerim...

    Logoya gelince..sanırım birinci image yazısı ile http//... arasında boşluk verdiğin için öyle çıkıyor.
    Saygılarımla
  • quote:

    Orjinalden alıntı: trapezoid

    düzeldimi acaba?

    arkadas bu arada gene 156 almaya karar verdım Leondan vazgectım yalnız 1.650 den sabitlenmenin son bikaç gunu ve en kotusude sadece 2 renk kalmıs..

    Gonlumden geçen Nuova Beyazı + vişne cürügü rengi derilerdi ama sadece lansman rengiyle gumus kalmıs..

    Luce Di Amalfi Grisi ve Gonzaga Grisi..

    Acil Öneride bulunursanız sevinirim..


    ABİ BEYAZ DA ÇOK GÜZEL DURUR AMA KİR GÖSTERİR DİĞERİNE SIÇRA
  • Makif saolasın imzayı simdi hallettım galıba

    Acıkcası Lansman Rengini cok begenmıyorum yani Jarama siyahı veya Alfa kırmızısı tercıhım olurdu ama dedıgım gibi 2 renk kalmıs sımdı düz gumus almaktansa Makif'in aracındaki rengi tercih edecegim artk..Bu arada kaiserhose senın 147 de o renk super durmus anlamadım 156 da durusuna pek alısamadım ne yazıkkı..

    Arkadaslar krom egzoz ucu ve boya koruma hediye ederiz dedi park sensoru de bunlardan bırının yerıne verebılırız dedıler .. Gerçi park sensorunu sonradan taktırabılırım sizlerde sensor paketi varmı?

    Asıl 17 inc yaprak modelli janttan istiyorum bakalım nolcak ..

    Makif senin aracın iç döşemesi deri deildi dimi ama bejmiydi yoksa koyu renkmıydı?

    iyi oldu alıştıgımız arabadan dewam ediyoruz birde acıkcası leon doluda olsa bu segmentte 156 dan yakısıklısı yok aksam haber vermeye calısırım hepinize iyi gunler..




  • Benim araçtaki döşemeler bej alfatex döşeme, yani deri değil. Sensör paketi de bulunmuyor. Park sensörünün çok gerekli olduğunu düşünmüyorum. Özellikle 20 cm altında etkili olmadığını duymuştum. Ancak boya korumayı dışarda 150 YTL'ye yaptırabilirsiniz ki park sensörü bence daha değerli bir armağan durumunda ve seçilmesi daha mantıklı olacaktır. Ancak tamponlar ile aynı renkte olup olmayacağı bir sorun olabilir. Aracın dış görünüşünü nasıl etkileyeceğini düşünmeni ve araştırmanı öneririm. Ben de krom egzost ucu var. Ancak bu da piyasadan rahatlıkla temin edilebilir bir şeydir.

    Hayırlı olmasını dilerim.
  • direksiyonun solundaki dügmeden girilen menü de speed yazar ordan hızı girip on yapıyorsun o hıza geldiginde alarm ötüyor diger seçeneklerde tarih,saat,dil degiştirme,alarm sesi ayarı,radyo ekranı gözüksünmü gözükmesinmi bide servis olayı var.birde farlar açıkken far ayar dügmesindeki artı dügmesine ekside olabilir devamlı basarsan bütün ışıklar sönüyor sadece hız ibresinin ışıgı kalıyor gece yolculuklarında gözü yormasın diye.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Makif13

    Benim araçtaki döşemeler bej alfatex döşeme, yani deri değil. Sensör paketi de bulunmuyor. Park sensörünün çok gerekli olduğunu düşünmüyorum. Özellikle 20 cm altında etkili olmadığını duymuştum. Ancak boya korumayı dışarda 150 YTL'ye yaptırabilirsiniz ki park sensörü bence daha değerli bir armağan durumunda ve seçilmesi daha mantıklı olacaktır. Ancak tamponlar ile aynı renkte olup olmayacağı bir sorun olabilir. Aracın dış görünüşünü nasıl etkileyeceğini düşünmeni ve araştırmanı öneririm. Ben de krom egzost ucu var. Ancak bu da piyasadan rahatlıkla temin edilebilir bir şeydir.

    Hayırlı olmasını dilerim.


    Saolasın hepimizinki insallah hayırlı kazasız belasız olur..

    Renk 2 adet kalmıs dedigim gibi, senin aracın rengi olan Amalfi Grisini tercih ettim..içide alfatex bej döşeme..

    sunroof lu yoktu ellerınde kalanlardan deride koymadım döşeme güzel geldi açıkcası..onun yerıne serviste daha çıkmadan 16 jant ve lastıklerı yerıne 17 takılcak...9 tip 17 jant vardı bu haftasonu artk hangısı dıye dusunucem...park sensorunu boyatıyorum govde rengine + krom egzoz ucu + paspas ve branda + boya koruma olucak..tekrar tşkkürler..




  • ah ah ben 2004 senesinde aldıgımda sanruf 1200 euro dediler almadım ben arabayı aldım bir hafta sonra kampanya yaptılar sanruf hediye oldu.acaba ben sanruflu alsaydım bir hafta sonra kampanya yapıp sanrufu beleş yapınca benim paramı geriverirlermiydi
  • arkadaslar aranızda alfanıza cam filmi yapan varmı? simdi yeni aracıma cam filmi yapmayı dusunuyorum ancak ziebart a baktım 399$ yazıyor yanı 700 mılyona yakın cok fazla geldı acıkcası neredeyse 1 mılyar işçiligide olsa baska tavsiiyeleriniz varmı?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: trapezoid

    arkadaslar aranızda alfanıza cam filmi yapan varmı? simdi yeni aracıma cam filmi yapmayı dusunuyorum ancak ziebart a baktım 399$ yazıyor yanı 700 mılyona yakın cok fazla geldı acıkcası neredeyse 1 mılyar işçiligide olsa baska tavsiiyeleriniz varmı?

    hocam reklamcılarda çekiolar sanayidede yapıolar ön cam hariç komple 45 ytl diğeriyle de aynı işi görüo...
    görüntüsüde aynı tavsiye ederim...
    ben bizim focusa öle yaptırdım çokta ii duruo....
  • Arkadaşlar ben de bir haftalık alfacıyım beyaz 1998 model 156 alfa aldım. Yani kısacası biraz aranızda acemiyim.

    Bana alfa kullanımı konusunda püf noktaları ile ilgili bilgi verebilecekmisiniz.
    Ayrıca lamdha ne demektir
  • Arkadaşlar Beni de kulübe kayıt edermisiniz

    1 Haftalık Alfacıyım

    1998 model 156 1.6 T.S.
    Beyaz




     Alfa Romeo Kulübü - 15 Üye- ....henüz....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hofk

    Arkadaşlar ben de bir haftalık alfacıyım beyaz 1998 model 156 alfa aldım. Yani kısacası biraz aranızda acemiyim.

    Bana alfa kullanımı konusunda püf noktaları ile ilgili bilgi verebilecekmisiniz.
    Ayrıca lamdha ne demektir



    hofk aramıza hosgeldın..aracın da kazasız belasız olsun ınsallah..renk secımın cok guzel nuvola beyazı gercektende arabayı cok tok ve guzel gosteren bı renk..bende eger olsaydı direk o renk alıcaktım..içinde vişne çürüğü rengi deride varsa yemede yanında yat istersen sen bıras kendı araban hakkında detaylı bılgı ver motoru durumu fln bız ona gore sana yardımcı olalım..bu arada lambda dedıgın motordakı atık gazları kontrol eden bı sensor..alfada 3 ayrı parçayla beraber calısıyor ve genelde kötü yakıt kullanımına cok hassas bozuluyor..bozulursa yaakıt artısı ve performans dusuklugu yasayabılırsın..3 parçanın dedısımı 1 mılyara yakın...




  • Öncelikle ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.

    Ben daha ilk kez alfa aldım ve huyunu suyunu bilmem
    Arabam 1998 model kilometresi 154 binde niyetim 146 almaktı ama bu arabanın fiyatı çok cazip gelince bunu aldım Bostancı Alfistteki Ecevit ve Mustafaya gösterdim hiç kacırma dediler. Ordan kaportacıyada gittik arabada sorun yok dediler bu yüzden bu 156 yı aldım. Neyse arabamın özelliklerinden bahsedeyim.
    1998 model kilometresi 154 binde Motor durumu gösterdiğim kadarıyla iyi Bende anladığım kadarıyla iyi
    Sunroof var
    1.6 TS
    Deri döşeme yok.
    Evet bayağı pahalı bir parcamış bu lamda denilen alet Bozulduğunu nasıl anlarız
    Birde kullanımı ile ilgili püh noktaları varmıdır ve ben kendim araca netür bakımlar yapabilirim
  • Alfa Romeo'm yok ama bir hastası olarak beni de kulübe üye olabilir miyim? ayrıca Birmot'tan Alfa Romeo almak sahibinden almaktan avantajlı mıdır?
    (Autoexpert Sertifikası 0-7 yaş arasında, en çok 150.000 km yol yapmış ve ağır hasara uğramamış herhangi bir marka araç, 120 nokta kontrolü tamamlandıktan sonra sorunsuz olduğuna dair bir sertifika almakta ve garantili olarak satışa sunulmaktadır. Araç, 6 ay/10.000 km. veya 1 yıl/20.000 km. ana parça garantisine girmektedir.) yazıyor internet adresinde
    görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim...

    (bu arada imzayı da eklemiş bulundum haber vermeden ama napıyım...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfaonair -- 18 Haziran 2006; 8:19:40 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.