Şimdi Ara

Alfa Romeo Giulietta vs Golf (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benzinli araç düşünmüyorum 170 lik Giu almam hakeza 120 likte. Her gün ev iş arası gidiş geliş 30 km den fazla yol gidiyorum. Ben düşük devirde de araç kullanmadığım için muhtemelen batarım Golf ünde içi buram buram kalite hissi veriyor.
  • bazinga33 B kullanıcısına yanıt
    madem galerideki aracı gördün beğendin o zaman cam tavana hiç takılma git bu araca baktır al,
    Yalnız baktığın 2 giullietta da ederinden fazla yazmışlar. 2011 model olan uçmuş zaten

    adana birmot hatasız kırmızı giulliettayı 55 e bırakacaktır ordan pay biç....
  • Galiriden alma nerden ne alırsan al. Yanlız ilki galeri , ikinci satıcı da galeri gibi. Canın hangisini istiyorsa onu al. Ama galeriden uzak dur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malzeme kalitesi,iç dizayn,konfor,yalıtım dersen golf ezer geçer.Ama sportif his dersen giu golfü ezer.En başta golfün direksiyonu çok hissiz...
  • golf

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben julyetten yanayim :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golfte ruh yok yav. Alfa iyidir. Amblemi yeter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende astra j 1.3 sahibiyim..Bu yollardan gectim , cok istedim giu .. Ama gittik piyasa arabasi olani aldik..Eger ailem ile yasamiyor olsaydim secimim gui olurdu tecrubesizlikten tabii , ama dunyaya bir defa geliyoruz varsin 3-5 zarar edelim 2 ay gec satalim

    Golf onerende hakli gui onerende fakat gui oneren daha fazla ayni zamanda golf astra satislarida

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cam tavan gui
  • ben sahsen alfa alirdim hocam gercekten gorunus itibari cok hos :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence siyah golf alma. Siyah jetta ve passatta güzel duruyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence giu abartıldığı kadar güzel değil, yani evet kötü görünüşlü bir araba değil tabi ama bence golf ile arada kalındığında alınacak araç değil. Hele ki verdiğin ilanlarda hepsi uçmuş. Ayrıca çoğu insanın da ortak düşüncesi olan ön konsolun arabaya yakışmayacak kadar oyuncak hissi vermesi de golfün 1 adım önde olması demek. Ha nedir golf alınca o kadar da farklı hissetmezsin, ama pişman olacağını da düşünmüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu iki araç tamamen farklı zevklere ve ihtiyaçlara hitap eden araçlar. Araçtan beklentinizin ne olduğunu söylerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. Şuan ki durum da kim hangi aracı beğeniyorsa onu söylüyor.
  • Tam bagimsiz suspansiyonlu, elektronik dif kilitli, spor paket ise özel jant yay ve frenler ile gelir fabrika cikisi, sport normal,surus modu secim imkani vs olan julyet ile opsiyonsuz golf arada kalinabilecek turden araclar degil. Adaptif şasi kontrolu opsiyonu olmayan bir golf hic bir julyetin rakibi degil. Suruş profili secimi+adaptif şasi kontrolü opsiyonlari ekli olan bir golf julyete tercih edilebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabayı sadece bir yerden bir yere gitmek için kullanmam, bazen sadece araba kullanmak için çıkar gezerim. Bundan dolayı direksiyon tepkilerine ve yol tutuşa önem veren birisiyimdir. Konfor çok dert değil, konforlu araba aramak için yaşımız ileri değil. Yoksa bu fiyatlara alırım D sınıfı bir araç paşalar gibi binerim. Bu fiyatlara Opel İnsignia veriyorlar ikinci elde. Ama ona daha var. Focus tan memnundum onun için Focus un yol tutuş ve direksiyon tepkilerinin aynısını ya da daha iyisini bu araçlarda bulamazsam ertesi gün satılığa çıkarırım zararına vallahi. İkinci el vs durumlarını önemsemem. Başka markalara bakmıyorum sadece Alfa Romeo Giulietta vs VW Golf 7 ye bakıyorum. Şekli güzel olsun. Mesela Golf 6 hayatta almam ama Golf 7 nin görünüşü stopları vs gayet güzel. Uzak şehirlere gidip araç almaya sıcak bakmadığım ve Mersin de ikamet etmemden dolayı Mersin ve Adana dan araç bakıyorum. Bulabildiğim aklıma yatan bu üç araç var.




  • Sıradışılık,tarz,aşk=guilietta
    Sıradanlık,halk arabası = Golf

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xxkoksalxx

    Sıradışılık,tarz,aşk=guilietta
    Sıradanlık,halk arabası = Golf


    +1
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bazinga33

    Arabayı sadece bir yerden bir yere gitmek için kullanmam, bazen sadece araba kullanmak için çıkar gezerim. Bundan dolayı direksiyon tepkilerine ve yol tutuşa önem veren birisiyimdir. Konfor çok dert değil, konforlu araba aramak için yaşımız ileri değil. Yoksa bu fiyatlara alırım D sınıfı bir araç paşalar gibi binerim. Bu fiyatlara Opel İnsignia veriyorlar ikinci elde. Ama ona daha var. Focus tan memnundum onun için Focus un yol tutuş ve direksiyon tepkilerinin aynısını ya da daha iyisini bu araçlarda bulamazsam ertesi gün satılığa çıkarırım zararına vallahi. İkinci el vs durumlarını önemsemem. Başka markalara bakmıyorum sadece Alfa Romeo Giulietta vs VW Golf 7 ye bakıyorum. Şekli güzel olsun. Mesela Golf 6 hayatta almam ama Golf 7 nin görünüşü stopları vs gayet güzel. Uzak şehirlere gidip araç almaya sıcak bakmadığım ve Mersin de ikamet etmemden dolayı Mersin ve Adana dan araç bakıyorum. Bulabildiğim aklıma yatan bu üç araç var.

    Sizin kriterlerinize tamamen Giulietta uyuyor.Direksiyon tepkileri,yol tutuşunda sınıfının en iyilerinden. Sadece keyif alıyım derseniz Golf gram zevk vermez hele Focustan sonra.Golf 1.6 tdi dan güzel bir A noktasından B noktasına gitme aracı olur, ne yol tutuşu tatmin eder ne de kullanması sadece konfor için tercih edilebilir.Ayrıca Giulietta da ki Dna sistemi bile tercih etmek için başlı başına bir sebep, Ekonomi yapmak isterseniz normal modda kullanıp son derece ekonomik olmaya çalışıyor, Dynamic modda ise araç performans olarak en üst seviye ye geliyor, All weather da ise ıslak zemin şartlarında tüm yardımcı güvenlik sistemleri aracı yoldan çıkarmamaya çalışıyor. Keyif önemliyse Giulietta sonuna kadar keyif veren bir araç.




  • benzinli düşünseniz kesinlikle giu derim de dizelde çok üst düzey performans yok alfada ama fiyat olarak cazip gibi ilanlar. en güzeli bence yetkili satıcıda test sürüşü yapın her ikisini de ona göre karar verin. sonuçta keyif arabası alacaksınız kendinize al-sat denemesi ile olmaz bu işler. gönlünüze göre olsun..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.