Şimdi Ara

Alfa Romeo 159 JTD Distinctive

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.Son 1 aydır araç bakıyorum.Daha önce citroen c4 exclusive aracım vardı.Sattım onu tekrar otomatik bir araç arayışındayım.Eşimde süreceği için mecburen otomatik araç tercihimiz olacak.Malum sitede ilanları gezerken böyle bi araca denk geldım.

    Araca 49.000 tl yazmışlar ama 47.000 tl verecez dediler.Belki bi miktar daha inerler

    Araç şu

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-ciftciler-den-alfa-romeo-159-1.9-jtd-distinctive-143690620/detay/

    Araç çok hoşuma gitti.Eli yüzü düzgün ve temiz geldi gözüme.Kilometre orjinalmiş yanlız araçta 7000 tllık hasar kaydı varmış.Kapı camurluk ve ön cam hasarından dolayı değişmiş

    Bu araç alınırmı sizce ne dersiniz.Alınmaz derseniz otomatik 50-55 bin tlye kadar maximum hangi araç alınabilir.

    Not : Evli ve 1 çocuklu aile için tercihlerinizi yazarsanız memnun oluruum

    Teşekkürler şimdiden



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathburn -- 22 Şubat 2014; 16:14:01 >







  • focus 3 powertshift bak bence o fiyat aralığında.Hem bu aracın fazla piyasası yok hemde focus 3 lere göre biraz eski model kalıyor.
  • Focusların tasarımına ve iç konsoluna nedense pek alışamadım.Yinede değerlendirilebilir..
  • Focus bu aracın yanında oyuncak kalır.159 büyük zevk ve keyif aracıdır.Benimde her zaman aklımın bir köşesinde var.
  • alfa varken ford önerisi....
  • yeminlen forum ilginç konu sahibi alfa diyor gelip ford tavsiye ediliyor.
    Hocam şayet yakıtı kafana takmayacaksan ki şehir içi 8 LT civarı yakar acayip bir araç. Keyif, konfor, dürüş dinamikleri harika, geçenlerde tavsiye edilen focusu 10 dk kullanmak zorunda kaldım alfadan inip 4 kere içine baktım emin olmak için focusmu bu diye :) yeminlen traktör sandım, motor kucağımdaydı sanki, sürüş pozisyonu iğrençti, allahtan 10 dk kullandım :)

    bence 7 binlik hasarı kafanıza takmayın araç güzel duruyor.
  • Camurluk kapi on cam, ayni hasarda olusmussa A sutununa baktirin islem gormus mu diye. Alfa o fiyatlara alinacak en iyi araclardan. Ayrica 159u daha onceki alfalarla kiyaslamayin onlara gore parca kalitesi daha iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceki aracınız gayet güzelmiş.
    Fakat artık D sınıfı bir araç almanızı öneririm. Yani sizin yaptığınız gibi.
    159'un tek eleştirilebilecek yanı ikinci el piyasası.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: korayt01

    Camurluk kapi on cam, ayni hasarda olusmussa A sutununa baktirin islem gormus mu diye. Alfa o fiyatlara alinacak en iyi araclardan. Ayrica 159u daha onceki alfalarla kiyaslamayin onlara gore parca kalitesi daha iyi.

    +1

    A sütunu işlem gormuş ise sıkıntı olur. Şahsen ben almam.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

    yeminlen forum ilginç konu sahibi alfa diyor gelip ford tavsiye ediliyor.
    Hocam şayet yakıtı kafana takmayacaksan ki şehir içi 8 LT civarı yakar acayip bir araç. Keyif, konfor, dürüş dinamikleri harika, geçenlerde tavsiye edilen focusu 10 dk kullanmak zorunda kaldım alfadan inip 4 kere içine baktım emin olmak için focusmu bu diye :) yeminlen traktör sandım, motor kucağımdaydı sanki, sürüş pozisyonu iğrençti, allahtan 10 dk kullandım :)

    bence 7 binlik hasarı kafanıza takmayın araç güzel duruyor.

    Araç otomatik vites katalog 9.9 derken şehir içi için nasıl 8 yaksın.Manuel olsa olabilirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar araç yetkili servisten satılık.Acaba başka yerden mi expertiz yaptırsak.Malum kendi araçlarını satmak için kılıf uydurabılirler
  • Hocam yakıt,parça,kasko sıkıntı değilse alınır.Vergisinide düşünmek lazım.Alfa 2.elde biraz sıkıntılı
    Bu araç her kullanıcının hayalinde ki araç ama alamıyor.
    Çok km yapılcaksa dizel olması bir artısı ama motor büyük ve otomatik yine fazla yakabilir.
    Focus öneren arkadaş bence çok güzel bir öneride bulunmuş sonuçta c sınıfı olup bu araç kadar performanslı kullanırken yol tutuşu sağlayabilecek en iyi araçklardan biri.
    Ben bunun yanın 2.el sıkıntı değilse Lanci Delta full şiddetle öneririm 1.6multijet hem performanslı hemde kaliteli bir araç kendisi tabi bazıları bravo benzetmesi yapsada güzel araç inceleyin derim.
    1.4 lanci deltada baya performanslıdır.
    Eğer tekrar c4 alayı düşünürseniz bence çok güzel bir araç.
    Birde Astra J kasa hb bakabilirsiniz.

    Ben olsam c4'üm Full donanımdı yeni aracımda full olsun der Lancia Delta bakarım ama Lancia'da otomatiği inceleyin sevmeyebilirsiniz.
    Eşiniz kullanıcaksa yine HB olması daha iyi.
    C sınıfı satıyorsanız hemde fullse ya yine full c sınıfı alın ya da d sınıfına yönelmenizdir mantıklı olan.
    Mesela
    Toyota Avensis olabilir.
    Ford Mondeo olabilir.
    Tabi bakın.
    1 çocuklu aileye bence her c sınıfı gider.




  • Pahalı, hele o hasarla ertesi gün ilana koysan ite kaka 35'e zor satarsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OceanMaster -- 22 Şubat 2014; 17:38:45 >
  • abi satmayı düşünmüyorsan yakın zamanda.
    km de orjinalse. hiç buradakilerin dediklerine kulak asma. focus filan demişler de. bence focusun olup bineceğine, 159 binip seve seve kullanmak var.
  • O fiyatlara alınabilecek en iyi araçlardan biri olduğu kesin anca hasarın nedenini nasıl olduğunu iyi soruşturun. 40k tl ye daha 159 var piyasada merak etmeyin tercihinizi bozmayın fakat tercihiniz doğrultusunda en düzgün aracı almaya çalışın.

    Şehir içi ortalama bir kullanımda 8lt civarında dolaşacaktır. Harika sürüş dinamikleri, sürüş pozisyonu konfor ve donanım olarak memnun eder. Öyle aman aman bir performans beklemeyin ancak yinede tatminkar seviyede olacaktır. Çok az bir iç trim seslerinden şikayetci olabilirsiniz ancak bir pazar gününüzü verip seslerin kaynağını çözüp keyifle binmeye devam edebilirsiniz. Belkide hiç ses olmaz araca bağlı.

    Alırsanız şimdiden hayırlı olsun.
  • Sizden gelen yorumlar aile ve eş dost fikirleri üzerine 159 sevdasından vazgeçtik arkadaşlar.7000 lira hasar kaydı ve 2.el piyasasından dolayı beni zorlar şimdilik.Bu kadar güzel bi aracın turkiye piyasasında hakkını verememek gerçekten üzücü.

    Yukardaki arkadaşın yazısında astra j önermişler ama c4 den önce 2 tane astra aldm sattım.O yüzden alırsam ya tekrar c4 olacak sanırım yada vw serilerinden biri
  • illa otomatik alacaksanız vw serilerinden uzak durmanızı tavsiye ederim. daha bugün yetkili servisindeydim adamın biri geldi dsg arızası. bıraktı gitti aracı 3 gün yatacak dediler.
  • aracın kmsiyle oynanmış.
  • Bu fiyat 2.el 2008 araç için çok pahallı bence.5 yıllık araca bu fiyatı vereceğinize 50.000 civarı sıfır hb markalar var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zarinca

    Bu fiyat 2.el 2008 araç için çok pahallı bence.5 yıllık araca bu fiyatı vereceğinize 50.000 civarı sıfır hb markalar var

    :))

    Ne kadar düz mantıksınız şaşıyorum. Millet Range Rover'lara, bmw lere, şunlara bunlara 3 yaşındayken 200.000 lira veriyor siz gelmişsiniz d segmentte konfor , güvenlik ve dizayn konusunda ödüllü bir araca 50.000 lira çok diyorsunuz. Ne yani 50.000 lira verip sıfır diye linea mı alsın.?






    Hocam bende 159 kullanıcısıyım. Bir sorunuz olursa çekinmeden sorun, kafanızdaki tüm soruları yanıtlayalım. 159'u bilmeden yorum yapan arkadaşlara takılmayın. Bir focus, linea hatta 3 kasa hatta 5. kasa bmw ler bile artık şirket aracı olmuşken bir de siz alıp onların arasına katılmayın.




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.