Şimdi Ara

Alfa Romeo 156 1.6 TS Distvince Almalımıyım ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 25-26 bin tl bütçem var 1-2 aydır araştırıyorum. Mazda 3 te karar kılmışken lpg ile çıkardığı arızaları duyunca vazgeçtim. Dizel araç alsam megane 2 vs gibi 2.elde güvenilmiyor turbo olsun enjektör vs. pahalı parçalar. Geriye Honda Civic ve Corolla kalıyor mantıklı olarak civicten 25 bin tlye bile adam akıllı zor bulunuyor bulunsada çokta 25 bini hak edecek araç değil 0 aldıkları fiyattan fazla isteyen var. Corollayıda oldum olası sevmen benim vectra daha yakışıklı...
    Derken geriye alfa rome 156 kalıyor baştan beri sevmişimdir bu aracı ama arıza verir korkusuyla yaklaşamıyorum benimm vectra az başımı ağrıtmadı sonuçta Yoksa yazdığım hiçbir araçla kıyaslamam 156 yı kullananlara 2 sorum var aracınızın sürekli verdiği veya kronik olarak çıkardığı bir sorunu var mı ? Ve Lpg ile yakıt tüketimi nasıl ?
    Teşekkürler.



  • 2 ay dır kullanıyorum hergün iyikide almışım diyorum, şu ana kadar bir sorun çıkmadı inşallah da böyle gider, sürüş zevki vs tartışılmaz gaz 2.60 küsür 22 kuruş yakıyor basmıyorda degilim hergün bir 160 ı görürüm , 25 26 a çok temizlerini bulursun
  • bozuk yollarda kullanmayacaksan rahatlıkla alabilirsin. en hassas yeri ön takımdır. onun dışında herhangi bir kronik problem yok. lpg ile müthiş uyumlu. benzinle sürer gibi rahatlıkla kullanabilirsin. şehir içi tüketim 10.2 litre. lpg ile km ye vurursan yaklaşık 28-29 kuruşa denk gelir. D segmentte 1400 kg bir kasa için çok çok iyi bir tüketim.
  • Çoktan bir araç almışsındır herhalde ama bir iki sey de ben söylemek istedim. Kesinlikle bu paraya alınabilecek en iyi araç. Fiyatının düşük olmasını parçası bulunmuyor/pahalı dedikodularına borçluyuz fakat işin asılı parçaları ortalama bir japon veya alman'dan daha pahalı değil kesinlikle (eski bir honda civic kullanıcısı olarak söylüyorum). Ayrıca codalton ve seventyseven'e aynen katılıyorum, lpg sıkıntııs olmayan, ağırlık/beygir gücü değerlerine göre de normal yakan bir araç, sert süspansiyonlar, keyifli sürüş, biraz yağ yakma ama en önemlisi harika iç dış tasarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.