Şimdi Ara

Alfa Romeo 147 1.6 TS'yi Nasıl Bilirsiniz ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
17.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alcohol06

    Sen nasıl açtın wikipediyi ya aferin :)
    Tekrar söylüyorum bak, sallama. Bilmediğin konularda atıp tutma, gelmiş bana wikiden laf ebeliği yapıyor. Stilo ile 147 raf kardeşidir, raftaki parçaları paylaşırlar yani Maserati Ghibli'de Dodge dart sinyal silecek kolları görmek gibi, Giulietta'da Doblo'nun direksiyon tuşlarının olması gibi, hatta Ferrari 360'da Fiat Croma dikiz aynası olması gibi. Platformlarının birbiri ile Fiat grup çatısı altında oldukları için ortak kodlama harici alakası dahi yoktur, 147 tamamen farklı bir altyapıdır (156 ve GT'de kullanılır bu altyapı), Stilo ve Delta'daki ise çoğunlukla iç hacim/kabin odaklı daha basit altyapılardır, gelmiş Golfü örnek vermiş meselenin sadece süspansiyonla hiç ilgisi yok onu senin kapasiten yetebilsin diye basitleştirdim ama yettiremedik.

    Stilodan çok daha sert bir direksiyon diyip neresi zevkli diyor, adamın zevk almadığı aracı anlatırken ilk yazdığı şeye bak. Mektepte okurken bir bayan arkadaşım vardı, 330ci'i kullandırmıştık hiç beğenmemişti, direksiyonu sert, koltuğu sert pedalları sert diye. Keyifli otomobilden anladığınız aşağı yukarı aynı işte, bu tarz araçlar sana uymaz, sen Golf gibi beyaz eşyalarla devam et.

    Oku verdiğim linki arkadaşım aynı platform. Kullandım ve beğenmedim. Arabadan anlamanın kuralı alfa sevmek sanıyorsun. Arabadan da anlasan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.