Şimdi Ara

alfa rolanti valfi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese merhaba;
    forumda ayrıntılı arama yaptım, bulamamış olabilirim konuyu;
    1995 model alfa romeo 164 sahibiyim,
    araba rolantide dalgalı çalışıyor,
    rolanti valfinden oldugunu soylediler,
    ihtiyacım olan 0280140516 kod numaralı bosch marka rolanti valfi,
    turkyede bu alet 400liradan başlıyor 600e kadar fiyat var,
    e bayde 50usd civarı(:
    daha uygun nerede bulabirlim bunu(:
    hayırlı gunler



  • merhaba
    bendede 156 2.0 var. bahsettiğin problem bendede vardı araba 500 ile 1500 devir arası geziyor du. yapılan kontrollerde aracın hava aldığı tespit edildi hava problemi giderildi ve şuan arabam oldukça iyi çalışıyor. sizin problem başka olabilir ancak ben bilgin olsun diye başımdan geçen problemi anlattım.
  • Bende kontrol ettirdim sorun valfin doğru çalışmaması,ne kadar hava ne kadar benzin olayını idrak edemediği için rölantide inildeyerek çalışıyor,soğuk havalarda da stop ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • problemin inşallah söylediğin gibi valften çıkar ancak nekadar hava nekadar yakıt karışımının gereksinimini rölanti bobini beyinden aldığı sinyal ile ayarlıyor aracını nerde kontrol ettiriyorsan ellerinde var ise rölanti ayar bobinini değişsin arızanın teyidini alsınlar yada ellerinde yok ise başka arabanın bobinini söksün taksınlar arızanın teyidini al sonra rölanti ayar bobinini değiştir, beyin kaynaklı sıkıntı yaşayabilirsin beyini kontrol ettirmen gerekebilir. Gerçi ben usta değilim ancak araba ile bayağı uğraştım bu konuda tecrübe edinmiş oldum ve şunu anladım alfacı isen eğer; alfana iyi bir doktor bulacaksın her ustaya elletmeyeceksin sağlam bir ustan olacak ozaman hiçbirşeyden korkma, ancak ustan alfadan almıyor ve şunu değişelim bunu değişelim der ise gereksiz masrafın çok olur ve çok uğraşırsın bilesin.
  • Aynı sorun bizde de vardı usta baya yüksek bir fiyat verdi babam bu işlerden anlar eski margurus ustası kendisi tamir etmişti çok zor bir şey olmamalı sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim,cevaplar için.
    yapılacak en iyi şey arabayı satmaktı ki sattım 15-20 gun evvel (:
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.