Şimdi Ara

Alfa 156 arıyorum. Ekleme: 147 de olabilir.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar.

    Artık resmi olarak 156 ve 147 arayışına başladım. Aslında henüz kendi aracımın üzerine ekleyeceğim parayı ayarlamış değilim. Bu nedenle beni mümkün olduğu kadar az fark vermeye zorlayacak bir alfa arıyorum.

    * Gönlüm her ne kadar mk1'den yana olsa da içi mutlaka yeni tip olsun istiyorum. Bu nedenle 2003 mk1(içi mk2) veya mk2 olması çok büyük tercih nedeni.

    * Kilometre olayına çok fazla takılmak istemiyorum ama 75k kmdeki aracımı satıp da 100k'nın çok üzerinde bir alfa alırsam hanım başta olmak üzere herkes beni topa tutacağı için 120k sınırını pek aşmamış bir alfa olmasını isterim.

    * Değişeni-kazası-parça/komple boya olmaması büyük artı olacaktır elbette.

    * Aslında gönlüm çok fazla selespeed istiyor, ayrıca eşim de kullanacağı için otomatik olması büyük artı olur ama hem yakıt tüketimi, hem de selespeed problemlerinden açıkçası korkuyorum. Bu nedenle 1.6 alfalar çok az da olsa öncelikli.

    * Hiç LPG takılmamış olması az da olsa tercih nedeni. Çünkü bir süre en azından benzin ile deneyip belimizi bükeceğini anlarsak gidip kendim gönlümce LPG taktırmak isterim. LPG takılmışsa da bildik markaların kaliteli modelleri olmalı.

    * Bakımlarının eksizsiz yapılmış olması ve tabii ki eksik ikinci anahtar vs. gibi problemlerinin asla olmaması gerekiyor. Mutlaka bakım kayıtlarını görmek ve alfamı o kayıtlar ile birlikte almak istiyorum.

    Aslında bu kriterlere uyuyormuş gibi gözüken birçok araç var ikinci el sitelerinde ama maalesef güvenemiyorum. Yazdıklarımdan biraz fazla titizleniyor gibi görünüyor olabilirim ama içime sinmeyen aracı almak istemiyorum.

    Sizin veya çevrenizde bildiğiniz araçlar var ise görmek/görüşmek isterim.

    Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kibitzer -- 1 Mayıs 2011; 16:28:19 >







  • Evet arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi ilk mesajda yazdığım kriterlere uygun 147'ler de ilgi alanıma girmiş durumdadır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nqs

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-2004-model-alfa-romeo-156-1-6-ts-distinctive-mk2-kasa-46905385/detay/


    Hocam teşekkürler.

    Aracı inceledim. Gerçekten güzel ve bakımlı, belki birkaç hafta içinde Ankara'ya gitme planımız var. Eğer olursa senin aracı görmeye gelebiliriz.

    Arayışım devam ediyor arkadaşlar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kibitzer


    quote:

    Orijinalden alıntı: nqs

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-2004-model-alfa-romeo-156-1-6-ts-distinctive-mk2-kasa-46905385/detay/


    Hocam teşekkürler.

    Aracı inceledim. Gerçekten güzel ve bakımlı, belki birkaç hafta içinde Ankara'ya gitme planımız var. Eğer olursa senin aracı görmeye gelebiliriz.

    Arayışım devam ediyor arkadaşlar.




  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-kusursuz-156-mk2-53495124/detay/

    Giulietta almayı düşünüyorum, o yüzden satışa çıkardım.
  • ben de arıyorum. 156 1.6 veya 2.0 ankara olması ve 2004-2006 model aralığında ve km düşük olması tercihimdir...
  • Arakadaşım Elimizde tam Senin istedğin tarifte bi aracımız var 147 2004 model kırmızı renk Sıralı Sistem LPG 119km de 2 3 parcada boya var aracın Şu anda hiç bir masrafı yok Yakıtını koy Yoluna devam et eğer ilgilenirsen numara bırak yada bize telefon ile ulaş 0535-826-11-41 NİHAT arabanın resmine de bakabilirsin bu linkden http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-emiz-masrafsiz-arayin-56729012/detay/

    Eğer gerçekten ilgilenirsen Fİyatta anlaşabiliriz..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.