Şimdi Ara

Aldatilan erkekler icin intikam önerileri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
2.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba,

    Diger konumdan bakabilirsiniz. 6 yillik iliskim kizla gecimsizligimiz dolayisiyla noktalanma asamasina gelmisti. O arada da baska bi erkek ilgi gosterince kiz hoslanmis ondan. Ve ayrildik.1 hafta sonra bahsi gecen cocukla el ele gordum bunlari. Kizin suratina tukurdum filan.

    Yani her ne kadar ayrilik nedeni gecimsizligimiz olsa da cocuk olmasa ortada belki sorunlari cozup devam edebilirdik.Bu bahsettigim cocukta bir neden olmus oldu yani. Ve ben bunu yanlarina birakmak istemiyorum. Kizi hala seviyorum ama artik bir gelecegimiz yok biliyorum.

    Insan 6 yillik iliskisini bitirip 1 hafta baskasiyla el ele oluyorsa hakkaten kizin hayatinda ben varken birseyler olmus aralarinda.

    Bu durumda intikam icin ne yapmaliyim. Bunu yanlarina birakmak istemiorum. Bana saygi duyulmuyorsa bende saygi duymayacagim. Sizce ne yapmaliyim? Kizin haberi olmadan cocuk tarafindan iliskinin bitirilmesi lazim.

    Kizin hayatinda baskasi olacaksa da o cocuk olmayacak. Bunun icin ne yapabilirim. Ben cok aci cektim 2 haftadir. O daha fazlasini ceksin istiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Danykoku -- 2 Mart 2017; 15:38:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Allaha havale et bırak ne hali varsa görsün

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acını kahrını anlıyorum kardeşim de. Ne yapabilirsin ki. Çekip ikisini vursan dövsem başına bi ton dert. Biraz zaman geçince fake kız hesabıyla oğlanı yoldan çıkar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bişey yapamazsın viking olarak hayatını devam ettirceksin
  • Intikam beyler intikam. Fikir verin. Yapmazsam icimde kalir ben mutlu olamadim onlarda olmasin.



    Amacim bu olacak bundan sonra.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Danykoku -- 2 Mart 2017; 17:46:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kindar olma. Nefretle beslenme.



    İleride yaptiklarin ve yapacaklarin icin cok pisman olacaksin. Donup de bu iki tavsiyemi tekrar okursan bana hak vereceksin ama is isten gecmis olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K.B.V. kullanıcısına yanıt
    Neden hocam? Yapilanlar yanlarina mi kalsin ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İntikam işi saçmalık. Ne geçicek eline. O beni üzdü ben de onları rahat ettirmeyeyim. Peh. Bak kendi yoluna arkadaşım ya. Daha dün, gelse seviyorum diyodun. İntikam için yanına gitsen seni seviyorum dese yine yumuşarsın. Bence git bi temiz hava al tatil yap duyguların karışık. Onu da allaha havale et. Şuan yapıcağın herşey seni daha da basitleştirir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Intikam istiyorsan karsi taraf kazanmis demektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeopol

    Intikam istiyorsan karsi taraf kazanmis demektir.

    Kazandi zaten hocam 6 yillik iliskiyi bitirip baskasina gitti.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Danykoku D kullanıcısına yanıt
    iyi de niye intikam istiyorsun?

    seni istemeyenden kurtulmussun zaten. bunun ustune yapacagin her hareket onun hosuna gider, onun egosunu biraz daha arttiracaktir.
  • intikam mı istiyorsun? bak sana iki yöntem söyleyecem ve ikiside tecrübe ile sabittir. birincisi o kızı yok say, yani yerinde olsam ki zamanında oldumda, aşktan ölsem gebersemde o karakterde bir kızın varlığını dahi kabul etmem, onu görmem duymam dikkate dahi almam. Allah'a havale et geç git. aşk dedim ama bilki gerçekte ne sen ona aşıktın ne o sana, bunu sende biliyorsun, yada bilmiyorsanda merak etme anlarsın üç gün sonra. çünkü gerçek aşk olsa birlikte olduğunuz zamanlarda ne sen ona ilgisiz olurdun nede ayrılık zamanınızda o başkasına bu kadar çabuk gidebilirdi, bu yüzden aşk falan yok ortada, olsa olsa alışkanlık bağımlılık gibi bişey var. o kendi pisliği ile sen kendi temizliğin ile kal. bana bunu yapan benim için artık yok hükmündedir ben onun varlığını dahi kabul etmiyorum de ve unut onu. bir süre sonra öyle rahatlayacaksınki sen bile şaşıracaksın.
    ikinci yol başarılı ol. en iyi intikam başarıdır. sen başarılı oldukça o küçük sefil hayatından seni izleyecek ve ne kaçırdığına yanıp duracak, bir elini tuttuğu meriçe bakacak bide sana, ama artık çok geç olacak. fakat şuda varki sen başarılı oldukça bir süre sonra kendine bakacaksınki o intikam duygusu uçup gitmiş. ne o kız nede intikam falan artık senin için önemli değil. yani bu yolda aslında ilk yöntemde ilk yöntemin kapısına çıkmış olacak, tek farkı senin artık farklı yerlerde olman.
    sonuç olarak şunu şunu demeye çalışıyorum, ne kadar intikamdan uzak durur kendi hayatına bakar başarılı olursan o derce intikam alırsın, hemde ellerini kirletmeden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temürrmelik -- 2 Mart 2017; 23:0:58 >




  • Karin, butun parani calip sevgilisine kacmis gibi konusuyorsun.



    Siz evli degilsiniz bunun farkina var. İliskiler biter. Bazen tek bir sozle biter. Bazen sancili biter. Bazen bir bakmissin coktan bitmistir bile. Evli olsan, karin seni aldatmis olsa git bosanma davasi ac dicem de ne evlisin ne de o kiz senin karin. Gidebilir de kalabilir de. Bitebilir de surebilir de.



    Ben genelde burda hep iliskilerin baslariyla alakali yazarim millete akil veririm. Cunku biten bir ikiski hakkinda konusmak vakit kaybi sadece. Biten bir iliskinin ardinda kalan yarali kisiye diyecegim tek tavsiye ; yeni birisini bul.



    Tek tarafli bakmamizi istiyorsun olaya. Herkes senin yaninda olsun istiyorsun. Ne bilelim sizin iliskinizi. Belki icip icip kizi dovuyordun. Belki kizin yaninda pisirik davraniyordun. Belki cok kiskanctin. Belki umrsamaz. Belki monoton. Belki cok rahat.



    Bitmis iste. İns o cocukla mutlu olurlar de gec. Madem kizi seviyorsun. Seninle mutsuz olmasi mi hosuna gider yoksa baskasiyla mutlu olmasi mi ?



    Benimle mutsuz olmasi diyorsan. Bencilsin.



    Senin bir tik ustun. Ayrildigi sevgilisini gidip vuran tipler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • temürrmelik T kullanıcısına yanıt
    en mantiklisi bu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • temürrmelik T kullanıcısına yanıt
    Kardeş ne kadar da güzel söyledin be. Gerçekten çok açıklayıcı ve bir hayli olumlu sonuç verecek bir yol.

    Açıkçası bende aynı durumdayım. Bizde 3.5 yil dolu dolu üni hayatımda yaşadık sonra çok farklı olaylar oldu ben elele görmedim fakat birbirlerini takip ettiklerini felan gördüm. Üstelik bana ayrıldık bitti gibisinden denemişti. Çok karışık ama bendede büyük bir alışkanlık büyük bir bağımlılık var. Şu aralar daha taze çok büyük eksiklik yokluk hissediyorum. Çünki hala inanamıyorum ve bilinç altimda. Biran önce aklımdan kafamdan herşeyden çıkartıp yoluma devam etmem gerekli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K.B.V. kullanıcısına yanıt
    Ben 6 yillik iliskimin bitmesine neden olan, kizin duygusal boslugundan yararlanan cocugun mutlu olmasini istemiorum. Benim oldugumu bile bile kiza ilgi gostermis.



    1 ay sonra filan bunlar olsaydi yadirgamazdim mutlu olsun derdim. Ama benim iliskimin bitmesine neden olmus 2 3 haftadir benim ve ailemn harap olmamasina neden olan birisinin mutlu olmasini isteyemem.

    O cocukla 1 ay sonra 2 ay sonra biseyler olsaydi. Yada baska birisiyle 1 2 ay sonra bisey olsaydi intikam kin filan beslemezdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Danykoku -- 3 Mart 2017; 13:28:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başarılı ol.
  • yoluna bak hocam. intikam almak istesem ben alırdım. kendi yoluna bak.
  • 3 günlük dünya hayatına bak sen. Mutlu ve başarılı bir hayatın olsun,ilerleyen zamanda seni görür ve ne kaçırdığını fark eder. Bende senin durumundaydım benzeri diyeyim. İnan bana hayat onsuz daha güzel olacak. Yeni kişilerle anış arkadaş ol. İş çıkışı,okul çıkışı takılın bir yerde yemek yiyin,bişeyler için,içki için.. Arkadaşlarınla vakit geçir,yakın olarak gördüğün varsa dertleş daha yakından tanı. Hayat üzülüp,kötü günler geçirmek için çok kısa.



    Kimsenin hakkını yeme,yüzün gülsün,sohbet etmeye çalış,deliler gibi iç sarhoş ol en güzelide bu işte. Hayatı yaşa ya boşver o kız ne b*k yiyorsa yesin. Senden değerli mi ulan. Hayatının merkezine kendinden başka hiç kimseyi koyma.



    Konuşmak istersen mesaj at,çekinme herşey aramızda. Bi sen anlatırsın bi ben.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Teterboro

    yoluna bak hocam. intikam almak istesem ben alırdım. kendi yoluna bak.

    Sen ne yaşadın hocam ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.