Şimdi Ara

Alchemy para eder mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, ben şu ana kadar 300 alchemy 300 herb'e ulaştım. Herb sayesinde az çok para kazanabilsem de alchemy den pek para kazandığımı söyleyemem. major healing pot falan kazandırıyor biraz ama, malzemelerini satmak daha kârlı yine. İlerde 5 tanesi 200 altın olan flask lar olduğunu duydum. Doğru mudur bu? Bir de bu 200 altın olan flaskların malzemesinin de daha pahalıya gelme durumu falan mı var?



  • Alchemy hiçbir zaman para kazandırmaz. Alch para kazanmak için değildir. Her zaman her potun (elixir flask dahil) malzemesi daha pahalıdır.

    Haa tabi alch sayesinde transmute yaparsın, 3-5 master seçimin proclar falan fıstık olur biraz para gelir orası ayrı. Ama alchdan düzenli ciddi gelir elde edemessin. Para kazandıran meslekler toplayıcılık meslekleri, enchant, JW, tailor falandır. BS, LW, Alc, Eng falan para kazandırmaz.
  • sağolasın hocam ;)
  • Class'in ne keski yazsaydin cunku alchemistin paradan cok alchemist stone(+15 all stat, heal ve mana potlarin %40 fazlasini veren trinket(yapimi yaklasik 800 gold 350 alchemy ister..(1800-3000 mana potundan 4500 kadar mana gelebiliyor healer veya magesen süper bisi bazi casterlar icinde iyi :) ) ve mad alchemist potion max 2750 healt ve mana veriyor ayrica sansa gore 1 saatlik elixir(adepts elixir fln.) veriyor alchemistten aslinda iyi de para kazanirsin bunun yoluda Master olmaktan geciyor bu master olayi 3 sekil Transmute(meta'lar primal might) elixir(flasklar buraya dahil 40gold olanlar) ve potion master belli bir sansla belli sayida bonus alabiliyon yani 1 tane flask yapmak istiyorsun diyelim 1 tanelik malzeme ile 5 tane(max) cikabiliyor 2-3 tane oldukca sik cikabiliyor benim sana onerim potion veya elixir master ol sakin transmute master olma cogu kisi disaridan bakip transmute master iyi fln der cunku 1 primal might 80-100 gold 5 tane ciksa 500 gold ama 1 günde sadece 1 kere transmute yapiyorsan ve ben 40 tane transmute yaptim bi tane proc gormedim reroll elixir master oldum cogu elixirden %20 fazla cikiyor yani 20 tanelik malzeme ile 24-28 tane fln cikiyor ayrica sporeggar-exalted yapabilirsen transmute primal earth to fire ile her gün 1goldluk primal earthu 20goldluk primal fire'a cevirebilirsin bu da her gün GARANTI 20 gold demek ayrica guildindeki insanlarda sana elixir veya potionlarini yaptirir herkes mesut mutlu olur....




  • mage'im. çok sağol, skinning e mi dönsem bu leveldan sonra diye tereddüt içindeydim :) alchemy ile devam edeyim o zaman
  • Primal earth-- water transmute recipesini almak için sporeggar ile revered olmak yeterli. Ben pot masterim ama doğrusu alchemy ile fazla para kazanamadım. Fishing bile daha çok kazandırıyor. Yalnız eğer raid yapıyorsan büyük bir masraf kapısını kapatıyorsun.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Ayıterbiyecisi
    Fishing bile daha çok kazandırıyor. Yalnız eğer raid yapıyorsan büyük bir masraf kapısını kapatıyorsun.


    Alchemy daha güzel anlatılamaz heralde. Alch ile satış yaparak değil, sürekli pot almayarak para kazanıyorsun.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: beyazgece

    mage'im. çok sağol, skinning e mi dönsem bu leveldan sonra diye tereddüt içindeydim :) alchemy ile devam edeyim o zaman


    mage sen tailor derim..
    ben lock ile alc/herb kastım..çok para kazandım hemde daha master olmadan. 1 ayda %280 bine kaldım üstünede para kaldı
    sonra set için tailor oldum. bence tailor olabilirsin. fire set seni karazhandan çıkana kadar idare eder.
    herb zaten beni hala geçindiriyor
  • 1 ayda epic mount alchemy ile nasil aliniyor hic mi enchant basmiyon gem almiyon bisi yapmiyon :D
  • Primal Earth nasıl 1 gold?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: D3monHunter

    1 ayda epic mount alchemy ile nasil aliniyor hic mi enchant basmiyon gem almiyon bisi yapmiyon :D

    Sadece alchemy deil kardeş. aynı zamanda herb. var. 30 günde 30 primal might zaten 3k-3,3k gold ediyor.
    Günde 2 saat primal farmla(sadece primal might için) 2 saatte herb. bak nasıl kazanılıyor.
  • Herb ile Alch hep beraber anılıyor ama tabiki şart değil.Adam para kasacaksa Alch alması mantıksız olur...En baştan Herb Skinning seç bak nasıl para yapıosun...
  • enchanting den nası para kasılıyo anlamıyorum millet ' free with ur mats ' diyor eline hiç bişey geçmicek ki o adamın?
  • @Miex

    3 tane level 70 arkınızı (healer paladin -tank druid- rogue yada fury warrior en baba takım ama şart değil tabi) alıyorsunuz ve normal rampartsa giriyorsunuz. 20 dakikada falan ramparts full bitiyor ve karşılığında 6-7 tane large prismatic shard alıyorsunuz. Bunu 5-6 kare arka arkaya yapıyorsunuz ve 40 kadar shardınız oluyor. Ve shardların 30-35g ye gittiğini düşünürseniz 2 saate adam başı 400k para kazanmış oluyorsunuz.

    Birde ench adam her türlü recipe'ini farmlar eksik recipe kalmayınca sürekli şehirde olur ve bazı az bulunan özel recipeleride varsa bir süre sonra ciddi bir müşteri kitlesi oluyor . Mesela bizim serverda Om diye bir adam var taaaaa BWL oyuna eklendiğinde bile enchti adam ve her recipe'e herzaman sahiptir. Adan şehre gelince kuyruk olur adamın önünde :D.
  • ordan small prism düşer, toplam 4 drop olduğuna göre her 3 girişte bir 4 tane large prism alırsınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.