Şimdi Ara

alcatel speedtouch 510 problem çıkarttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • alcatel speedtouch 510 marka adsl modemim var. elemanlar setup ayarlarına girip bişeyleri değiştirmiş yada silmiş. şimdi ilginç bir durum oluştu. modemi tek makineye taktığım zaman gayet güzel çalışıyor ama swiche taktığım zaman bağlantıyı dağıtmıyor. bazen bir kaç makine giriyor ama bağlantı birkaç dakika sonra tekrar kesiliyor. yada 1-2 makine bağlanıyor diğerleri bağlanmıyor. çok ilginç. şimdi bu tip sorunla karşılaşan oldumu acaba. veya modemi fabrika ayarlarına nasıl çevirebilirm.modemin normal resetlem olayını yaptım fayda etmedi. yabancı sitelerden xxx.ini dosyalarını indirip modeme upload ettim yine olmadı. acaba nasıl düzelte bilirim . bilgisi olan varmı beyler.
    swichte veya ağ kaplolarında bi sorun yok çünkü lan oyunlarını rahatlıkla oynayabiliyoruz. ve modem router görevini yapıyor (yani her makineye değişik ip veriyor).
    her bilgisayardan modeme (default ip adresini yazarak 10.0.0.138) setup ayarlarına girebiliyorum.
    bilg.larda xp prof. yüklü ve hepsi ağdan birbirini görüyor. internet bağlantısını görüyor hızını falan yazıyor modeme ping atıyor ama internete bağlanamıyorlar. çözüm için bir fikri olan varmı acaba?

    VEYA BU MODEMİN AYNISINDAN KULLANAN Bİ ARKADAŞIMIZ MODEMİN AYARLARINDAN SYSTEM KISMINDAN BACKUP SEÇENEĞİ İLE DEFAULT AYARLARINI YEDEKLEYİP BANA MAİL YOLU İLE GÖNDERİRSE Kİ (BU İNİ DOSYASI 5-10 KB) FALANDIR MEMNUN OLURUM. SAYGILARIMLA.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeflashweb -- 2 Aralık 2004, 21:19:47 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.